Aynen bende 94 e düşmüş tüm devam etseydim şimdi 8 leri çok rahat görmüş tüm :-(
O zaman ne yapıyozBen de 94'e düşmüştüm kuzum.
Ben şimdiye hedefe ulaşmış olurdum.
Evet fıstığım sakin bırakma cozutsan bile aynen devam et. Senin elinde nasıl gorunecegin.Aynen öyle.
Bu sefer gr gr da versem bırakmicam.
Oldu ablacım.
İnşallah fazla beklemem.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrDikkat dikkat bildirim zamanı
Geçen hafta 75.7
Bugün 73.4
Fark -2.3
Yüzde 3.04
İzin öncesi kiloma 0.2 kaldı
Çok üzgünüm çooook
Benimde aklım geçmişti bu kız nerde diyeben geldim uğrayamadım evin düzenini değiştirdim sonra konu komşu annemde toplandık ay çok güzel tepkiler aldımm..hased bakışlarda vardı aralarında ama samimi olanlar daha çoktu
evet ablacım yakınızBenimde aklım geçmişti bu kız nerde diye
Yine dopinglerini almışın anlaşılan
Ne dediler
Annen yakınmı oturuyor
Onlar yesin yesin şişsinlerevet ablacım yakınızkış günü göremediler 1 ay önce kadar 80 kilo kadın kendini benle bir tutuyordu böyle kaldı ne poaçalar,simitler yediler
O zaman ne yapıyoz
Geçmişten ders çıkarıp aynı hatalara düşmüyoruz
En azından tekrar başlama gücünü buldunuz
Bence işin en zor kısmı bu
Sizde zoru başardınız
Başlamamış olsanız daha üstüne kaç Kilo gelecekti kimbilir
Evet fıstığım sakin bırakma cozutsan bile aynen devam et. Senin elinde nasıl gorunecegin.
Bende biliyorum tutmayacagini ama ya tutarsaKızlar yılbaşına hedefine 3.5 Kilo var
O da şu 2 haftada haftalık 1.75 eder
Yani işim zor
Heralde bu seferde tutmıcak
Ayy vallamıevet ablacım yakınızkış günü göremediler 1 ay önce kadar 80 kilo kadın kendini benle bir tutuyordu böyle kaldı ne poaçalar,simitler yediler
Haklısınız ablişkolar.
Bu sefer bırakmak yok inşallah :)
İnsallah evet umarım ole olur 95 e insem bile şu 2 haftafa coooookkkk mutlu olucammBiz elimizden geleni yapalımda cnm
Senin bu hafta vücut şaşırmıştır
Eminim önümüzdeki hafta çok güzel verecen
Şu 2 hafta dişini sık biraz en azından yaklaşırsın
valla öyleydi annem sıcak sıcak getirmişti bakmadım bilee tadına el sürmedimmAyy vallamıçokmu güzeldi poğaçalar
Kararlı insan başarmış demektir.
Ayy ışte onu düşünmek bile isteniyorum gerçekten kaç kiloya çıkardım kim bilir kabusO zaman ne yapıyoz
Geçmişten ders çıkarıp aynı hatalara düşmüyoruz
En azından tekrar başlama gücünü buldunuz
Bence işin en zor kısmı bu
Sizde zoru başardınız
Başlamamış olsanız daha üstüne kaç Kilo gelecekti kimbilir
Menüleri düzelt biraz akşamları hafif tut bak nasıl oluyor mügecim. İki kiloyu rahat rahat verirsin.İnsallah evet umarım ole olur 95 e insem bile şu 2 haftafa coooookkkk mutlu olucamm
Ben kesin tadına bakardım... Duramazdım ama sadece bi ısırık alıp gerisini anneme verirdim..valla öyleydi annem sıcak sıcak getirmişti bakmadım bilee tadına el sürmedimm
Kizlarrr bgn spor salonuna yazilabilirimmm. Hoca yok yani aslnda var da saatkerni uydurabilecgmi sanmiorum. Aletlerle kndn calsrm arti saunasini coook ozledm oranin cok iyi geliodu bna. Kilo verme surecini hizlandirir insallh
Spordasındır diye düşünmüştümVayyy trıplerdeyım saatlerdır yokun kımse benı aramamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?