- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Yememe hastalığı...O da iyiymiş..Aynı kafadaymışız
Bende benim adama diyodum
Bi yememe hastalığına tutulayımda gör diye
Şimdi de ben veremiyom dedikçe sen hastasın saplantı haline gelmiş diyor
Asya su niye az gülüm?menüm kızlar
sabah
1 yum peynirli omlet
10 zeytin
domats,salatalık,yeşilçay
öğle akşam bir oldu gibi
tavuk ızgara
salata
ara bitkiçayı
su 1 lt
spor eşimle 30 dk kadar yürüdük
Ayy 15,00deki cısı çok merak ettim şimdi..Menumu yaziyim
9:00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
15:00 CIS yedim ya tatlı bisey yedim
19:00 tavuk sote
4 Ksk pilav
Su 2
Bu adamlar he aynı demekkibenimki de tosunum diyodudeli olcam
Öğlenki patatesi yemeyeydin iyiymiş. Suda çok az.telefonum b8zuktu kızlar gıremedım kac gundur.zaten menulerım de cok kotuydu...kayınbalıd3m bende 2 bucık haftqdır falan.ondan benım de duzenım bozuldu.aslında kafının sucu yok.ben yıne cozuttum.
mejumu yazam
sabah gec kalyodum okula 1 pogaca
oglen 2 yum haslama 3 kasık patates kavurma az bı tahın pekmez recel 1 dlm ekmek.
aksam 1 dlm ekmek et haslama salata
1 sade turk kahvesı 2 kus lokumu
su 1 lt bıle yok.ama yatana kadar 1 l daha icerkm
sporum yok...
İyi fikir ama tartı öncesi daha makul olmazmı?Cuma gnu mtlaka olucaktir ablacim.. ya ben 1 gun hafif gtsn diye yaptim her hafta yapmayi dusunuyorum 1 gun boyle.
İkindi zamanı ağır yemişsin ama erken bitirdiğin için sorun olmaz herhalde....Ben cok yorgunumm.. gecmisi daha sora okuyacagim..
Menumu yazayim cikayim..
Sabah 07:00 de 1 kase yogurt 1 elma dogranmis icine.
Ve 1 kucuk kendi pogacalarimdan.
11:00 de misir ve pirinc patlagi formun satilir paketli bilirsnz belki ( sadrce 80 cal yedim )
03:30 da yarim kade bulgur pilavi
Haslanmis tavuk ve haslanmis kirmizi biber
Yarim kase ispanak
1 dl ekmek
2.5 lt su
1 saat step aerobik plates dersim
1 saat 15 dk yurudum (gitmem gereken yere yuruyerek gidia gelis toplam)
bu kadar. Kahvaltiya firsat olmadi bende disarda patlakla gecirdim ogunu )
Ay ne güldüm vicdanın sızlamışsa demek.Bende verıym menumu
sabah-oglen 12 gıbı
az yagda pısmıs ıkı tane yumurta
bı bardak sutlu kahve
zeytın
peynır
bıraz recel
cok az lavas yedım ekmek yerıne
dun bıraz erken yemıstm gecte uyanınca fazla acıkmısımmm..
ara
bır fıncan kahve
yanında kuru kayısı ıncır cevız(2ser tane)
aksam 5.30 gıbı
bı kase sehrıyelı tavuk corbası
cok az mantı(dayanamadımmmm) yagsızdı ama
salata
ve hersey guzel sayılırkeeennn...az once koca bı dılım kakaolu kek yedım yesılcayla beraber hemde.
Vıcdan yaptım yanında yesılcay ıctım bıde utanmadan
Tatlım bizler doğum yaptık vücut ister istemez deforme.. İdare ediyoz böyle..Bende oyle dusunmustum..
Yazarkende oyleydı cunku
Ya bu arada aksamustu sohbete cok dahıl olamadım ders bakıyodum.
Bende 38 beden pantolon gıyıyorum ve fazlasıyla M beden kıyafetlerm oluyo
hemde bu kılomla o nasıl oluyo kı acep..
Ah benim kader arkadaşım..Esimle bazı sorunlar oldu abla bu diyet konusunda o bu kiloda kalmamı istedi ama hedefin 65 ti biliyorsunuz ona ulaşmayı çok istiyorum tartıştık olay büyüyünce tableti fırlattı sinirle kırıldı telde garantideydi öyle kaldım kimseyle dertlesemedim de içimde büyüdü aklımda hep sizdeydi çok şükür düzeldi şimdilik ama diyeti bırakmamı normal bi şekilde yememi istiyorbakşam çaylarında oturup kuruyemiş pasta yiycekmisim onunla falan filan can sıkıntısı onunki ama ben birakmiycam kararın kesin
Çok üzüldüm.. Düzelir umarım..Diyete ve spora çok kaptırdin kendini diyo bana bi sure fırsat ver diyorum sonra normal olacak diyorum ama çok sinirli olumusum artık hep bunu söylüyor tek başına yemek yemekten sikilmis çok kötü bi 2 hafta gecirdim
Güzeell.Slm kızlar menumu veriyim
sabah
3dlm kepek ekmeği
Peynir
1h.yumurta
maydanoz
azck tereyağı
siyah çay
Arada 1avuc fındık
Aksam mezgit balgı
Havuc salatasi
2kepce mantar çorbası
5adet fındık
Su 1.5 lt
Kellık ıcın bıse yok canım benımde dokuluyor ama care yok ama ısırgan otunu kaynat sacını durula yuzune getırme cogaltıyormus krem onerdım alırsan duzenlı kullan kullanmıycaksan bosa alma parana yazık :)
Kızlar sizede söyleyeyim ben her gece sarımsak yutuyom ya.. Saçlarımın dökülmesi azaldı ve gürleşip canlanmaya başladı daha 1-1,5 aydır yutuyorum etkisi gözle görünür..Bakicam simdi canim sagolasinnn :)
Sıcak sohbet çekmiştir insanları..Kızlar pek popüler bi grubumuz var
Şu anda 9 kişi sayfada bundan başka
Bide 5 ziyaretcimiz var
Korkuttun mu acep?Anaaa ben öyle yazınca millet kaçtı haaa
45 kilo gördüm ve daha bir sene olmamış nasıl yaptın canım yaaa akıl ver banaaAh benim kader arkadaşım..
Kızlara katılıyorum yanında asla diyetten bahsetme..
Yiyormuş gibi yamak çok etkili sadece ilk yemekte bakiim yiyomu diye dikkat ediyor adamlar...
Öğünlerini onunla yap...
Çok üzüldüm.. Düzelir umarım..
Güzeell.
Kız hasta neyim olmayasın. Dikkat et.Hic menu paylasmak istemiyo canm ki su an. Zaten uyuyakaliyorum sanirim. Ayrica zuhal abla glince dokturmussunuz o nasi bi gecmis oyle oku oku btmedinyarim braktim. Hepinizi cok seviyorum bacilar:) yarin daha ii bi moralle uyanirm insallah bu gidisatim ii diil:) ii geceler
Oyy allah sabır versin..Ayy kzlar ben bide birşey demeyi unuttum en buyuk problemim gorumcemi almanyaya ugurladk ya simdi kaynvalide tek kaldi haliyle artk 3 AY BOYUNCA BIRLIKTE IYICEZ YEMEKLERI DEMISTIM DAHA ONCE COK PROBLEM OLUYO SAAT YONUNDEN NASIL BASA CKCAM BILMIYORUM bugun misal 15:30da pazara diye ckti arkadasyla bende bekliyom malzeme getircekte yenk yapcaz diye taa saat 5te geldi elinde neyle gelse begenirsiniz 1kilo havucla geldi arkadasida alms uygunmus onu alms gelmis fazla girmemisler pazara ole diyo :-@ sonra ben gittim alsveris yaptm 6da eve geldimde ole yptm yemek yetistirdim esim eve geliyo 19:15 gibi ayy nasl sinir oldum ama anlatamam yaaa :-/ nasl gecicek bu 3 ay heleki gorumcem evlenince komple yuk bende olucak napcam bilmiyorum :-(
Emel canım sen hergün tartılma bence.. Yediğin cıslar karbonhidrat.. Vee karbonhidrat vücutta su tutar.Gunaydinnnn
Allah beni kahretmesin dunden bugune +700 ve 78.8 offff ya cok bunaldim yaaab
Ooo kimler gelmiş.Günaydınn bende aranıza katılmak isterim biraz geçmiş okudum çok aktif bir topik özlem, emel azminixe hayrandım zaten tanıdığım isimler çok burda bendezayıflamayı çok istiyorum çıtır olmayı sizin enerjiniz çok güzel beni çok heveslendirdiniz biraz yolım uzun ama başaracağım
Canım öğleni hafif ve akşamı çooook hafif tutarak..45 kilo gördüm ve daha bir sene olmamış nasıl yaptın canım yaaa akıl ver banaa
İyiyim canım yaa yerimde sayıyorum işte artık bu durum canımı sıkıyor iki kilo veriyorım üç kilo geri alıyorum artık tek hedefim sürekli ekside olmak yol gösterin banaaaKız hasta neyim olmayasın. Dikkat et.
Oyy allah sabır versin..
Emel canım sen hergün tartılma bence.. Yediğin cıslar karbonhidrat.. Vee karbonhidrat vücutta su tutar.
Ooo kimler gelmiş.
Naber fıstık?
Varsa hemen bir çay kaşığı çörekotu yağı iç çok iyi gelir tatlım.Günaydın. Bugün boğazım çok ağrıyo
İyiyim canım yaa yerimde sayıyorum işte artık bu durum canımı sıkıyor iki kilo veriyorım üç kilo geri alıyorum artık tek hedefim sürekli ekside olmak yol gösterin banaaa
Valla var evde hemen içeyim. Sağol canımVarsa hemen bir çay kaşığı çörekotu yağı iç çok iyi gelir tatlım.
Geçmiş olsun.
Walla cancim bilemiorm ki gozlerm de sulanio sanrm hasta olablrm. Canm genel olrk sikkin zaten. Bgnku en guzel hbr bgn okulun son gnu olmasiiii:)Kız hasta neyim olmayasın. Dikkat et.
Oyy allah sabır versin..
Emel canım sen hergün tartılma bence.. Yediğin cıslar karbonhidrat.. Vee karbonhidrat vücutta su tutar.
Ooo kimler gelmiş.
Naber fıstık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?