benita_ask
Özlemcim tmm bundan sonra sen salı günleri bildirim yapabilirsin
Ama wc konusunda artık sanada asyayada bişey demicem
Zaten yapmıyosunuz
@EMELinEMELi
Emelcim akşam acelem vardı yazamadım
Yeni listen hayırlı olsun cnm
Hatta sen emzirdiğin için kaloriyi birazdaha artırabilirsin bana göre
Bide kaliteli kalori almaya çalış
Bide tavsiyem bisküvi yerine kuru yemiş yersen daha iyi olur
Çünkü onlar yağ yakmaya yardımcı
İltihaplı romatizma zor olur cnmMefkurem iltihaplı eklem romatizması oluyor o daha kısa ya tembellik ten öyle yazıyom.
İllet bisey kalcamdan ayak parmakları nin ucuna kadar kütük gibi bacagim.
Koluna falanda oluyor bazen
Omuzdan parmaklara kadar sisiyor aciyor agriyor
Sağol bacımİltihaplı romatizma zor olur cnm
Allah kolaylık versin
Tatlım bu dediğin scheyk gibi bişeymiMefkurem abla belirli bir zaman kullansam hem yemek problemindende kurtulurum 1.gun 3ogunde kullanlyormus 2.gun 2ogun 3.gun tek ogunde ara ogunlerde var tabi ki
Tatlım sen yazmayınca biz bilemeyizki ne yaptığınıBen onerılero yapıyorum ıse yaramıyor cevız suyunu bıle ıctım mıydem kalka kalka benım ıcın en etkılı surup oda bazen 48 saatte etkı edıyor kayısı bekletıp ıctım ıncır dendı yaptım yazmıyorum ama denedım benım hep olan bır sıkıntı dıyet yada baska bıseden degıl aıledede bazı akrabalarda olan bıse bazen ıyı baznde boyle kotu streslıyken bıraz daha sıkıntı oluyor normalde ben kayısı kuru erık yemezdım sımdı cantamda tasıyorum asyayı bılemem ama. Ben burda yada dısarda bana onerılenlerı mıgdemın kaldırdıklarını yapıyorum
Kılo bıldırımı
Cuma 64,900
Salı 64,600
-300
Kuru yemiş tatlım, badem ceviz falanZuhal abla listede biskuvi var ama aldiklarim bitsin k.meyve yerim :)
Kız bende bi deneyim dedim boğazımdan geçmedi zor yuttumOzlem sarımsağı denedinmi?
Odami fayda etmedi?
Tatlım sen yazmayınca biz bilemeyizki ne yaptığını
Bundan sonra hepsini yaz
Bide hergün meyveleri değiştirerek aç karna ye
Yulaf kepeği keten tohumu kefir
Bunlar da yiyebilirsin midenin kaldırmıcağı şeyler değil
Peki bunun için dr gittinmi hiç
Kız bende bi deneyim dedim boğazımdan geçmedi zor yuttum
Ozlemmmm seni yerimmm yerimmm
Hamur isi niyetine[/QUOT
Kiz zayif birini ye beni yersen sisko olursun
Ozlem sarımsağı denedinmi?
Odami fayda etmedi?
Tatlım çörek otu yağını akşamdan ıslattığın incir yada kaysı suyuna koyarsan tadını farketmezsin zaten 1 çk içilirYıllar once gıtmıstım ama buna ılac dısında ccare yok corek otum var yogurda katıyodum ogutup yıyım yoksa zararlı dıye okuyunca bıraktım bır arkadas ıncırı kaynat sabah akşam suyunj ıc bıde corekotu yag var ıc dedı alıcam duzgun bıryerden her yere guvenılmıyor inş yagı içilebılır bişedır paylaşırım sızınle
Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosunDaha denemedım ama zor yuttum dedın ılac bıle zor yutuyom ben bu gece denıyım ıkıye kesıp yutsak olmaZmı
Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosun
Bide ne yaparsan yap düzenli yap
1-2 gün deneyip olmadı diye bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?