- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Yok dağılmak falan ben yaparım listeyi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dağılmak falan ben yaparım listeyi.
İnşallah hepimiz verip korumaya geçeceğiz burada..Bende senın gıbıyım bır kere detoks yaptım 1 kıloyu gordum onun dısında gram ayda 3 kılo falan spordada kadınlar hep bacaktan verıyorum ıstemıyorum dıyor ben aylardıt bacaktan 2 cm zor bela bu ayda bacak aynı cıkarsa çok üzülücem ayda 5 kılo verseydım keske ayy uzulmeyelım verıcez ınancımızı kaybetmeyelım bızde ınatcıyız dırenıcez bu ay olmasa obur ay kırılcak sabıt kalmalar belkı haftada bızde gorrııx 1 kılo inşallahhhh
merak etme ablişşş![]()
inş gülüm bırakmak yok inatla devamBende senın gıbıyım bır kere detoks yaptım 1 kıloyu gordum onun dısında gram ayda 3 kılo falan spordada kadınlar hep bacaktan verıyorum ıstemıyorum dıyor ben aylardıt bacaktan 2 cm zor bela bu ayda bacak aynı cıkarsa çok üzülücem ayda 5 kılo verseydım keske ayy uzulmeyelım verıcez ınancımızı kaybetmeyelım bızde ınatcıyız dırenıcez bu ay olmasa obur ay kırılcak sabıt kalmalar belkı haftada bızde gorrııx 1 kılo inşallahhhh
Banada valla.. Az önce oğlumun çokokremli ekmeği bana göz kırptı.Buranın dısıplını benı sıkı tutuyor herkezın yorumları tecrubelerı bana cok ıyı gelıyor elestırıler bıle olumlu gelıyor
Hahaha dogruNe demek hayatım hiç biriniz bir yere gitmeyinki dayanamayıp geri gelsin..
O dışarıdan okur dayanamaz...
Ben de ben deHepimizn bebegi var kucuk ama bnce bahanemiz hazir:))
İşte bu....Hahaha dogrubenim bir yere gitmeye niyetim yok kimseninde gidicegini sanmiyorum
![]()
ya nereye gidiyorrr zuhal abla bu nerden çıktı yaaaaİşte bu....
Burada yazışıp gülüşüp kiloları verip zuhali çatlatacağız...
Dayanamayıp döneceeek...![]()
Kız sen geçmişi okumuyonmu Zuhal dondurdu üyeliği...ya nereye gidiyorrr zuhal abla bu nerden çıktı yaaaa![]()
ayy ben tam okumadım abla sadece şey anladım dondurmayı düşünüyorum gibi anladım ben ay gitti yani öylemiKız sen geçmişi okumuyonmu Zuhal dondurdu üyeliği...
inş gülüm bırakmak yok inatla devam![]()
Banada valla.. Az önce oğlumun çokokremli ekmeği bana göz kırptı.
Ama buraya yazacağım için yemedim hemen bi sade kahve yaptım onu içiyorum..![]()
Öyle malesef.. Biraz kafayı dinlesin çok yıprandı oda..ayy ben tam okumadım abla sadece şey anladım dondurmayı düşünüyorum gibi anladım ben ay gitti yani öylemi![]()
Bittin senAynen canım yenı bır yıl yaZa be kaldı
Ben borek yedım benı haşlayın akşam hırpalayın![]()
Aynen canım yenı bır yıl yaZa be kaldı
Ben borek yedım benı haşlayın akşam hırpalayın![]()
ayyy inanmıyorummm aarada takılsaydı bari yaaÖyle malesef.. Biraz kafayı dinlesin çok yıprandı oda..
Bittin sen![]()
Hahaha evet canim aynen oyleİşte bu....
evet defneee sakin bi yere gitmeNe demek hayatım hiç biriniz bir yere gitmeyinki dayanamayıp geri gelsin..
O dışarıdan okur dayanamaz...
2olsa iyi sabahlara kadar valla da emzirmiyorum cnmCanım akşam 8de yiyip 2lere kadar çocukla uğraşıyorsun.. Erimiştir onlar..
Ayrıca emziren bir anneye göre menün gayet iyi.. Daha azıda seni zora sokar zaten..
insallah yaaİşte bu....
Hiç bir yere gitmiyorum canım...evet defneee sakin bi yere gitme
zati zuhal abla gitti
valla insanin iyi orneklere ihtiyaci var burda.
ya öyle böyle sonunda elbet ben kazanırım Allahın izniyle
kız börek büyükmüydü ne böreği
![]()