Reyhanım biliyosun istediğin zamanHaklısın abla ama çok üst üste geldi.
Telafi edicem.
Kiyamam niye düştü senin moralin anlatmak ister misin?
Reyhanım biliyosun istediğin zaman
Bana ulaşabilirsin
Abla yaş faktoru tabiki devreye giriyor :) insanin kas yapisina gorede degsiir tbii. 30 yas sorasi metobolizma yavasliyormus 20 li yaslara nazaran.yani 30 a kadar şu kilomu oturtmam lazm:)Bu bende geçerli olmuyor cnm
En ufak kaçamak artı olarak geri dönüyor
o kaar iyi verdin canim vucudun dinleniyordur ya da direniyordur.sakin moral hozma iyi gidiyorsyn.dogru bildig8ni yapmaya devam etgeçen cuma 70,5
bugün 72
fark artı 1,5
kızlarr ben kilo veremiyorum saplandım 7 ye yaa bu yağ değildir biliyorum ama oynamıyor 7 llerden bıktımmmm
Senin menulernle kilo alman imkansiz canm yani er ya da gec gidecek o artilar yag deildir snn de dedign gbi. Moral bozmak yok, bu pazartesi bi cogumz artiyiz cuma da bi cogumz eksi olucak:)geçen cuma 70,5
bugün 72
fark artı 1,5
kızlarr ben kilo veremiyorum saplandım 7 ye yaa bu yağ değildir biliyorum ama oynamıyor 7 llerden bıktımmmm
çok sıkıcı bir durum menüler spor aynı herşey ortada 7 lerde sanki lanetlenmiş gibi kaldım canatıyorum 10 kg daha gitsin istiyorum ama yokk..dra göründüm sabah tanır beni ayaküstü sohbet ettik d kontrol hapı ve adet durumu malum bunlar çok etkiler vucudu dedi sende hem şeker hemde polikistik over var başkasını verdiği 2 kilo senin verdiğin yarım kilo olur dedi elimden bişey gelmiyor yani ekmek şu bu ağzıma sürmüyorum nasıl böyle oluyor 7 den aşağı düşemiyorum açk ve neto kaar iyi verdin canim vucudun dinleniyordur ya da direniyordur.sakin moral hozma iyi gidiyorsyn.dogru bildig8ni yapmaya devam et
evet gülüm ödem dir heralde yani yediklerim ortada amaSenin menulernle kilo alman imkansiz canm yani er ya da gec gidecek o artilar yag deildir snn de dedign gbi. Moral bozmak yok, bu pazartesi bi cogumz artiyiz cuma da bi cogumz eksi olucak:)
bi diyetisyene git vucud olcumunu yaptir bakalim ne yag ne su gorursunevet gülüm ödem dir heralde yani yediklerim ortada ama
canım özele gidemem öyle durumum yok devlette geçen seene gittim şeker hastası olduğumu öğrendiğimde oda yüzüme bakmadan elime kitapçık tutuşturdu yolladı ne yağ ölçümü ne bişey yanındaki arkadaşıyla sohbet halindeydi tınlamadı benibi diyetisyene git vucud olcumunu yaptir bakalim ne yag ne su gorursun
Bnde ozele gitmiorumkiii. Ilgisizmiss oo.. ben sirf olcum saglikli sekilde olsn diye kaba taslak tavsiyeye bakarak onlem olsun diye gidiorum.Yoksa k3ndi bedenimi daha iyi biliorum onlardan:) ilk 10 kiloyu atmadan once baya guzel herseyimi olcmustu. Hastanedeki olcum daha saglikli oluyor baska yerdencanım özele gidemem öyle durumum yok devlette geçen seene gittim şeker hastası olduğumu öğrendiğimde oda yüzüme bakmadan elime kitapçık tutuşturdu yolladı ne yağ ölçümü ne bişey yanındaki arkadaşıyla sohbet halindeydi tınlamadı beni
Sana katılıyorum şekerimAaaaa icim daraldiiiiiiijii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?