💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Rica ederim ablacim:) Kilo vermeye baslaynca kansizlikta bas gostereblir o yuzden tedbir kiş icinde iyi :)

Bana arkadas ol beraber yapalim hurmayi:) hurma vardi bu sene mayista umreden getirdm dolabmda var hala o yuzden yapiyimm:)
Canım nasıl yaptığını yazarmısın kırmızı içeceği merak ettim bendede demir b12 eksik çıktı

Canım nasıl yaptığını yazarmısın kırmızı içeceği merak ettim bendede demir b12 eksik çıktı
Cokmu eksikligin var. Ama durumuna gore degisir simdi. Doktor ilac filan vermedimi.. bu gibi seyler problem coksa yuzeysel kalir. Agiz yoluyla filan demir hapi flsn vermedimi. Bende yaptiricam bende de eksiklik var gibi bakalim.

Slm.

Ozlem iyi nolsun bebisbhasta rapor aldim evdeyim canim cok agir atlatiyor hastaligi sen naptin nasilsin bacagin nasil?

Bakalim yeni yil bize iyi gelecekmi?
Cnm yil sonu diye malzemeler gelmedi daha ocakta olcam ameliyati bekliyorum iste cnm bakalim ya.
Bacagim cok inceldi kizlar hareket verdi doktor iste 3 tane kaslar geri gelsin diye
Bildirim gunumu degisti

Evet ya çiçek yaptırmıştı ay o çiçek dünyaya bedeldi

Cokmu eksikligin var. Ama durumuna gore degisir simdi. Doktor ilac filan vermedimi.. bu gibi seyler problem coksa yuzeysel kalir. Agiz yoluyla filan demir hapi flsn vermedimi. Bende yaptiricam bende de eksiklik var gibi bakalim.
Verdi canım verme, mi demirim 5 çıktı ampul verdi b12 bayaa dülük çıktı çok unutuyordum kendimden korkmaya başlamıştım onun içinde iğne verdi ama bunlar üç ay önce yaptırdım tekrar bir tahlil verssem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…