- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Emelcim kıymayla kavurabilirsinKizlarrr kabaklardan nasil bir yemek yapsammm (sogani.kavurup cok azbpirinc le yapip s.yogurt katiyorum ben bunun disunda)
[/QUOTE]Selammm kizlarr pazar gunu herkes kacak mi isallah kacamak yoktur
Ben dun greyfurt yumurta diyetine basladim 14 gunde 9kg vafediyor karatayima da uygun
Neyse dunki menumm 3 ogun yumurta ve greyfurttu arada kefir ictim 1 kez
Spor 20dk mel b
Bugunki menum sabah gec kahvalti yine yumurta grwyfurt. 1 kucuk recelli krep kacamagim.oldu
Ara kefir 1 muz 1 mandalin
Aksam firinda izgara kofte salata yogurt
Pazar gunleri bizim siteninn hamam sauna gunu bende Hamam sauna yaptim bugun spor sabah vardi
Annanemle annemde geldi 4 firin ekmek yaptilar yediler ben dokunmadimm gururluyumm :)
Spor sadece sabah 20dk yoga
maiallah canım yaa senin gibi dikkat edebilsem eminim güzel vericem bende ama o kadar azimli değilim henüzYedıklerım cok az brokolı karnabahar hepsı kalorısı ınanılmaz az nerdeyse yok onları bıle abartmadan az yıyırum kalorı hesabı yapıyorım benım aldıgım kalorı 600 1300 kadar alabılırım analız yaptırıuorum her ay senınde degıdın gıbı cok hafıf bır cıcek brokolı koydum omlete 9 kalorı koz bıber 14 yumurta birinin aki sari cikinca kalorisi dusuyor benim aldigim kalori ve spora gore ben yavas haftada 500 gramla 1 kilo arasi veriyirum buda en normali benim bide cok cok nadir kacamagim olur oda pek tatli olmaz seker hayatimda yok gibi eskiye nazaran tuz azalttim su 3 geciyor
maiallah canım yaa senin gibi dikkat edebilsem eminim güzel vericem bende ama o kadar azimli değilim henüz
Canım bizim pazar kahvaltıları daha özenli oluyor yani her zaman değil tabiki ama bazen kendime hakim olamıyorum akşamki ekmeği yemeseydim iyiydi yarın hedef koyalım haftalık benceddNeyı beklıyosun canım bal kaymak arada ok can cekıyor ama bır sılkelen yapabılırsın yarın tartılcaz hedef koyucaz subat ıcın
Canım bizim pazar kahvaltıları daha özenli oluyor yani her zaman değil tabiki ama bazen kendime hakim olamıyorum akşamki ekmeği yemeseydim iyiydi yarın hedef koyalım haftalık bencedd
İlkaycım bal olabilir ama kaymak olmasa iyi olur onun haricinde güzelBugünkü menüm
Kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği
Menemen
5 zeytin bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı kaymak bal
Öğlen yemedik geç kahvaltı yapınca
Akşam 6 da hamsi ızgara salata bir dilim ekmek yedim yanında
Su 2 litreye tamamlıycam bugün çok içemedim nedense
Spor avm dolaştık sayılırsa iki saat kadar
Kuzum onu dün ben dediydim sanaRengarenkNesli ıkı ogun yedım ıkısının arası 5 saat
Bugün düne göre daha iyi olmuş cnmHanimlqr gecms olsn yahuuu bn de oglusumla sirayla hapsiriodum iki gndr ama bu sklde atlattiysak cok sukur:) su an daha iyiyiz. Kac gndr spor yapamadim havalar dehset soguk yaa disari cikmaya korkuo insan. Bi yandan da teze basladm ufaktan. Bu aralar brz daha yogunlasicam insallah. Bi bitse de rahatlasam:)) menumu de yazayim
Sabah
Iki kasik menemen
Bi kase yogurt ve musli. Icine iki kasik yulaf kepegi ve bir muz.
Oglen
Yarim tam bgday lavasina tahn pkmz surdum cok da guzelnoldu walla :)
Aksam
6 kofte
Bi dilim ekmek
Lahana salatasi
Koz biner ve yogurtlu patlican salatasi
Cissiz olr muuu olmazzz:))
Cayin yanina yarim muffin. Ev yapimi.
Yarin gene mi tarti. Yemnle kabusum oldu artikkkkkEsra g.olsun. bide buyuklerde bel agrisiyla basliyo bu ssene hastaliklar dikkat et tatlim
Yarin kilo ++++ cikicak biliyorum ama yavrum daha iyi memu bildirimine yarindan baslicsm tekrar devam ins
Tatlım yarışmaya başvurmuşunbende katılmak istiyorum 32 yaşındayım ve başım dertte kilolar ile lütfen aranıza benide alın....
Tartidan yana umudm yok ama saglikli beslnmk gzl tbi ablam:)Bugün düne göre daha iyi olmuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?