Ackmadnci zuhal abla ya aksam fazla hafif olms sanki:) ama tartifa ii bi sonuc olacagi kesn:)Bende yazayım menümü
Kalkınca ___2 incir (kahvaltı hazırlarken 1 lokma kaşar 1 lokma sucuk)
10.30 ____1 tb sandwıch Ekm, 3 kş pastırmalı omlet, peynir, 4 y.zeytin, yeşillik
15.00 ____tavuklu yeşil salata, ayran, 2 kş omlet (sabahtan kalmıştı)
19.00 ____1 bar tarçınlı süt
Su 2 lt geçer
Spor 30 dk bisiklet
Sn de cok az yemssn cnm ama allahtan yogurt ymrta hep faydali seyler.Selam kızlar
Valla acayip yoğun bi gündü
Ne yemek aklıma geldi ne de su. Hatta fırsatım olmadı diyebilirim.
Saat 12.00
1 haşlanmış yumurta 1 tutam tere 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm tb ekmeği
Saat 17.00
Kerevizli yoğurt yine 1 haşlanmış yumurta
Şimdi de 1 bardak tarçınlı süt
Su 1.5 anca
Spor yok ama hiç oturmadı çok yorgunum
Tabiki acıktımAckmadnci zuhal abla ya aksam fazla hafif olms sanki:) ama tartifa ii bi sonuc olacagi kesn:)
Ayy ablam bn az once meraktn tartildim 81,3 dedi tarti. Pencereden asagi aticam snnda layigini bulcak. Bu nedir arkadas surekli tirmanista.Tabiki acıktım
Ama eminim yarın mutlu olucam
Tatlım akşamdan sabaha 1-2 Kilo farkederAyy ablam bn az once meraktn tartildim 81,3 dedi tarti. Pencereden asagi aticam snnda layigini bulcak. Bu nedir arkadas surekli tirmanista.
Ert abla tbiki farkndaym arkadsta olun a yedikce yedim dunTatlım akşamdan sabaha 1-2 Kilo farkeder
Ama dünkü menün kötüydü cnm
Eğer tartıda üzülmek istemiyorsak kaçamak yapmamalıyız sende biliyorsun bunu
Gunaydnnn canlarimmm 3-5 saat uyudum bu gece oleyyy
Gunaydinnnn. Guzel bi hafta ggecirelim insallah.
[/QUOTE]Selammm kizlarr pazar gunu herkes kacak mi isallah kacamak yoktur
Ben dun greyfurt yumurta diyetine basladim 14 gunde 9kg vafediyor karatayima da uygun
Neyse dunki menumm 3 ogun yumurta ve greyfurttu arada kefir ictim 1 kez
Spor 20dk mel b
Bugunki menum sabah gec kahvalti yine yumurta grwyfurt. 1 kucuk recelli krep kacamagim.oldu
Ara kefir 1 muz 1 mandalin
Aksam firinda izgara kofte salata yogurt
Pazar gunleri bizim siteninn hamam sauna gunu bende Hamam sauna yaptim bugun spor sabah vardi
Annanemle annemde geldi 4 firin ekmek yaptilar yediler ben dokunmadimm gururluyumm :)
Spor sadece sabah 20dk yoga
Ay kıyamam dahamı az uyuyordun önceden?Gunaydnnn canlarimmm 3-5 saat uyudum bu gece oleyyy
Tebrik ederim canım...Bu arada ben de bildireyim
Perşembe 69.5
Bugün 69
Giden -500
Senide tebrik ederim... İyi idare etmişsin..Günaydın herkese hafta sonu Yoktum malum eşim evdeydi ama yemekleri yiyo gibi yaptım içtim suyu bildirim yapmamıştım perşembe ama gecen p.tesi 71 cikmistim tartıda bugün allah ima çok şükür aldığım kiloları ve 69 un kusuratini bile vermişim bir hafta da
Bugün ki kilom
69 00
Olsun abla bacağın iyileşince kalanlar da gider sen kendine iyi bak biran önce iyilesPerşembe 69
Cuma 69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar 72,6 (Azıcık indi)
Bugün 72 (Biraz daha indi)Gelde üzülme..
İnşallah gülüm ya...Olsun abla bacağın iyileşince kalanlar da gider sen kendine iyi bak biran önce iyiles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?