- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Yapmazmiyim kız Asya az mi 16 kilo verdim su anda hedefime ulaşmadan bırakmak benim için psikolojik çöküntü olur ve alırım diye korkuyorumkız söylesin sen yap mahsus diyorlar öyle kıskandıklarından doğru yoldasın devammm
Güzel sonuç alırsın umarım.
Yok anacım bizim vücut ters kıtlık koduna girer hemen
Yapmazmiyim kız Asya az mi 16 kilo verdim su anda hedefime ulaşmadan bırakmak benim için psikolojik çöküntü olur ve alırım diye korkuyorum
Kıskanmak mi nasıl hemde
Abla taktik çok güzel de benim adam badyguard gibi 85 kiloyken bile çok rahat taşıyordu ben ne yapsam Acep tekrar biraz serbest yapsam diyetiKızlar adamım 60 a inmem gerektiğini söyledi
Bunu söylettim ya az değilim ben valla
Dedimki bak bacağım şiş ikiside şişseydi beni taşıyabilirmiydin?
Denedi kucağına alıp biraz yürüdü.. (Tanrım kaldırabildiinanamıyorum hala)
Dediki 5 katı indirirken zorlanırım sen en iyisi 60 ol
Dimi ya yeter siskoluk bizim zayıf hatunlardan ne eksiğimiz var bizde fit olur kabinden korkusuz ozguvenle cikarizkız tabi ne bırakması kuyruğuna gelmişsin hoş bir elbise bir kıyafet giyince hayran hayran bakar durur o keyif bile yeter insana
Aklıma şimdi geldi yemekten sonra yatana kadar bişey içmemiştim ama gece çok susadım su içmiştim sanırım akşamki fark ondanAkşam nasıl sabahtan az oluyor anlamadım
Normalde hep tersi olur
Bida akşam tartılıp bildirim yap en iyisi
Valla benim adamda 1,82 boyunda ve 78 kilo az değil yani.Abla taktik çok güzel de benim adam badyguard gibi 85 kiloyken bile çok rahat taşıyordu ben ne yapsam Acep tekrar biraz serbest yapsam diyeti
ben hayatım da ilk kez yıldönümümde elbise giydim abiyede nişanımdan hariç bu hafta giyicem etrafta öyle çatlayanlar varki hayretler içerisinde kalıyorum şöyle 10 kilo daha gitse daha da çatlarlar heraldeDimi ya yeter siskoluk bizim zayıf hatunlardan ne eksiğimiz var bizde fit olur kabinden korkusuz ozguvenle cikariz
Kız duygu sömürüsü yap. İşte kendimi daha güzel hissetmek istiyorum falan fistan...Abla taktik çok güzel de benim adam badyguard gibi 85 kiloyken bile çok rahat taşıyordu ben ne yapsam Acep tekrar biraz serbest yapsam diyeti
Hakketen ya bende farkediyorum.ben hayatım da ilk kez yıldönümümde elbise giydim abiyede nişanımdan hariç bu hafta giyicem etrafta öyle çatlayanlar varki hayretler içerisinde kalıyorum şöyle 10 kilo daha gitse daha da çatlarlar heralde
bende onu düşündüm bugün 60 a inince napacaklar merak ediyorum beni caydırmak için neler neler söylüyorlar işte boşver aman ne saçını yaptıracan masraf edicen giy pantolon bluz çık,hava soğuk zaten elbiseyi giyince saçınıda yapmak zorunda kalıcan, ay bunların düğünü kalabalık olur oynicak yer bulamaz insan ne gerek var otururuz bir köşede bahsettikleri 40 yıllık aile dostumuz ve komşumuzHakketen ya bende farkediyorum.
Niye acaba?
Ben şişman olsam onlara ne, zayıf olsam ne?
Sanki karnimi onlar doyuruyor.
Kız duygu sömürüsü yap. İşte kendimi daha güzel hissetmek istiyorum falan fistan...
Helal sana Aysa gerçekten sen bu topikteki en azimli kacamaksizlardansin verirsin 10 kilo da neymisben hayatım da ilk kez yıldönümümde elbise giydim abiyede nişanımdan hariç bu hafta giyicem etrafta öyle çatlayanlar varki hayretler içerisinde kalıyorum şöyle 10 kilo daha gitse daha da çatlarlar heralde
Vay kiskanclar vay boşver canım onlar pantolon bluz gitsinler sen en güzel haline gitbende onu düşündüm bugün 60 a inince napacaklar merak ediyorum beni caydırmak için neler neler söylüyorlar işte boşver aman ne saçını yaptıracan masraf edicen giy pantolon bluz çık,hava soğuk zaten elbiseyi giyince saçınıda yapmak zorunda kalıcan, ay bunların düğünü kalabalık olur oynicak yer bulamaz insan ne gerek var otururuz bir köşede bahsettikleri 40 yıllık aile dostumuz ve komşumuz
kız hepimiz öyleyizzHelal sana Aysa gerçekten sen bu topikteki en azimli kacamaksizlardansin verirsin 10 kilo da neymis
Yok abla yaramiyo o taktik hiç sömürüye gelmiyo
Abla senin esinde zayıf o zaman benim adam çok zayıf değil 1.88 boy 95 kilo belki o yüzden çok ufalmami istemiyodurValla benim adamda 1,82 boyunda ve 78 kilo az değil yani.
Bilemedimki ben 5.kattayim dusurmekten korktu herhalde.
Düşün tatlım bi yolunu bulursun.
Kadın isterse neler yaptırır adama...
tabii kızz kınada elbisemi kombinlicem düğünde abiye yalnız abiye askılı eşim öyle izin vermiyor üstüne şal bişey ayarlicam kuaförede gidicem masada öyle çatlayıp kalsınlarVay kiskanclar vay boşver canım onlar pantolon bluz gitsinler sen en güzel haline git
Canım onlar suslenmesinler otursunlar bir köşede seni seyredip catlasinlarbende onu düşündüm bugün 60 a inince napacaklar merak ediyorum beni caydırmak için neler neler söylüyorlar işte boşver aman ne saçını yaptıracan masraf edicen giy pantolon bluz çık,hava soğuk zaten elbiseyi giyince saçınıda yapmak zorunda kalıcan, ay bunların düğünü kalabalık olur oynicak yer bulamaz insan ne gerek var otururuz bir köşede bahsettikleri 40 yıllık aile dostumuz ve komşumuz
Bilemiyorum o zaman canım.Helal sana Aysa gerçekten sen bu topikteki en azimli kacamaksizlardansin verirsin 10 kilo da neymis
Yok abla yaramiyo o taktik hiç sömürüye gelmiyo
bende öyle düşünüyorummCanım onlar suslenmesinler otursunlar bir köşede seni seyredip catlasinlar
Bilemiyorum o zaman canım.
Adam senin dilinden en iyi sen anlarsın
Valla zayıf değil aslında baya iyi yapısı.Abla senin esinde zayıf o zaman benim adam çok zayıf değil 1.88 boy 95 kilo belki o yüzden çok ufalmami istemiyodur
Valla zayıf değil aslında baya iyi yapısı.
Ama benimki ne bile kaç yaş buyuksun yengeden diye soruyorlar. Gıcık o!uyo.
Oh olsun geçen sene ona abi diyenler bana teyze diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?