💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aynen bende 94 e düşmüş tüm devam etseydim şimdi 8 leri çok rahat görmüş tüm :-(

Ben de 94'e düşmüştüm kuzum.
Ben şimdiye hedefe ulaşmış olurdum.
O zaman ne yapıyoz
Geçmişten ders çıkarıp aynı hatalara düşmüyoruz
En azından tekrar başlama gücünü buldunuz
Bence işin en zor kısmı bu
Sizde zoru başardınız
Başlamamış olsanız daha üstüne kaç Kilo gelecekti kimbilir

ben geldim uğrayamadım evin düzenini değiştirdim sonra konu komşu annemde toplandık ay çok güzel tepkiler aldımm..hased bakışlarda vardı aralarında ama samimi olanlar daha çoktu
Benimde aklım geçmişti bu kız nerde diye

Yine dopinglerini almışın anlaşılan
Ne dediler
Annen yakınmı oturuyor

Benimde aklım geçmişti bu kız nerde diye

Yine dopinglerini almışın anlaşılan
Ne dediler
Annen yakınmı oturuyor
evet ablacım yakınızkış günü göremediler 1 ay önce kadar 80 kilo kadın kendini benle bir tutuyordu böyle kaldıne poaçalar,simitler yediler

Evet fıstığım sakin bırakma cozutsan bile aynen devam et. Senin elinde nasıl gorunecegin.

Haklısınız ablişkolar.
Bu sefer bırakmak yok inşallah :)

Biz elimizden geleni yapalımda cnm
Senin bu hafta vücut şaşırmıştır
Eminim önümüzdeki hafta çok güzel verecen
Şu 2 hafta dişini sık biraz en azından yaklaşırsın
İnsallah evet umarım ole olur 95 e insem bile şu 2 haftafa coooookkkk mutlu olucamm

Ayy ışte onu düşünmek bile isteniyorum gerçekten kaç kiloya çıkardım kim bilir kabus

İnsallah evet umarım ole olur 95 e insem bile şu 2 haftafa coooookkkk mutlu olucamm
Menüleri düzelt biraz akşamları hafif tut bak nasıl oluyor mügecim. İki kiloyu rahat rahat verirsin.
valla öyleydi annem sıcak sıcak getirmişti bakmadım bilee tadına el sürmedimm
Ben kesin tadına bakardım... Duramazdım ama sadece bi ısırık alıp gerisini anneme verirdim..

Kizlarrr bgn spor salonuna yazilabilirimmm. Hoca yok yani aslnda var da saatkerni uydurabilecgmi sanmiorum. Aletlerle kndn calsrm arti saunasini coook ozledm oranin cok iyi geliodu bna. Kilo verme surecini hizlandirir insallh

Kesınlkle başla sıkılasman acısından cok ıyı bıde cok ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…