- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Evet cok cignesen daha iyi olurdu. Cok cignemek cok onemli ben o yuzden hamur isi yapsamda kucuk kucuk kendime ayri yaparim.ya da hrrsyi bolerim mutlaka az az yiyim diye. Suyu bile 6 7 yudumda icmeye gayret ediorum her ictigimde nefes alarak hatta :)sindirim kacinilmaz oluyor
Süprizzzzzzzzz fıstıklar
Yılbaşı gelmeden pastadan ben çıktım
Ayrılığa sadece 1 hafta dayanabildim
Anladımki benim bağımlılığımın çaresi yok
O yüzden yuvaya geri döndüm
Hepinizi çok özledim
Yarın sohbet ederiz artık
Hepinizi çooook öpüyorum
Bendeeeee sevindim TatlişimYaaaaaaa super bır haber buhoşgeldın ıyıkı geldım çok sevındım
Bendeeeee sevindim Tatlişim
Kız yine yatmamışın sen
Hesap açılması için cuma akşamı yazmıştımİyiki yatmamısım :) bır gırdım burdasın valla cok sevındım
Yarım saate ancaHesap açılması için cuma akşamı yazmıştım
Yeni açmışlar
Birden açıldığını görünce çok heyecanlandım
Hadi yat güzelim leptinin çalışsın
Yarın rahat rahat konuşuruz
Supersinnnn zuhal abla ya bizde seni cokkkk ozledikkkkSüprizzzzzzzzz fıstıklar
Hepinizi çok özledim
Hepinizi çooook öpüyorum
Ask olsun kz emel benn yapmiyorummu yorum 2 gundur pek girmedimZuhal ablaaaaaaaaa gelmisssssssssssssssssssssss
Ayyyyyy cok sevindimmmm :)
Hosgeldin zuhal abla.
Bu arada kizlar ben herkese yorum yapiyorum ama ozlem disinda kimse yorum yapmiyor menume kustum daha da yorum yapmicam
Cuma 78.7
Bugun 78.1
Fark -600 gr.
Gittim dun yarinda gorumceme gidicez bu arada supersinnn yaa -600 cok iyi bir rakam bravooooYok canim sen giremedin biliyorum zaten
:)
Nasilsin gittin.mi sinemalara gezmelere :)
Merakla bekliyorum özlemcim..En son 2013 yaz ayında gıydıklerımı denedım 3 yıl nerdeyse oylekı gomboca koymusum unutmusum cok guzdl bır duygu basarmak ınsan dahada gaza gelıyor az daha verıyım koyarım foto
Ayyy okuyunca bile üşüdüm ya kız.. Dikkat et hasta olacak gibisin sanki..Dun gece vc nin temiz su borusu patladı baya bildiğiniz soğuk suyla yikandim annemde islandi ayyy bugün sanki hasta gibiyim iyi degilim
Ne güzell. Ben nişan takımıma girsem varya deliler gibi çığlık atarım herhalde..kızlar öncede söylemiştim ocak 6 sında düğün var kınada normal giyicemde düğünde abiyem var nişan kıyafetimdi ay bir denedim bedenimde 1 tur daha attı şokk oldum öyle bol olduki yarın tadilata vericem daraltıcam bide ufak değişiklik yapıcam
Asyacım madem nşan elbisen bi nişanından bide daraltıpta giydiğinden koy kız. Öncesi sonrası yap aynı elbiseyle ne güzel olur.ay çok haklısın vallahi özlem kilo olarak şu an yerimde saysamda geçmişten bugüne bayaaaaaaaaa yol almışım düğün günü koyarım fotoyu ay nasılmışım önceden diyorum
1. elbiseye cidden bayıldım muhteşem.. Asilll..Dimii bende begendm abla:)
Eee fark oldumu tartıda..Sabah kalkinca 1 yesilcay
10:00 da 1 tane kücük yaptigim tam bugday pogacalarimdan. 1 fincan yesilcay
11:00 de 1 kase pirinc lapasi maydonoz salatalik ve baharatli
18:00 da ceyrek kase corbam
1 kase pirinc lapasi bol türlü salatamla
2.5 lt su
40 dk plates
Ogün aralarim cok gelebilir ama lapa aciktirmiyor cok tutuyor. Bgun benim lapa gunumdu.oyuzden boyle yaptim
Yemeyip yemeyip bu tür yiyecekleri ödül günümde yiyince bendede oluyor wc sorunu ağır geliyor galiba sindrime...Allah razi ilsun denerin uzun zamandir kabizlik var ama dun doneri yiyibce uzun zaman sona beyaz ekmek yemek kotu etkiledi
Ay kuzuuum özlemişsin demekki..Biraz hizli yedim ben ekmem yiyorum ama cavdar beyaz yemiyirun uzun zamandir cok gec kalktim hizli yedim tabiki belki beyaz ekmekteb degilidr hizli yememden bence baktirmadim genetik gibi teyzemlerde filab var bugubki benim hatam yavas yesene arkadasin uyardu yavas ye ama ben yuttum resmen :)
Eee fark oldumu tartıda..
Yemeyip yemeyip bu tür yiyecekleri ödül günümde yiyince bendede oluyor wc sorunu ağır geliyor galiba sindrime...
Ay kuzuuum özlemişsin demekki..
Ama ben demedimmi dayanamaz gelir o diye...Süprizzzzzzzzz fıstıklar
Hepinizi çok özledim
Hepinizi çooook öpüyorum
Eksi çıkmana sevindim canım.. Biliyorum menülere hiç yorum yapamadım ama birazda bitkinlik vardı.. 68görecem diye fazla aç kaldım (en büyük yanlış) Ama yapıyoruz işte..Zuhal ablaaaaaaaaa gelmisssssssssssssssssssssss
Ayyyyyy cok sevindimmmm :)
Hosgeldin zuhal abla.
Bu arada kizlar ben herkese yorum yapiyorum ama ozlem disinda kimse yorum yapmiyor menume kustum daha da yorum yapmicam
Cuma 78.7
Bugun 78.1
Fark -600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?