- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Dimi? Bencede.Baktim. Hatice sen zayifsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi? Bencede.Baktim. Hatice sen zayifsin :)
Bn resimlerni Goremiorm cnm bni izlemeb lazm sanirmResm yukledm bi kac tane gene kabindeno sekilde giyinmiorum bol ve uzun giyniorum normalde ama biraz ustume yapisan giydm gorunsun diye bu kadari gostrblyrm:)
yok abla wc ye çıktım eşim nöbetçi eczaneye gitti ağladım dün çok kötü oldum..ödeme bişey diyemem ama wc den değil ablacım bu artı![]()
Resm yukledm bi kac tane gene kabindeno sekilde giyinmiorum bol ve uzun giyniorum normalde ama biraz ustume yapisan giydm gorunsun diye bu kadari gostrblyrm:)
Gitti canımŞimdi zuhal abla gıttımı ben bugun agır agır ev ısı yapıyrum arada bakıyorum kacırdıgım şeyler olabılır
Kım yapıcak lısteyı dagılmayalımGitti canım![]()
Yok dağılmak falan ben yaparım listeyi.Kım yapıcak lısteyı dagılmayalım![]()
bu ay d kontrolu kullanıyorum önümüzdeki aya ne dicek duruma göre hareket edicemKadin hastaligi tabki ucundan da olsa alakalidir ama asil sorun o degildir. Sen detaylica gorun. Stres yapma insallah herseyin basi o stres
gülüm kıtlık yaşicak gibi değil ki menüm..bizim günlük dışında bir takımdada yarışıyordum kilo veremiyorum diye ayrıldımKıtlık yasıyor olabılır vucudun tutuyor kendını yedıklerını degıstır bır gun serbest yap vucut alıstı yemeye kesınce bır sure sonra duruyor araba gıbı düşün benzın ıstıyor vucut serbest gun derken abartmadan canının cektıgını ye sen duzenlı spor yapan bırısın bende 66 sabıtın gram gram verıyırum ama sıkılasıyorum emınım senınde sıkılasman devam edıyodur bu dedıgımı araştır
Baktım maşallah gobek bıcımlı ve gayet ıyı gorunuyosun![]()
Asya sen stresten de kilo veremiyorsun biliyon demi? Çok takiyosun herşeyi kafana. Rahatlatmaya çalış biraz lütfen.gülüm kıtlık yaşicak gibi değil ki menüm..bizim günlük dışında bir takımdada yarışıyordum kilo veremiyorum diye ayrıldımdaha doğrusu ayrılmak zorunda kaldım ay oldu yerimde sayıyorum
![]()
abliş rahatlık dışında çok etmen var dünya kadar spor yapıyozkilo mu dayanır o spora ama gitmiyor napayımAsya sen stresten de kilo veremiyorsun biliyon demi? Çok takiyosun herşeyi kafana. Rahatlatmaya çalış biraz lütfen.
gülüm kıtlık yaşicak gibi değil ki menüm..bizim günlük dışında bir takımdada yarışıyordum kilo veremiyorum diye ayrıldımdaha doğrusu ayrılmak zorunda kaldım ay oldu yerimde sayıyorum
![]()
Aynen devam et ne zamana kadar direnecek vücut? Eninde sonunda kazanan sen olacaksın.abliş rahatlık dışında çok etmen var dünya kadar spor yapıyozkilo mu dayanır o spora ama gitmiyor napayım
tartıda sorun yok gülüm sorun bende vucudta yani.ya takımı olumsuz etkilemek istemedim o yüzden çıktım listeden yani çıkarıcaklar daha da ayrılıcam yani sonuç olarak.ya kimisi takır takır veriyor ben haftada 1 verebilseydim bana acayip motivasyon olucaktı ama çok ağır ya bu kadar olması çok kötüSen alıstın az yemeye mesela bende hep aynı seylerı yıyodum her sabah yumurta bugun yemedım canım ıstedı ama degısıklık olsun dıye canının cektıgı bırseyı ogle akşam ye bende takıldım gıbı yarın tartı gunu dıger topıkte kesın gram gıttı 4 ayda 20 kılo veren ınsanlar var ben 4,5 ayda 11 ,12 kılo verdım senın pko var dıyosun benımde ınsulın 2,3 haftadır spor sonrası mıgdemdekı seslerı duysan sımdı onunla başetmeye çalısıyorum bazrn ınsnalar sokakta duycak sanıyorumyılma bır ıkı gun rahat ol bak bızım rahatımızda derlı toplu olur
ama ben yılbasında yıcem yasak tanımıycam ocaktada ark ve kardesımle guzel bır kahvaltı dusunuyorum kıs ayında kılo vermek zorlasıyor sen bıde tartını kontrol et
ha evet abla bırakmicam asla ben en başından dedim beslenme şeklim sporum artık hep böyle hayat felsefem bu şekilde olucak artık orası kesinAynen devam et ne zamana kadar direnecek vücut? Eninde sonunda kazanan sen olacaksın.
Tesekkur ederiz ya bitanesinYok dağılmak falan ben yaparım listeyi.
O zaman sorun yok tatlım..ha evet abla bırakmicam asla ben en başından dedim beslenme şeklim sporum artık hep böyle hayat felsefem bu şekilde olucak artık orası kesin
Tesekkur ederiz ya bitanesin
tartıda sorun yok gülüm sorun bende vucudta yani.ya takımı olumsuz etkilemek istemedim o yüzden çıktım listeden yani çıkarıcaklar daha da ayrılıcam yani sonuç olarak.ya kimisi takır takır veriyor ben haftada 1 verebilseydim bana acayip motivasyon olucaktı ama çok ağır ya bu kadar olması çok kötü
merak etme ablişşşO zaman sorun yok tatlım..
Çünkü harcayacak enerji kalmayınca mecbur yağlara yönelecek vücudun..
O yüzden inat et .