💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

MENUM
KALKİNCA 08.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.30 1 kkb.peynir 1 ç.k acuka el buyuklugu pide ekmek 1 yagda yumurta bi parca kasar peynir

SAAT 11.30 tek sekerli t.kahvesi

OGLE16.30 3k.kayisi 10 k.uzum 6 kestane

SAAT 18.30 1 kase mercimek corbasi salata yicem

Su 2 lt

İyi akşamlar ben dun doner yedıgım ıcın 2 gun cezalıyım bugun spor yoktu yarın sıkı bır antreman yapıcam

Geç kahvaltı :1 haşlanmış yumurta ,1 çay kaşığı labne,şekersiz çay

15:30 sade türk kahvesı,1 yeşil elma 2 küçük mandalına,2 kayısı,3 kuru erik

Tabı bır oturuşta yemedim :)

17:50 1 kase çorba ,salata

Su 3,5 lt
400 ml yeşil çay

Suyum ölcülü hatta ustube bıle cıkabılırım

Menu super

Ben sana hep dıyorum sen sıkılasıyorsun olc kendını dıye aynı seylerı bende yasadım hatta ben yarım kılo alıp 4,5 cm ınceldıgım oldu kesınlıkle baktır ınsulınıne ve artık stres yapma bende az verıyorum dıye uzuluyodum ama bugun 38 beden elbıselerım oldu

Menu super sen ısteyınce yapıyosun suyu bıraz cogalt canım senın metabolızma guzel çalısıyor benzını çogalt

Ooo guzel menun :)

ay çok haklısın vallahi özlem kilo olarak şu an yerimde saysamda geçmişten bugüne bayaaaaaaaaa yol almışım düğün günü koyarım fotoyu ay nasılmışım önceden diyorum

Menun iyi ama menemen sabah olsa cook gzuel olurdu:)

Iyi valla suya masallah:)

Sabah kalkinca 1 yesilcay

10:00 da 1 tane kücük yaptigim tam bugday pogacalarimdan. 1 fincan yesilcay

11:00 de 1 kase pirinc lapasi maydonoz salatalik ve baharatli

18:00 da ceyrek kase corbam
1 kase pirinc lapasi bol türlü salatamla

2.5 lt su
40 dk plates

Ogün aralarim cok gelebilir ama lapa aciktirmiyor cok tutuyor. Bgun benim lapa gunumdu.oyuzden boyle yaptim

Iyi valla suya masallah:)

Su zaten hocanın ıstegıne gore 3 lt ama bugun kotu kabızlık cekıyorum o yzuden suyu yarım lt cogalttım 4 bıle olabılır cok kotuyum gecede bıtkı cayını ıcıcem wc cıkaran mecburen

Super detoks olmus

Menunde guzel olmus. Bugun ibrahim saracoglunum kabizlikla ilgili pirasa kürunü gordum.yapildiginda gidecegni soyluyor. Bence denemelisin cok faydali ilimli bir insan.tavsiyeleri de cok tutarli. Denednmi?

Allah razi ilsun denerin uzun zamandir kabizlik var ama dun doneri yiyibce uzun zaman sona beyaz ekmek yemek kotu etkiledi

Senden de razi olsun faydasi olur insallah.Ama surekli olmasada bazi gunlerde yenmeli ekmek. Oyle dusunme psikoljik olarak etki yaparsin. Normalde de olan biseyse. Bagirsak tembelligimi var baktirdnmi hic

Ama surekli olmasada bazi gunlerde yenmeli ekmek. Oyle dusunme psikoljik olarak etki yaparsin. Normalde de olan biseyse. Bagirsak tembelligimi var baktirdnmi hic

Biraz hizli yedim ben ekmem yiyorum ama cavdar beyaz yemiyirun uzun zamandir cok gec kalktim hizli yedim tabiki belki beyaz ekmekteb degilidr hizli yememden bence baktirmadim genetik gibi teyzemlerde filab var bugubki benim hatam yavas yesene arkadasin uyardu yavas ye ama ben yuttum resmen :)

Evet cok cignesen daha iyi olurdu. Cok cignemek cok onemli ben o yuzden hamur isi yapsamda kucuk kucuk kendime ayri yaparim.ya da hrrsyi bolerim mutlaka az az yiyim diye. Suyu bile 6 7 yudumda icmeye gayret ediorum her ictigimde nefes alarak hatta :)sindirim kacinilmaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…