- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.384
- 798
Zaten baldir inceliyo diz degilBana incelmiş gibi gelmedi kız sanki az sis gibi sol taraf.
Himm evet b12 eksikligi cok unutkanlik yapar. Kirmizi ayran kirmizi pancari dilimleyip blendra atiyorum biraz yogurt birazda su donduruyorum sora iciyorum 2 bardaklik ayarkiyorum. Kati meyve sıka agm olmadigi icin ama bu sekilde posasida yeniyor guzel oluyor gene tadiVerdi canım verme, mi demirim 5 çıktı ampul verdi b12 bayaa dülük çıktı çok unutuyordum kendimden korkmaya başlamıştım onun içinde iğne verdi ama bunlar üç ay önce yaptırdım tekrar bir tahlil verssem iyi olacak
Hoşgeldin. Denir deposu çok önemli kullan ilaçlarınıKizlar benimde depo demir dusuktu gecen sene verilen ilaci kullanamadim .
Halsizligim vardi cok
Elim ayagim isinmiyo hkesin bendede kansizlik var
TebriklerTam bıldırım yapcaktım şarz bırtı :)
Gecen cuma 65,400
Bugun 64,900
- 500
Hedefım 64 du ucundan yakaladımkeske duz 64 olsaydı agıstosta spora baslarken ılk hedefım 65 dı onu net olarak tutturmus oldum
Eldiven ve patik ilk musterin ben olurum.
Sevindim canım bir yastikta yaşlanın.
Valla incecik ve çok güzel görünüyorsun tatlım.
Beni atlamışsın ama affettim
Gözün aydın kız...
Hurma yoğurt kürüne benimde merakım var ya..
Gözün aydın 60lara hoşgeldin...
Gitmeye başlamış asyam..
Dün güzel geçmiştir umarım...
Ohh millette artı yok be ya..
Tebrikler tekrardan bacııım.
dur katayım senin içn sonra silerim hemen
kız aşk olsun o sırada telden girdim resimler bilgisayarda onun için şu an girdim bide seni dünden izlemeye aldım göresin diye aşk olsunBende gormedim dedim ama kaale alinmadim
sarı bluzlude 82 idim eşofmanda 74 elbiselide de işte şimdiki halim gülüm o kadar fark etmiş miAsyaaaa kiz ilk resimde kac kgsin baya vermissin minnakkk kalmis bravoooo
ben çoğu zaman size dert yanıyorum ya bu konuda aynaya bakıyorum zayıflamış gibiyim ama tartıda hep aynı eşim dün geldi 69 olmuşun sen bencede beni yiyon dediasya_01 kız super olmussun sarılıyla elbısenın arasında baya fark var bır daha sakın veremıykm deme baya sıkılasmıssın fotodan bıle bellı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?