💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çeyrek yufkadan gül boregı valla 10 tane bıle yerdım kac gundur eve yemek yapmıyorum sallıyorum annem yaptı ama kız kardesımde cok yemek secıyor garıp bıraz keske bende onun gıbı olsam :KK48:yılbası ustu yogun calısıyor sevıyor borek ona yaptım dunde geldı yemek yok dısardan yedı üzüldüm bugun yesın

muska77 muska77 kardrsıme yaptım o bana şurup ısmarladı bende ona borek :KK48:

Hemen spor yapcam az ınsın mıgdeme çayımı ıcıyım cezamı kestım :KK11:
Canım akşamı salata yada yoğurtla kapat merak etme sporcu insansın sen bizim gibi hemen artı gelmez..

kiz gozun kor olmasin ne boregi:KK11:

Gül patateslı :KK48:

Şimdi arkadaşlar ben haftalardır borek hayalındeyım sımdı yedım gectımı hayır gecmedı cunku cengelkoyde bır borekcının boregını yıcem o zaman şok olcaksınız basıl yedın kız dıyceksınız artık karaıdan eve kosarak gelırım :KK48:

Şimdi arkadaşlar ben haftalardır borek hayalındeyım sımdı yedım gectımı hayır gecmedı cunku cengelkoyde bır borekcının boregını yıcem o zaman şok olcaksınız basıl yedın kız dıyceksınız artık karaıdan eve kosarak gelırım :KK48:
Dediğin gibi çok yersen anca erir ;)
Valla arada kaçamak yapıp vücudu şaşırtmalı kızlar ömür boyu yemeden duramam ben şahsen..

Çeyrek yufkadan gül boregı valla 10 tane bıle yerdım kac gundur eve yemek yapmıyorum sallıyorum annem yaptı ama kız kardesımde cok yemek secıyor garıp bıraz keske bende onun gıbı olsam :KK48:yılbası ustu yogun calısıyor sevıyor borek ona yaptım dunde geldı yemek yok dısardan yedı üzüldüm bugun yesın

muska77 muska77 kardrsıme yaptım o bana şurup ısmarladı bende ona borek :KK48:

Hemen spor yapcam az ınsın mıgdeme çayımı ıcıyım cezamı kestım :KK11:
:KK9:bilinçli tüketici:KK48:

e afiyet olsiun o zaman tatlim ne zamandir yememissin.aman aksama dikkat et.

kızlar menüm
sabah
1 haşlanmuş yum
1 su bar kadar lor peyniri
8 yada 9 yeşil zeytin
domates,salatalık

öğle
1 tabak kabak
3 kaşık yoğurt

ara
1 küçük elma
1 havuç

akşam
1 tabak pırasa

su 1,5 lt
spor yok dün koştum diye bugün üst baldırımı taşıyamıyordum ama alışırım koşmaya heralde:KK66:

selam menumh vereyim ben de daha yemwdim ama eve gidince yogun oluyorum.6 .30 da anca yiyebilirim
sabah 2 yumurta ve yulaf kepeginden peynirli omlet 1 cay k.bal
ara 2 mandalin
oglen 1 lokma kurabiye.1 tabak kereviz yemehi 1 dlm ekmek

ara 2 dilim elma

aksam 5 y hamsi kizartma salata 2 kasik kabak yemegi 1 dlm ekmek
spor yok
su 1 lt bile yok evde cok icifem

kızlar menüm
sabah
1 haşlanmuş yum
1 su bar kadar lor peyniri
8 yada 9 yeşil zeytin
domates,salatalık

öğle
1 tabak kabak
3 kaşık yoğurt

ara
1 küçük elma
1 havuç

akşam
1 tabak pırasa

su 1,5 lt
spor yok dün koştum diye bugün üst baldırımı taşıyamıyordum ama alışırım koşmaya heralde:KK66:
Tatlım menün çok gzel koşamıyorsan zorlama hepten kalmasın spor..
selam menumh vereyim ben de daha yemwdim ama eve gidince yogun oluyorum.6 .30 da anca yiyebilirim
sabah 2 yumurta ve yulaf kepeginden peynirli omlet 1 cay k.bal
ara 2 mandalin
oglen 1 lokma kurabiye.1 tabak kereviz yemehi 1 dlm ekmek

ara 2 dilim elma

aksam 5 y hamsi kizartma salata 2 kasik kabak yemegi 1 dlm ekmek
spor yok
su 1 lt bile yok evde cok icifem
Canancım Suyu ikiye tamamla bence.. Az az yemişsin göze batmıyor..

Kizlar sabah 6 bucukta kahvaltı yaptm yatmadan 75tede tarcnli kahve icmistim 5ekadar birsey yemedim oglnde bebisi dr ye goturdun kaynanam caardi orda yemek yedim kahvaltlk turu ekmekleri isitms bir guzel normalde birtek kahvaltida 2dlm cavdar ekmek yiyen ben aksam agzma ekmek surmezdim yedimde yedim hemde normal evmek cokk pisman oldum snra ama is isten gecti :-( dahada birsey yemeeeeemmm

Kizlar sabah 6 bucukta kahvaltı yaptm yatmadan 75tede tarcnli kahve icmistim 5ekadar birsey yemedim oglnde bebisi dr ye goturdun kaynanam caardi orda yemek yedim kahvaltlk turu ekmekleri isitms bir guzel normalde birtek kahvaltida 2dlm cavdar ekmek yiyen ben aksam agzma ekmek surmezdim yedimde yedim hemde normal evmek cokk pisman oldum snra ama is isten gecti :-( dahada birsey yemeeeeemmm
Bugün böyle gitmiş yarın dikkat et barii.

Kız incecik gorunuyorsun!
Boyun kaçtı senin ya, aynı kilolardayiz. Bendemi böyle gorunuyorum Acep?
Eminim oyle duruyorsundur ablacim:)
Benm boyum cok uzun da degil 167 ama iste kaldiriyor. Bide spor bana cok yarar hatlarimi cikarir cok iyi.. 60 olsam 50 gibi duruyorum niyeyse bilemedm:)

Back
X