💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Iyi geceler kizlar ben bebisle ugrasmaktan bir türlü frsat bulamadm yazmsya surekli huzursuzz tekrardan duzene koymak istiyorum artk kndimi yaaa ne yedigimi biliyorum ne saatimi boyle giderse + olmaktan korkuyorum menumu yazmayada utanyorum valla bide misafirim vardi aksam kuzenim geldi kkız arkadasyla gece uyuyamadgm icin bebisten dolayi oglen uyanyorum gunduz de hep kucagmda dursun istiyo hic bir isimi yapamyorum yaa bugun 12de kalktk onun kahvaltisini verdim aglamasndan 2de anca yemek yiyebildm herzamanki gibi
1yumurta
Cavdar etmegi
Maydanoz
Peynir
Y.zeytin
Domates
Salatalk
Soda

Aksamda 8falandi sanrm
1kepce mercimek corbasi
1tavuk pirzola
2kask pilav
3kask p.puresi
Salata

2kasik supangle

Su cok az ictm ltresini bilmiyorum

Günaydın
Mutsuzum
1 haftada verdiğim 3 günde alınır mı
+1200 hem de kaçamaksız
Aynalara tartılara herbişeye küsüm
Yok cnm fazla takma meto sasrtyo bizi bnde hafta ici tartlyrm fazla ckyorm ama cuma tartldgmda eksi oluyo seninde ole olur eminim

Gunaydin canlarim dun tel I elime alamadim ailecek zaman gecirdik bide acik moralim bozuktu acikcasi mahalleden bir arkadasin kardesi sehit olmus uzman cavus tel i elime almak icimden gelmedi neyse ole iste kusura bakmayin.... Ben bugun niyetliyim allah kabul ederse su 3-4 gun tutucam sahur yapmadim o sebepten bildirimimi yapiyim sabitim ben halaaaa 97

Ay güldürdün beni sabah sabah
Sanki sen pek çok yiyon..
Akşamları iştahım olmuyor. Hiç yemesem aramam..
Ama sabah içime bir canavar kaçmış gibi uyanıp ne yiyeyim diye delleniyorum..

Canım akşam 8de yiyip 2lere kadar çocukla uğraşıyorsun.. Erimiştir onlar..
Ayrıca emziren bir anneye göre menün gayet iyi.. Daha azıda seni zora sokar zaten..

Günaydın kızçeler bol gülücüklükacamaksz bir gun osun
Günaydın tatlım..
Günaydın
Mutsuzum
1 haftada verdiğim 3 günde alınır mı
+1200 hem de kaçamaksız
Aynalara tartılara herbişeye küsüm
Günaydın melihacım yapma kız ödem falan vardır wc durumuda etkiliyor biliyorsun..
Gunaydin.

Meliha niye oyleki aaa odem mi ki?

Bende cuma 77.5
Bugun 78
Fark +500
Günaydın hafta sonu bize yaramıyomu ne herkesler artı..
Canım çok üzücü.. Allah ailesine sevdiklerine sabır versin..
Orucunuda allah kabul etsin..
Bende istiyodum ama reglim bitmek bilmedi bi türlü..

Allah rahmet etsin mugecigim.

Tuttugun.oruclarida allahim.kabul etsin.

Defne acikiyosan.meton.iyi calisiyordur bir de ac yatarsan ondanda ac uyanabilirsin
Olabilir bitanem..
Aç yatıyorum hep.. Ama açta olsam canım istemiyor akşamları yemeği bile zorla yiyorum meto yavaşlamasın diye..

Günaydın sevgili arkadaşlarım

Ben bir süre aranızda olamıcam
Kötü bişey yok sadece kendime zaman ayırıp kendimi dinlemek istiyorum

Kendinize iyi bakın
Herkese başarılar

Cuma günleri liste işinide aranızda anlaşarak yaparsınız heralde

Hepinizi çooook öpüyorum

Kız nereye? Bişey mi oldu.. Ya takım?

Zuhal ablambinsuredir sikilmistn zaten. Kendini iyi hissedince dinlenice( ki hemencik olsun) don aramiza. Seni cok seviyoruz <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…