Tabi etmisss hem kilo hemde sıkılasinca super kizzz devammm
ben çoğu zaman size dert yanıyorum ya bu konuda aynaya bakıyorum zayıflamış gibiyim ama tartıda hep aynı eşim dün geldi 69 olmuşun sen bencede beni yiyon dedi
kız ben hep size diyom ya millete 68 yada 69 desem yerler diyeSen sıkılastıgını farketmıyormusun kolalrına bak bıde 80lerden 70 bası 10 kılodan fazla vermıs gıbısın
kız ben hep size diyom ya millete 68 yada 69 desem yerler diyetam kilomu vereyim bak bu sarı bluzla bir kaç resim daha var onlarıda katıcam alttaki desenli pijamada duruyor onlada çekilip koyarım resim geçen denedim 1 karıştan fazla genişlik var arada
Yerler spor yapınca sıkılasma oluyorua banada emınmısın daha az olmayasın dıyolar hayır 65 dıyorum kılo yavas ama sıkılasma ıyı ondan şanslıyım
Tebrik ederim canım.Tam bıldırım yapcaktım şarz bırtı :)
Gecen cuma 65,400
Bugun 64,900
- 500
Hedefım 64 du ucundan yakaladımkeske duz 64 olsaydı agıstosta spora baslarken ılk hedefım 65 dı onu net olarak tutturmus oldum
Allah yardımcın olsun..Kızlar ben güne gidiyorum kaçamaksız geri gelicem inşallah:)
Bi daha 80leri görme inşallah..Kizlar bn 79,5 ciktim sbh gene. Bu hafta paso artiydim. Sanrm regl yaklasti. Yani oyle umuyorum:) en azndan yeni yila 80lerdn kurtularak girms olcam.
Amiiin fıstığım....Mutlu ve umutlu yeni bir yıl olsun hepimize
Canum çok güzel veriyorsun maşallah ama ben senin resimleride göremiyorummYerler spor yapınca sıkılasma oluyorua banada emınmısın daha az olmayasın dıyolar hayır 65 dıyorum kılo yavas ama sıkılasma ıyı ondan şanslıyım
Valla ben yazmicam çünkü CIS yiceem.kızlar menü yazmıyoz heralde bugün dimi
Valla ben yazmicam çünkü CIS yiceem.
Sanada iyi seneler tatlisko.herkese iyi seneler kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?