- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Niye canm hayrdirsağlık sorunum yok şükür ama mutsuzum. sanırım depresyona giriyorum
Anaa noldu kız hayırdır.sağlık sorunum yok şükür ama mutsuzum. sanırım depresyona giriyorum
Benim hiç bir fikrim yok..Alemsin emel yaaaya kizlar birdeg dicem size yazarkenarada reklama falan tklyorum surekli fitpack ckyo karsma bu bir isaretmi yoksa kullanan varmi aranzda kullanici yyorumlari cok iyi hepsi suler kilar vermisler dogrumu acaba ?
valla sıkıyorlar işteAnaa noldu kız hayırdır.
Canınımı sıktılar yoksa ne depresyonu?
aman işte insanın hayatında bulunan lüzumsuz insanlar insanı depresyona da sürüklüyor hasta da ediyor.Niye canm hayrdir
Özel değilse anlat canım rahatlarsın..valla sıkıyorlar işte
Hah sende 5 para etmezler yüzünden canınımı sıkıyon kız?aman işte insanın hayatında bulunan lüzumsuz insanlar insanı depresyona da sürüklüyor hasta da ediyor.
Özel değilse anlat canım rahatlarsın..
Hah sende 5 para etmezler yüzünden canınımı sıkıyon kız?
Müsait olduğun anda anlat canım.şimdi işyerindeyim. buradan öyle uzun uzun yazamam bi de zaten canım sıkkın ya yazarken ağlarım falan buradada belli etmek istemiyorum. boşver. geçer nasılolsa
Canımsın. bunu söylemen bile yeterMüsait olduğun anda anlat canım.
Kendini kime yakın hissediyorsan ona özel mesajla yaz..
Biz sadece zayıflamak için burada deiliz.
Senin dostlarınız..
En azından buradaki kimseden sır çıkmayacağını biliyorsun..Canımsın. bunu söylemen bile yeter
Cnm noldu senin dizineDaha iyi canım..
Şişi biraz daha indi.. Ama hala dizi bükemiyorum otururken çağnoz gibi kaldım
Romatoid artrit var bende. Beni çağnoz yapiyoCnm noldu senin dizine
Cnm 300 kusur kalori alarak olmaz kiii. Yani vucudunu beslicksn ki o da yaksin yaglari. Ustelk bisuru de kalori harcamssn. Bari yogurt gbi saglikli seyleri bol bol ye. Spor yaptgn icin proteinini eksik etme. Et sut yumrta bol bol ye bnlari ki vucudun kas olustrabilsn yoksa kaslarni da yakmaya baslarsn.[/QUOTE\]
Canım dun cok kotuydum kendımı zorlayamazdım yemek ıcın kabızlıkta Zırve normalde kahvaltıda mutlaka yumurta yerım ama dun en sevdiğim şeyler olsa bıle yiyemezdım spor cıkısı hep ac olurdım sankı dun spor yapmadımda yemek yedım nasıl sıstım anlatamam bundan daha fazla yemek ımkansızdı bugun daha ıyı gıbıyım
İşte bende bunu demek istiyorumGunaydinnnn
Kizzzz benim.menume niye yyorum yapmiyonuz yaaa
sevkimi kirdiniz ne guzel basladiydim
Dün öğleden sonra bendede oldu cnmAşkolsun kız..
Dün ne olduysa yaklaşık 2-3 saat kk ya giremedim aniden gitti..
Ayrıca menün harika
Hadi birazdaha gitmiş cnmPerşembe_____ 69
Cuma ________69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi_____ 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar ________72,6 (Azıcık indi)
Pazartesi ______72 (Biraz daha indi)
Salı__________71,2 " " "
Kuzum artık öyle şeylerin kalıcı çözüm olmadığını öğrendik hepimizAlemsin emel yaaaya kizlar birsey dicem size yazarken arada reklama falan tklyorum surekli fitpack ckyo karsma bu bir isaretmi yoksa kullanan varmi aranzda kullanici yyorumlari cok iyi hepsi super kilarol vermisler dogrumu acaba ?
Haa haaaGunaydin kizlar.
Meliha neyin var cnm kimseye yaranilmiyo bu dunyada bosa kendini uzme inan hersey gelip geciyo ve ilerde sadece gulumsuyosun eski gunlere nasil o bos seylere uzulmusum diye.
Ama konu aile icinde ise .
Allah aile huzursuzlugunu kimseye vermesin.
Amanda emel spormu yapmis
Kaçamaklardan uzakmi durmuş
Ye kiz millet yorum yapcak diye yememezlik etme can bogazdan gelir.zayifta oluyo kiloluda
Pist guzelce doyurun karninizi
Yeni bir arastirmaya gore sadece hamur isi zayiflatirmis
Aman biri gorur uygular nediyorum ben
Ot yiyin canlarim ottt
Ise gec kalcam okulda yazarim bos ders var opt herkesi
Tatlım bu tam ne oluyorRomatoid artrit var bende. Beni çağnoz yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?