💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kız söylesin sen yap mahsus diyorlar öyle kıskandıklarından doğru yoldasın devammm
Yapmazmiyim kız Asya az mi 16 kilo verdim su anda hedefime ulaşmadan bırakmak benim için psikolojik çöküntü olur ve alırım diye korkuyorum
Kıskanmak mi nasıl hemde

Yapmazmiyim kız Asya az mi 16 kilo verdim su anda hedefime ulaşmadan bırakmak benim için psikolojik çöküntü olur ve alırım diye korkuyorum
Kıskanmak mi nasıl hemde
kız tabi ne bırakması kuyruğuna gelmişsin hoş bir elbise bir kıyafet giyince hayran hayran bakar durur o keyif bile yeter insana

Abla taktik çok güzel de benim adam badyguard gibi 85 kiloyken bile çok rahat taşıyordu ben ne yapsam Acep tekrar biraz serbest yapsam diyeti

Akşam nasıl sabahtan az oluyor anlamadım
Normalde hep tersi olur

Bida akşam tartılıp bildirim yap en iyisi
Aklıma şimdi geldi yemekten sonra yatana kadar bişey içmemiştim ama gece çok susadım su içmiştim sanırım akşamki fark ondan

Abla taktik çok güzel de benim adam badyguard gibi 85 kiloyken bile çok rahat taşıyordu ben ne yapsam Acep tekrar biraz serbest yapsam diyeti
Valla benim adamda 1,82 boyunda ve 78 kilo az değil yani.
Bilemedimki ben 5.kattayim dusurmekten korktu herhalde.
Düşün tatlım bi yolunu bulursun.
Kadın isterse neler yaptırır adama...

Dimi ya yeter siskoluk bizim zayıf hatunlardan ne eksiğimiz var bizde fit olur kabinden korkusuz ozguvenle cikariz
ben hayatım da ilk kez yıldönümümde elbise giydim abiyede nişanımdan hariç bu hafta giyicem etrafta öyle çatlayanlar varki hayretler içerisinde kalıyorum şöyle 10 kilo daha gitse daha da çatlarlar heralde

ben hayatım da ilk kez yıldönümümde elbise giydim abiyede nişanımdan hariç bu hafta giyicem etrafta öyle çatlayanlar varki hayretler içerisinde kalıyorum şöyle 10 kilo daha gitse daha da çatlarlar heralde
Hakketen ya bende farkediyorum.
Niye acaba?
Ben şişman olsam onlara ne, zayıf olsam ne?
Sanki karnimi onlar doyuruyor.

Hakketen ya bende farkediyorum.
Niye acaba?
Ben şişman olsam onlara ne, zayıf olsam ne?
Sanki karnimi onlar doyuruyor.
bende onu düşündüm bugün 60 a inince napacaklar merak ediyorum beni caydırmak için neler neler söylüyorlar işte boşver aman ne saçını yaptıracan masraf edicen giy pantolon bluz çık,hava soğuk zaten elbiseyi giyince saçınıda yapmak zorunda kalıcan, ay bunların düğünü kalabalık olur oynicak yer bulamaz insan ne gerek var otururuz bir köşede bahsettikleri 40 yıllık aile dostumuz ve komşumuz

Kız duygu sömürüsü yap. İşte kendimi daha güzel hissetmek istiyorum falan fistan...
Helal sana Aysa gerçekten sen bu topikteki en azimli kacamaksizlardansin verirsin 10 kilo da neymis
Yok abla yaramiyo o taktik hiç sömürüye gelmiyo

Vay kiskanclar vay boşver canım onlar pantolon bluz gitsinler sen en güzel haline git

Valla benim adamda 1,82 boyunda ve 78 kilo az değil yani.
Bilemedimki ben 5.kattayim dusurmekten korktu herhalde.
Düşün tatlım bi yolunu bulursun.
Kadın isterse neler yaptırır adama...
Abla senin esinde zayıf o zaman benim adam çok zayıf değil 1.88 boy 95 kilo belki o yüzden çok ufalmami istemiyodur

Vay kiskanclar vay boşver canım onlar pantolon bluz gitsinler sen en güzel haline git
tabii kızz kınada elbisemi kombinlicem düğünde abiye yalnız abiye askılı eşim öyle izin vermiyor üstüne şal bişey ayarlicam kuaförede gidicem masada öyle çatlayıp kalsınlar

Canım onlar suslenmesinler otursunlar bir köşede seni seyredip catlasinlar
Helal sana Aysa gerçekten sen bu topikteki en azimli kacamaksizlardansin verirsin 10 kilo da neymis
Yok abla yaramiyo o taktik hiç sömürüye gelmiyo
Bilemiyorum o zaman canım.
Adam senin dilinden en iyi sen anlarsın

Abla senin esinde zayıf o zaman benim adam çok zayıf değil 1.88 boy 95 kilo belki o yüzden çok ufalmami istemiyodur
Valla zayıf değil aslında baya iyi yapısı.
Ama benimki ne bile kaç yaş buyuksun yengeden diye soruyorlar. Gıcık o!uyo.
Oh olsun geçen sene ona abi diyenler bana teyze diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…