💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen sıkılastıgını farketmıyormusun kolalrına bak bıde 80lerden 70 bası 10 kılodan fazla vermıs gıbısın
kız ben hep size diyom ya millete 68 yada 69 desem yerler diye tam kilomu vereyim bak bu sarı bluzla bir kaç resim daha var onlarıda katıcam alttaki desenli pijamada duruyor onlada çekilip koyarım resim geçen denedim 1 karıştan fazla genişlik var arada

Yerler spor yapınca sıkılasma oluyorua banada emınmısın daha az olmayasın dıyolar hayır 65 dıyorum kılo yavas ama sıkılasma ıyı ondan şanslıyım

Yerler spor yapınca sıkılasma oluyorua banada emınmısın daha az olmayasın dıyolar hayır 65 dıyorum kılo yavas ama sıkılasma ıyı ondan şanslıyım
aslında desek daha mantıklı yengem gözünü böyle ayıra ayıra baktı dünn çok hoşuma gitti ayy

Tam bıldırım yapcaktım şarz bırtı :)

Gecen cuma 65,400

Bugun 64,900

- 500

Hedefım 64 du ucundan yakaladım keske duz 64 olsaydı agıstosta spora baslarken ılk hedefım 65 dı onu net olarak tutturmus oldum
Tebrik ederim canım.
Kızlar ben güne gidiyorum kaçamaksız geri gelicem inşallah:)
Allah yardımcın olsun..

Kızlar günden sorunsuz bir şekilde gelidim menümü yazayım sabah bir kase keşkek günde bir kase meksika fasulye salatası yedim iki bardak çay içtim
Akşam yemeğe davetliyiz henüz bilmiyorum
Su 2 litre oldu 3e tamamlamaya çalışırım
Spor yarım saat yürüdüm ama dondummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…