💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çörek otu yağı içilebilir bisey ben kullanıyorum.
Daha denemedım ama zor yuttum dedın ılac bıle zor yutuyom ben bu gece denıyım ıkıye kesıp yutsak olmaZmı
Olur tabi ama minik dişlerde gerek kalmıyor zaten.
Daha denemedım ılc ıctım dıye ıkıye kesıp yutsam olurmu
Olur aşkım.
Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosun

Bide ne yaparsan yap düzenli yap
1-2 gün deneyip olmadı diye bırakma
Evet bana 3-4 günden sonra fayda etti.
Neredeyse 1 aydır iciyorum saclarimin dökülmesi durdu gurlesti.
Cildimede renk geldi.

mefkure maşallah maşallah maşallah bide fotolarını görsek keşke varmı hiç yayınladığın
Sağol cnm
İnsan sabredip azmederse oluyormuş

Ben geçen sene 5 ocakta başlamıştım
Bugün tam 1 sene oldu
O yüzden geçmişi yad edeyim dedim
Takıma ilk başvurduğum mesajı buldum
Bak ozaman nasıl düşünüyomuşum

Kızlar önceki mesajda yazdığım gibi bugün 1 senem doldu
O zaman takıma başvurduğum Mesajımı buldum
Sizlerlede paylaşmak istedim

Mesajım ___

Selam, ben 43 yaşında 3 çocuk annesi ve 27 senelik evliyim.boyum 1.70 şu anda 110,kg.
Evlendiğimde 58 kiloydum.arka arkaya 3 çocuk hamileliklerde hep çok Kilo aldım ama 3üncü çocuktan sonra bile75 kg.inmiştim.daha sonra nasıl olduğunu anlamadan almaya devam ettim.Kilo aldıkça bunalıma girdim bunalıma girdikten yemeye devam ettim.zaman zaman sağlıksız diyetler yaptım verdim aldım.en Son iki sene önce tartıda çıktım 123 olmuşum.Sağlıklı beslenerek ve sporla 88 düştüm.hayatımın hatasınıyaparak hem sporu bıraktım(o dönem ameliyat olmuştum)hemde yediklerini dikkat etmedim sonuç geçen hafta bi tartıldım 113 küsür olmuşum . Biraz dikkat etmeye başladım bugün 110,6ya indim.bugün öncelikle KK üye oldum bu sefer çok kararlıyım. Eminim bu sefer başarıcam.Bu yolda hem motivasyon için hemde hırs yapmak için aranıza katılmak istiyorum.Ne dersiniz

harikasın abla

merhaba, içtiğin şey nedir acaba?

aman olsun gazda neymiş, saçlar gürleşsinde, akşam mı sabah mı içiyorsun, kokuyor mu acaba
Canım ben tursusunu kurdum o olana kadar gece yatarken bir diş yutuyordum.
Turşu olunca her yemekten önce 30 dk falan önce bir tatlı kaşığı içmeye başladım.
İki turlude çok çok fayda etti. Metoyu hızlandırıyor bikerem o bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…