Haklısın valla ne seversem kalorisi tavan yapmış..Hızlı yemek yıyorum ben normalde tabı hafıf beslenınce sıkıntı bu kadar buyuk olmuyodu:) ozlemısm valla guzel olan hersey kalorılı :)
Günaydın kızlarrrrrr
Haklısın valla ne seversem kalorisi tavan yapmış..
Cuma azıcık sevdiklerimden yiyeyim dedim.. Zavallı sindirim sistemim noluyo yaaa oldu iki gündür wc problemi yaşıyorum kendime çok kızgınım sanki 55 olmuşumda ödül günü yapmışım..Ödül senin neyne..
Uğraş dur şimdi yeniden düzene sokacam sindirimi diye..
Vayy tebrikler evet ya bir haftadır öğretmen yoktu..Kalorısını bende gectım ezıyetım neydı gece surup ıctım artık mecbur kaldım :)
Bu arada kılo bıldırımı
Cuma 65,400
Bugun 65,00
-400 yarın daha guzel olucak cınku bugun spor var ben spora gıdıyroum gorusuruz artıkMefkurem patronda geldı
Anaaamm cok mutlandim ki sabah sabah. Hosgeldinn zuhal ablaaa<3Süprizzzzzzzzz fıstıklar
Yılbaşı gelmeden pastadan ben çıktım
Ayrılığa sadece 1 hafta dayanabildim
Anladımki benim bağımlılığımın çaresi yok
O yüzden yuvaya geri döndüm
Hepinizi çok özledim
Yarın sohbet ederiz artık
Hepinizi çooook öpüyorum
Bak menulerin guzel gidince cabucak verdn canimcimm. Yaa bana kusme amaaa kiii menumu paylascaknvakti zor buluyorum ne zmndr, operimmmZuhal ablaaaaaaaaa gelmisssssssssssssssssssssss
Ayyyyyy cok sevindimmmm :)
Hosgeldin zuhal abla.
Bu arada kizlar ben herkese yorum yapiyorum ama ozlem disinda kimse yorum yapmiyor menume kustum daha da yorum yapmicam
Cuma 78.7
Bugun 78.1
Fark -600 gr.
Oo snn metabolizma da kndne geldi ozlemcim masallahh sana:)Kalorısını bende gectım ezıyetım neydı gece surup ıctım artık mecbur kaldım :)
Bu arada kılo bıldırımı
Cuma 65,400
Bugun 65,00
-400 yarın daha guzel olucak cınku bugun spor var ben spora gıdıyroum gorusuruz artıkMefkurem patronda geldı
Not almıyormusun olduğun tarihleri..Kizlar ya bn gene artiyim
Cuma 79,1dim
Bugun 79,9
Reglim yaklasti da haberm mi yok acaba. Yuzumde de bi iki siivilce cikti ama bilemicem.
Süprizzzzzzzzz fıstıklar
Hepinizi çok özledim
Hepinizi çooook öpüyorum
hoşgeldin ablacımmmSüprizzzzzzzzz fıstıklar
Hepinizi çok özledim
Hepinizi çooook öpüyorum
katıcam ablacım baya daraltıcam çünkü bide bir kaç oynama yaptıracam üstündeAsyacım madem nşan elbisen bi nişanından bide daraltıpta giydiğinden koy kız. Öncesi sonrası yap aynı elbiseyle ne güzel olur.
1. elbiseye cidden bayıldım muhteşem.. Asilll..
Bende canımmmSupersinnnn zuhal abla ya bizde seni cokkkk ozledikkkk
Tabiki onun şişliğide olabilir cnmGunaydnnn canlarimmmmm ben yine sabitim 97 De takildim kaldım ama yarın regli günüm onunda etkilediğini ndisunuyorum
Sağol bitanemZuhal ablaaaaaaaaa gelmisssssssssssssssssssssss
Ayyyyyy cok sevindimmmm :)
Hosgeldin zuhal abla.
Bu arada kizlar ben herkese yorum yapiyorum ama ozlem disinda kimse yorum yapmiyor menume kustum daha da yorum yapmicam
Cuma 78.7
Bugun 78.1
Fark -600 gr.
Heee beni nasılda tanıyonnnnAma ben demedimmi dayanamaz gelir o diye...
Kızz iyiki geldin listeyi kepaze ettim..
Artıları hesaplamayı beceremedim....
Sen yokken menülere yorum yapmak içimden gelmedi..
Ne kadar önemliymişsin benim için meğer..
Çok çooook mutlu oldum...
Eksi çıkmana sevindim canım.. Biliyorum menülere hiç yorum yapamadım ama birazda bitkinlik vardı.. 68görecem diye fazla aç kaldım (en büyük yanlış) Ama yapıyoruz işte..
Cumada ödül günü yapınca ağır geldi yediklerim mide bulantısıyla cebelleştim.. Kusura bakma tatlişim.
Çok güzelllll Özlemim tebriklerKalorısını bende gectım ezıyetım neydı gece surup ıctım artık mecbur kaldım :)
Bu arada kılo bıldırımı
Cuma 65,400
Bugun 65,00
Defnecim gerçekten kocaman tebrikler cnmBende cuma 68,9
Bugün 69
+100 gr ama wc problemim tavan yapmış durumda..
Bugünde sabredeyimde olmazsa ilaça başvuracam..
Hoşbuldum cnmmmmAnaaamm cok mutlandim ki sabah sabah. Hosgeldinn zuhal ablaaa<3
Sen bunu halledersin BirgülümKizlar ya bn gene artiyim
Cuma 79,1dim
Bugun 79,9
Reglim yaklasti da haberm mi yok acaba. Yuzumde de bi iki siivilce cikti ama bilemicem.
Estağfurullah tatlımKızlar oğluşumun okulunda toplu beslenme yapılacakmış banada kurabiye düştü.. Gidip onu yapayım ben.
İşim bitince gelirim..
Mefkurem tatlışım umarım gelince saatlerimiz uyarda sohbet edebiliriz. Seni çok özlemişiz öğretmenim
hoşgeldin ablacımmm[/QUOT
Hoşbuldum cnm
Asya müsait olunca sana uzun yazacam sana
Süprizzzzzzzzz fıstıklar
Hepinizi çok özledim
Hepinizi çooook öpüyorum
Ayy merak ettim valla kız.. Ne zaman giyecen bu elbiseyi?katıcam ablacım baya daraltıcam çünkü bide bir kaç oynama yaptıracam üstünde
Ay sensiz boş derste gibiydik tatlım ya.. Kimsenin gelesi yazası kalmadı...Estağfurullah tatlım
Kız benden öğretmenmi olur
Ben tembel öğrenciyim
Tamam sağol hatırlattığın için.. Benim resimleri gördünmü cuma günkü sayfada..Bugun nasıl uyuduysam okula gıtmedım..
Bugun keyıf gunum olsun o zamaannn
Mefkurem ıyıkı geldın ıyıkı varsın abla yaa.. Gıtme sen bı yere.
Genel olarak guzel gorunuyo bıldırımlerınız.Bugun burdayım ben bıraz ders bakarım sadece..
Bayadır gıremıyodum bu sekılde. Iyı oldu
muska77 ben hatırlatmamı sımdıden yapıyımm.. Before-After yapıcaz resımlerımızlee.. yılbası hatırlatması.
Bende hemen bıldırım yapıyım..
cuma 72.6 bugun 72.6 yanı sabıt..
Gercekten kafada bıtıyo sanırım bıcok sey. Hıc dıkkat edemedım cok ıyı bu sekılde bı sonuc benım ıcın.
14 subat ıcın cookk guzel hedeflerım var bu defa ıddaalıym.
Valla karar veremedim 65te tamam diyeyimmi yoksa 60a ineyimmi?muska77 hem tartı resmını hemde aynadakı halını gordum ablacım..
Gercekten cok ıyı gorunuyosun.. Insan zayıfladıkca guzellesıyo mu ne..
Hedef kac sımdı.? 60 mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?