saol zuhal ablamAllah yardım etsin cancagizim.
p
saol zuhal ablam
buralara yakisip durusun(derler bizim oralarda)
Ne renge boyadin? (Anam bende ne merakliyim)Kızlar sacimi boya dım bekliyorum akşamüstü terzi işi var araya sporu sikistirmam lazım
Ne renge boyadin? (Anam bende ne merakliyim)
Bende öğleden sonra kuaföre gidicem şöyle güzel bir değişim istiyorum resimleri göremiyorum ben nasıl görüyorsunuzsarı benim saçım abla yarın katarim resim
Ay ne güldüm vicdanın sızlamışsa demek.
İlahi feyza yaa.
Tatlım bizler doğum yaptık vücut ister istemez deforme.. İdare ediyoz böyle..
Bi kampanya olsada yenilesek ne güzel olurdu...
Eskiyi getir yeniyi götür..
Sıfır vücut!!!!
Günaydın. Bugün boğazım çok ağrıyo
Muge sinifa toplu beslenme geliyorya ben dur diyemiyorum ve az evel yine yedim.
Ben sali gunune.kadar izinlibolayim sali devam.edeyim.olmami zuhal ablaaaaa
35 yaşında iki çocuk annesiyim
Güncel kilom 88.5 (artık görmeyeceğim)
Boyum 173
Bende sizleri tanıyabilir miyim
Tekrar selamlarBende öğleden sonra kuaföre gidicem şöyle güzel bir değişim istiyorum resimleri göremiyorum ben nasıl görüyorsunuz
alın işte kv habersiz çıktı geldi nasıl spor yapıcamm offffffff bin kere diyorum haberli gel mahsus habersiz geliyor yaaa
Gecmis olsun cnmGünaydın. Bugün boğazım çok ağrıyo
Ben buralardayken koy ama.sarı benim saçım abla yarın katarim resim
Asya profil resmi yapar canım. Sende görürsün. Benimkiler ortada zaten 2177deBende öğleden sonra kuaföre gidicem şöyle güzel bir değişim istiyorum resimleri göremiyorum ben nasıl görüyorsunuz
Sağol tatlım.allah beni napmasin defne ya.demek yolda yururken mesaj yazmamak gerekiyor
ama sen de yakisip durun gız
Hey! Psikolojik baskı yok bacım.Tekrar selamlar
Ben sana küstüm ama yinede kendimi tanıtayım
Ben Zühal cnm 44 yaşında 3 çocuk 2 aylık bi toruncuk var
Bi zamanlar 123 rakamını görmüşlüğüm var
En son geçtiğimiz Ocak ayında 113.5 kiloyla başladım
Son aylarda çok şımardığım için 73 -75 arası gidip geliyorum
Amaan yap yanında sporunu nolacak!alın işte kv habersiz çıktı geldi nasıl spor yapıcamm offffffff bin kere diyorum haberli gel mahsus habersiz geliyor yaaa
Kız Asya kızıcam bakalın işte kv habersiz çıktı geldi nasıl spor yapıcamm offffffff bin kere diyorum haberli gel mahsus habersiz geliyor yaaa
bence de yap.hem habersiz gelmez rahatsiz olursa.hem belki o da yapar kiz.leslie falan yap basit bi seyAmaan yap yanında sporunu nolacak!
Oooo taze k.valide kızdı.
Fazla kasmaya gerek yok bence ben k.validemin yanında hiç çekinmem her isimi yaparım.bence de yap.hem habersiz gelmez rahatsiz olursa.hem belki o da yapar kiz.leslie falan yap basit bi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?