💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben onerılero yapıyorum ıse yaramıyor cevız suyunu bıle ıctım mıydem kalka kalka benım ıcın en etkılı surup oda bazen 48 saatte etkı edıyor kayısı bekletıp ıctım ıncır dendı yaptım yazmıyorum ama denedım benım hep olan bır sıkıntı dıyet yada baska bıseden degıl aıledede bazı akrabalarda olan bıse bazen ıyı baznde boyle kotu streslıyken bıraz daha sıkıntı oluyor normalde ben kayısı kuru erık yemezdım sımdı cantamda tasıyorum asyayı bılemem ama. Ben burda yada dısarda bana onerılenlerı mıgdemın kaldırdıklarını yapıyorum

Kılo bıldırımı

Cuma 64,900
Salı 64,600

-300

İltihaplı romatizma zor olur cnm
Allah kolaylık versin

Mefkurem abla belirli bir zaman kullansam hem yemek problemindende kurtulurum 1.gun 3ogunde kullanlyormus 2.gun 2ogun 3.gun tek ogunde ara ogunlerde var tabi ki
Tatlım bu dediğin scheyk gibi bişeymi
Bunlar böbreklere karaciğere falan zarar veriyormuş
Bide bıraktığın gibi geri alırsın

Tatlım sen yazmayınca biz bilemeyizki ne yaptığını
Bundan sonra hepsini yaz
Bide hergün meyveleri değiştirerek aç karna ye
Yulaf kepeği keten tohumu kefir
Bunlar da yiyebilirsin midenin kaldırmıcağı şeyler değil

Peki bunun için dr gittinmi hiç

Yıllar once gıtmıstım ama buna ılac dısında ccare yok corek otum var yogurda katıyodum ogutup yıyım yoksa zararlı dıye okuyunca bıraktım bır arkadas ıncırı kaynat sabah akşam suyunj ıc bıde corekotu yag var ıc dedı alıcam duzgun bıryerden her yere guvenılmıyor inş yagı içilebılır bişedır paylaşırım sızınle

Tatlım çörek otu yağını akşamdan ıslattığın incir yada kaysı suyuna koyarsan tadını farketmezsin zaten 1 çk içilir

Daha denemedım ama zor yuttum dedın ılac bıle zor yutuyom ben bu gece denıyım ıkıye kesıp yutsak olmaZmı
Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosun

Bide ne yaparsan yap düzenli yap
1-2 gün deneyip olmadı diye bırakma

Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosun

Bide ne yaparsan yap düzenli yap
1-2 gün deneyip olmadı diye bırakma

Correk otu yagını alıyım ıkısıne baslarım yagı oneren sabah kahvaltıdan 45 dk once ıc dedı 1 tatlı kasıgı 15 gun denerım bırını gece bırını sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…