Canım anlatmak istersen ozelden falan her zaman hazırım dinlemeye.Yok burada anlatmayayım abla.
Evet ablam teşekkür ederim
Asyacim WC işi bozuyor artıların ondan bence. Tatlım bi efsaneye git ya duphalac yada bekunis al. Olmaz böyle basur olursun.geçen cuma 70,5
bugün 72
fark artı 1,5
kızlarr ben kilo veremiyorum saplandım 7 ye yaa bu yağ değildir biliyorum ama oynamıyor 7 llerden bıktımmmm
Merhaba canım naber?Herkese gunaydin
Dungece uyumusum gelemedim 2 gundur not giriyorum yogundum kizlar nasilsiniz bakalim.
Okuldan baglandim of ya bu ay bitti hemen net gicik oldum
yok abla wc ye çıktım eşim nöbetçi eczaneye gitti ağladım dün çok kötü oldum..ödeme bişey diyemem ama wc den değil ablacım bu artıCanım anlatmak istersen ozelden falan her zaman hazırım dinlemeye.
Asyacim WC işi bozuyor artıların ondan bence. Tatlım bi efsaneye git ya duphalac yada bekunis al. Olmaz böyle basur olursun.
Merhaba canım naber?
Canım anlatmak istersen ozelden falan her zaman hazırım dinlemeye.
En doğrusu geçenlerde bende gittim kontrole dikkat etmek lazım.Bende 69 olunca 2ncin 10 kilo icin doktora basvurcam aksi giden birseyler varmi diye. Bakalim nasil yonlendircek. Hastanede daha net ogrenirim herseyi.baslamadan oncede gtmstm
Canım zuhalin yerini asla tutamak ama bende buradayım ne zaman isterseniz yaninizdayim. Üzülmeyin dayanamaz o geri gelir.Aynen emelcim. Valla bende uzuldum iyi oluyodu zuhal ablayi burda gormek. Bu kadar kiloyu atmayi basaran biri olaraktan onerileri flan..
Ne mi olacak? Birbirimize destek olup zuhalin topigini ayakta tutacağız ve kilo vermeye devam edip onu bekleyeceğiz. Geri gelecek eminim.Aaaay nebilim simdi ben kendimi mutsuz hissediyorum. nne yani bu kadar mi gorusmeyecekmiyiz ama bu cok sinir bozucu bi durum
Eeee nolacak simdi
İyi bari.. O zaman adet söylemediği için su toplamıştır vücudun büyük ihtimalle.. Sen aynen devam et gidecek kilolar.yok abla wc ye çıktım eşim nöbetçi eczaneye gitti ağladım dün çok kötü oldum..ödeme bişey diyemem ama wc den değil ablacım bu artı
Tamam tatlım.Teşekkürler ablacım.
Biraz toparlanayım konuşuruz.
Aaaa olurmuuu herkesn yeri baska tabi ama sanada guveniyoruz tatli ablacim allahtan sende varsin bi baş olmasi iyi oluyor efenimmEn doğrusu geçenlerde bende gittim kontrole dikkat etmek lazım.
Canım zuhalin yerini asla tutamak ama bende buradayım ne zaman isterseniz yaninizdayim. Üzülmeyin dayanamaz o geri gelir.
Ne mi olacak? Birbirimize destek olup zuhalin topigini ayakta tutacağız ve kilo vermeye devam edip onu bekleyeceğiz. Geri gelecek eminim.
devam ama ne yapsamda düşmüyor malesef ablacım.bu ay soğan kürüde yapıcam adete 10 gün kala söker belkiİyi bari.. O zaman adet söylemediği için su toplamıştır vücudun büyük ihtimalle.. Sen aynen devam et gidecek kilolar.
Tamam tatlım.
Söker söker b3n ne zaman yapsam adetimden önce biseyler sökuĺdü ara kanamam oldu hep.yapiodum 10 gunu ara kanama yapiodum biraktm bende sora. Adetim normal seyrindede ben genede temzlsn diye yapmstmdevam ama ne yapsamda düşmüyor malesef ablacım.bu ay soğan kürüde yapıcam adete 10 gün kala söker belki
Estağfurullah, baş olamam ama elimden gelen desteği veririm. Ablaniz sayilirim en büyük ben kaldım şimdi..Aaaa olurmuuu herkesn yeri baska tabi ama sanada guveniyoruz tatli ablacim allahtan sende varsin bi baş olmasi iyi oluyor efenimm
Canım soğan kuru birebir diyorlar devam et bakalım. Sen bu hafta yargıya pek takılma durumun belli.devam ama ne yapsamda düşmüyor malesef ablacım.bu ay soğan kürüde yapıcam adete 10 gün kala söker belki
Devam gülüm. Pes etmek yok.Sagol defnemmm :)
Sagol elbetteki senin ywrinde cok ozel. İnsallah devammm
Albumdemi canım?Resm yukledm bi kac tane gene kabindeno sekilde giyinmiorum bol ve uzun giyniorum normalde ama biraz ustume yapisan giydm gorunsun diye bu kadari gostrblyrm:)
adetten önceyapıcam gülüm eşim diyor durumu toplayım profa götüreyim seni kilo deyip yolladı bilmem ne kilo da gitti diyor bu kilo işi değil tedavi uygulanması lazım sana dedi bilmiyorum hele bu ay da geçsin Allah büyüktürSöker söker b3n ne zaman yapsam adetimden önce biseyler sökuĺdü ara kanamam oldu hep.yapiodum 10 gunu ara kanama yapiodum biraktm bende sora. Adetim normal seyrindede ben genede temzlsn diye yapmstm
Allahın izniyle alırsın brbisini kucağına tatlım sen içini ferah tut. Rabbine güven.adetten önceyapıcam gülüm eşim diyor durumu toplayım profa götüreyim seni kilo deyip yolladı bilmem ne kilo da gitti diyor bu kilo işi değil tedavi uygulanması lazım sana dedi bilmiyorum hele bu ay da geçsin Allah büyüktür
rabbime sığınıyorum ablacım...binlerce kez şükürler olsun onaAllahın izniyle alırsın brbisini kucağına tatlım sen içini ferah tut. Rabbine güven.
Kadin hastaligi tabki ucundan da olsa alakalidir ama asil sorun o degildir. Sen detaylica gorun. Stres yapma insallah herseyin basi o stresadetten önceyapıcam gülüm eşim diyor durumu toplayım profa götüreyim seni kilo deyip yolladı bilmem ne kilo da gitti diyor bu kilo işi değil tedavi uygulanması lazım sana dedi bilmiyorum hele bu ay da geçsin Allah büyüktür
Albume yukledm gozkmuyomu acepCanım soğan kuru birebir diyorlar devam et bakalım. Sen bu hafta yargıya pek takılma durumun belli.
Devam gülüm. Pes etmek yok.
Albumdemi canım?
Hemen bakıyorum.Albume yukledm gozkmuyomu acep
Kız incecik gorunuyorsun!Albume yukledm gozkmuyomu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?