Cnm gcms olsn. Karbonatli ve tuzlu suyla gargara da agrisini dindirir.Günaydın. Bugün boğazım çok ağrıyo
Sen kac kilosun canim45 kilo gördüm ve daha bir sene olmamış nasıl yaptın canım yaaa akıl ver banaa
Çok sevinirim canım benim problem olmaz dimiMefkurem bana kızma ama eski arkadaşım ilkay..
O yüzden davet edeceğim takıma..
İlkay ben 5. takımdayım ve süper ötesi bir ortamımız var orada.
Burası çok kalabalık zuhalcim kal dermi bilemiyorum..
Ama takıma gelirsen çok sevinirim.
Güncel kilom 88.5 malesefSen kac kilosun canim
Aaa iyi bak hemen yut suyla çook iyi geliyo.Valla var evde hemen içeyim. Sağol canım
Eyvah şifayı kaptın galiba..Walla cancim bilemiorm ki gozlerm de sulanio sanrm hasta olablrm. Canm genel olrk sikkin zaten. Bgnku en guzel hbr bgn okulun son gnu olmasiiii:)
Hic[/QUOTE]Solersem caniniz çeker die söylemek istemedim ama diyim hadi çikolata yedim OTE="muska77, post: 44348466, member: 679854"]Ayy 15,00deki cısı çok merak ettim şimdi..
Bu adamlar he aynı demekki
Öğlenki patatesi yemeyeydin iyiymiş. Suda çok az.
İyi fikir ama tartı öncesi daha makul olmazmı?
İkindi zamanı ağır yemişsin ama erken bitirdiğin için sorun olmaz herhalde....
Olmaz sorun falan sen süreklilik sağla yeter.Çok sevinirim canım benim problem olmaz dimi
KiZ bana gore iyiain bak ben 97 kiloyim ki 105 tim su an 88 olmayı ne kadar isterdim anlatamam yani durumun o kadarda vahim değilGüncel kilom 88.5 malesef
Aman çikolataymış nolcek kız..[/QUOTE]Aaa iyi bak hemen yut suyla çook iyi geliyo.
Bide akşam iç yatarken..
Eyvah şifayı kaptın galiba..
Kız o nasıl okul ne son günü?
Hic
Deme insan kendini iyi hissediyor hadi bakalim gitsin su kilolarTeşekkür ederim canım ama zor veriyorum artık aynı kiloları görmek sıkıyor bu kez pes etmek yok iyiki varsınız :) tekrar canlandım sayenizde
Sole yapabilirsin canim yedin ya sen smdi öğlen hurma yoğurt yapabilirsin salata falan sabah yediğinden eser kalmaz acik ta hareket ettinmi Gecer giderMuge sinifa toplu beslenme geliyorya ben dur diyemiyorum ve az evel yine yedim.
Ben sali gunune.kadar izinlibolayim sali devam.edeyim.olmami zuhal ablaaaaa
Motivasyon herşey dimi?Teşekkür ederim canım ama zor veriyorum artık aynı kiloları görmek sıkıyor bu kez pes etmek yok iyiki varsınız :) tekrar canlandım sayenizde
Aynen canım yaa artık ümidim kalmamoştı ama bak bir günde full enerji içindeyim hep böyle devam etsin inşallah iyiki karşılaştım seninle çok sağol:)Motivasyon herşey dimi?
Selam çıtır kadınlaar
Bende aranıza katılmayı çok isterim hem güncel bir topic hemde uçuk menüler olmadan ideal kilo verenlerle dolu olduğu için beni cezbetti
Yarın kilo bildirimi vs. Yapacağım hepinize iyi gecelerr
Günaydınn bende aranıza katılmak isterim biraz geçmiş okudum çok aktif bir topik özlem, emel azminixe hayrandım zaten tanıdığım isimler çok burda bendezayıflamayı çok istiyorum çıtır olmayı sizin enerjiniz çok güzel beni çok heveslendirdiniz biraz yolım uzun ama başaracağım
Bunu görmeden yazmıştım cnm kusura bakmaMefkurem bana kızma ama eski arkadaşım ilkay..
O yüzden davet edeceğim takıma..
İlkay ben 5. takımdayım ve süper ötesi bir ortamımız var orada.
Burası çok kalabalık zuhalcim kal dermi bilemiyorum..
Ama takıma gelirsen çok sevinirim.
Birgül senin yazının altında niye hamilelik Takvimi çıkıyor KızzzWalla cancim bilemiorm ki gozlerm de sulanio sanrm hasta olablrm. Canm genel olrk sikkin zaten. Bgnku en guzel hbr bgn okulun son gnu olmasiiii:)
Tatlım kendini tanıtsanda bizde tanısak fıstıkTeşekkür ederim canım ama zor veriyorum artık aynı kiloları görmek sıkıyor bu kez pes etmek yok iyiki varsınız :) tekrar canlandım sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?