- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Maksat bunye unutmasn ablaEsracım sabah kuru olmuş tek yağlı ekmek yemişin
Akşamda ekmek yerine salata olsaymış süper olurdu
Tabiki azcıkda olsa cips yoook
Kız sen ona bakma
Çiğ köftenin acısını çıkartmaya çalışıyor
Tatlım 6 aydır tanışamadınızmı dahaNasıl taniscam abla bunyeyle simdi bulguru cikardik aradan o kesin
CumayaaaaaAha buldum sebep sensin kiz ne yediklerini dedin ne kilonu ornek olmuyon bize.
Ozlemcim netten bakiyosun degilmi
Durun Kızzzz önce zayıflayında sonra intihar edersinizBende onu yazcam mektuba benım haşlamalarıma laf ettı kendı margarınlı tereyaglı yemeklerı cıg kofgelerı huplettı dıye
Kiz yiyorum demedim.ondan sebze yiyemiyorum buraya yazcak bisey bulamiyorum falan diyeSen yag margarın tereyag ye bızım haşlamalara laf et cok yıyonuz dıyeaşk olsun
İyi sen unutturma hep canın istesinMaksat bunye unutmasn abla
Neyse bi sabah olsun bakalim evde sebze kalmadi hic yarin alirim kendime biraz.bide tartilayim ozaman cumaya kadar kendime soz veriyorum tartilmicam yarindan sonra
Ozlem beraber yapalimmu kalori hesabi
Durun Kızzzz önce zayıflayında sonra intihar edersiniz
Şişko şişko gitmeyin öbür tarafa
Neyse bi sabah olsun bakalim evde sebze kalmadi hic yarin alirim kendime biraz.bide tartilayim ozaman cumaya kadar kendime soz veriyorum tartilmicam yarindan sonra
Ozlem beraber yapalimmu kalori hesabi[/QUTE]
Tatlım en pratiği tavuğu derisiz olarak haşla
Bolca yeşil salata yap içinede biraz tavuk koy
Pro +sebze olunca doyurucuda oluyor
Bazende Ton Balığı, yumurta, peynir koyabilirsin
Yanında ayran
Benim 2 gündür menüm bu gibi
He tabut hafif olsun misaliDurun Kızzzz önce zayıflayında sonra intihar edersiniz
Şişko şişko gitmeyin öbür tarafa
terlemek iyi gelir diye yaptım ablacımAsyacım menü güzel ama niye hastayken spor yaptın
Bende hastayken sporla terler ustune dus alirim pamuk olurumm sanada yaradi isallahterlemek iyi gelir diye yaptım ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?