Akşam telafi etmissin bence.MENUM
KAHVALTİ 08.30 ceyrek simit buyuklugunde pide ekmek 1 kkb.peynir 1 h.yumurta 2 yk mantar sote 1 yk k.biber sote
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi
OGLE13.30 2 dlm borek ½ tatli 4 yk.makarna salatasi 2 yk patates salatasi
SAAT 16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 18.00 3 yk pirasa 1 sb ayran aci sos
SAAT 18.40 3 k.kayisi 1 k.incir
Su 2 olur
Asyam bide benim dediğim sarımsağı dene kuzum banada o iyi gelmişti.ya kabızlık öldürecek wc den ağlayarak çıktım bugün çokk kötüyüm midem davul oldu eşim söyleniyorr al sana diyet diye ya basur olucam en son
Canım geçmiş olsun. Neden oldu acaba?
Gozun aydın kız çok sevindim vallahi.
Gülüm harika afiyet olsunBende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Sonra yazarım
8.30__ 1 muz
11.30 __2 kş domatesli közlenmiş patlıcan
2 kş mantar sote, peynir, 1 yumurta, salata
17.00 __3 kş patlıcan, 1 kş mantar, az peynir, yoğurt
Su 2 lt geçer
Çok ilginç ya!Güzelim sabah çok erken vücut daha bütün suyu atmamış oluyor
Mesela ben 5 de tartılayım sonra birazdaha yatıp 8 -9 tartılayım daha az çıkar
Güzelim dünde azdı menüm ama bugün nerdeyse +1.5 du
Poğaça öğleden önce olsaymis fena menü değilmiş gülüm.selamm
menumu yazayim.
aslunda yazilacak gibi degil ama...
sabah 07.30 ceviz suyu
sabah 10.30 2 dlm ekmek bal kaymak hashas ezmesi patatesli yumurtapetnir
ara 1 hazir pogacane diye yediysemmmdosaridaydim esim almis co uk annem yer diye
aksam pirasa kereviz yemego yarim tabak.14 tane sarma kucuk kucuktu ama...2 catal helva 1 kasik barbunya
Helal valla. Aklında olsun pidesiz ve tereyagsiz soslu eti yiyebilirsin.Ben de bildireyim
Sabah
Kiymalı yumurta dereotu ve maydanoz 1 kk peynir 1 dlm tb ekmeği
Öğlen dışarıdaydım herkesler bol soslu iskender yerken ben koca tabak salata yedim :)
Akşam 5 kaşık bıiulgur pilavı bol salata
Yatmadan yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor şimdilik yok ama yaparım birazdan
Kuzum ihmal etme anormal bir durum çünkü.Sağol tatlım. Hiç bilmiyorum ki bazen hiç sıkıntı yok bazen de deli gibi kaşınıyor kaşıyorum ama onu da hissetmiyorum . Garip yani
ya bu wc çok etkiliyor bizi gülüm yaaa çalışmıyor bağırsaklar
Poğaça yı sabah yersem etkilemiyor canım. O yuzden kahvaltı da rahat rahat yiyorum açıkçası.Defne bugun pek az.
Dunku puacalar telafi olmustur :)
Bencede. Mecbur kalınca bende ilasc alıyorum.Benım hep sıkıntım bence eczaneye basvur bana surup onerdı cocıklar bıle ıcıyor bende cok cok zorda kalınca ıcıyorum sanada yarar nutlaka ıhmal etme oyle yan etkısı olmuyor bezen ıcıcınce 1 saate bazende ertesı gune cıkarıyor bende ılactan yana degılım ama bazrn ınsan mecbur kalıyor
O zaman da tadı olmuyo ki. Şöyle bol soslu tereyağlı olcak ki o zaman iskender yedim dediğine deymeli :)Poğaça öğleden önce olsaymis fena menü değilmiş gülüm.
Helal valla. Aklında olsun pidesiz ve tereyagsiz soslu eti yiyebilirsin.
Kuzum ihmal etme anormal bir durum çünkü.
Valla canım amaç nefis korlemek. İskender yedinmi yedim.O zaman da tadı olmuyo ki. Şöyle bol soslu tereyağlı olcak ki o zaman iskender yedim dediğine deymeli :)
Bakalım bacak takipte . Sağol canım
Bencede. Mecbur kalınca bende ilasc alıyorum.
Hepimizn bebegi var kucuk ama bnce bahanemiz hazir:))Canan bu topigin ilk uc cozutugu arasindayiz
Sen ben birgul
Bi kilo korkunc yaaa:)kız ne yarımı 3 gün wc ye çıkmayan birine yarım kilo mu fark eder en az 1 kilo fark eder
Ay yeni basladi hic boyle bsey yoktu walla uyuz etti kmseye cevap yazamadim:))Bende olmadı ama bazılarında oluyor
Yok kuzum ya seni alintiliyirum asya cikiyor asyayi alintiliorum ozlem cikior vesaire:)) bildgn corba oluo. Su an duzelmis gbi:)Onceden alintiladiysan birgulum.
Kizlar kayisi yiyin 4 tane 1 k.incir de ardardina onlari sicak cayla tuketin bende cok etki ediyor.
Bi deneyin bence
Hiç zayıf resmin yokmu cnmAllahallh senin meton da bi acayip
basarmamiz lazim abla mesela 70 rakamini yazip buzdolabina ve yemek masamin duvarina astim motive icin ama hic etkili olmadi
Bana yeni bi motive lazim.ama neyyy neyy neyy
Ayy defneMerhaba kızlar dünkü menüm
9,00. 2 poğaça
12,00. 1 mandalina/1elma
14,00. 2 kaşık kıymalı yumurta /salata
16,00. 1 elma
18,00. 1 elma
Bugünkü menüm
11,00. 2 dL kız kepek ekmeği/2 kaşık kıymalı yumurta/ peynir/zeytin
16,30 tost mak.kiz.atmış 1 kabak/1 kaşık yoğurt
Valla bilemedim kuzumselamm
menumu yazayim.
aslunda yazilacak gibi degil ama...
sabah 07.30 ceviz suyu
sabah 10.30 2 dlm ekmek bal kaymak hashas ezmesi patatesli yumurtapetnir
ara 1 hazir pogacane diye yediysemmmdosaridaydim esim almis co uk annem yer diye
aksam pirasa kereviz yemego yarim tabak.14 tane sarma kucuk kucuktu ama...2 catal helva 1 kasik barbunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?