💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende senın gıbıyım bır kere detoks yaptım 1 kıloyu gordum onun dısında gram ayda 3 kılo falan spordada kadınlar hep bacaktan verıyorum ıstemıyorum dıyor ben aylardıt bacaktan 2 cm zor bela bu ayda bacak aynı cıkarsa çok üzülücem ayda 5 kılo verseydım keske ayy uzulmeyelım verıcez ınancımızı kaybetmeyelım bızde ınatcıyız dırenıcez bu ay olmasa obur ay kırılcak sabıt kalmalar belkı haftada bızde gorrııx 1 kılo inşallahhhh
İnşallah hepimiz verip korumaya geçeceğiz burada.. :KK49:
merak etme ablişşş:KK5:
:KK15:

Bende senın gıbıyım bır kere detoks yaptım 1 kıloyu gordum onun dısında gram ayda 3 kılo falan spordada kadınlar hep bacaktan verıyorum ıstemıyorum dıyor ben aylardıt bacaktan 2 cm zor bela bu ayda bacak aynı cıkarsa çok üzülücem ayda 5 kılo verseydım keske ayy uzulmeyelım verıcez ınancımızı kaybetmeyelım bızde ınatcıyız dırenıcez bu ay olmasa obur ay kırılcak sabıt kalmalar belkı haftada bızde gorrııx 1 kılo inşallahhhh
inş gülüm bırakmak yok inatla devam:KK5:

:KK15:Buranın dısıplını benı sıkı tutuyor herkezın yorumları tecrubelerı bana cok ıyı gelıyor elestırıler bıle olumlu gelıyor
Banada valla.. Az önce oğlumun çokokremli ekmeği bana göz kırptı.
Ama buraya yazacağım için yemedim hemen bi sade kahve yaptım onu içiyorum..:KK50:

:KK200:Ne demek hayatım hiç biriniz bir yere gitmeyinki dayanamayıp geri gelsin..:KK48:
O dışarıdan okur dayanamaz...
evet defneee sakin bi yere gitme:KK43:
zati zuhal abla gitti:KK61:
valla insanin iyi orneklere ihtiyaci var burda.

:KK5:ya öyle böyle sonunda elbet ben kazanırım Allahın izniyle:KK36:kız börek büyükmüydü ne böreği:eek:

Çeyrek yufkadan gül boregı valla 10 tane bıle yerdım kac gundur eve yemek yapmıyorum sallıyorum annem yaptı ama kız kardesımde cok yemek secıyor garıp bıraz keske bende onun gıbı olsam :KK48:yılbası ustu yogun calısıyor sevıyor borek ona yaptım dunde geldı yemek yok dısardan yedı üzüldüm bugun yesın

muska77 muska77 kardrsıme yaptım o bana şurup ısmarladı bende ona borek :KK48:

Hemen spor yapcam az ınsın mıgdeme çayımı ıcıyım cezamı kestım :KK11:

Back
X