Canım minik dişleri varya ortasında onlardan yut. Ben alistim koca dışı yutuyorum artık.Kız bende bi deneyim dedim boğazımdan geçmedi zor yuttum
Çörek otu yağı içilebilir bisey ben kullanıyorum.Yıllar once gıtmıstım ama buna ılac dısında ccare yok corek otum var yogurda katıyodum ogutup yıyım yoksa zararlı dıye okuyunca bıraktım bır arkadas ıncırı kaynat sabah akşam suyunj ıc bıde corekotu yag var ıc dedı alıcam duzgun bıryerden her yere guvenılmıyor inş yagı içilebılır bişedır paylaşırım sızınle
Olur tabi ama minik dişlerde gerek kalmıyor zaten.Daha denemedım ama zor yuttum dedın ılac bıle zor yutuyom ben bu gece denıyım ıkıye kesıp yutsak olmaZmı
Olur aşkım.Daha denemedım ılc ıctım dıye ıkıye kesıp yutsam olurmu
Evet bana 3-4 günden sonra fayda etti.Olur heralde cnm Zaten benimki biraz büyüktü yoksa tadını farketmiyosun
Bide ne yaparsan yap düzenli yap
1-2 gün deneyip olmadı diye bırakma
Sağol cnmmefkure maşallah maşallah maşallah bide fotolarını görsek keşke varmı hiç yayınladığın
harikasın ablaKızlar önceki mesajda yazdığım gibi bugün 1 senem doldu
O zaman takıma başvurduğum Mesajımı buldum
Sizlerlede paylaşmak istedim
Mesajım ___
Selam, ben 43 yaşında 3 çocuk annesi ve 27 senelik evliyim.boyum 1.70 şu anda 110,kg.
Evlendiğimde 58 kiloydum.arka arkaya 3 çocuk hamileliklerde hep çok Kilo aldım ama 3üncü çocuktan sonra bile75 kg.inmiştim.daha sonra nasıl olduğunu anlamadan almaya devam ettim.Kilo aldıkça bunalıma girdim bunalıma girdikten yemeye devam ettim.zaman zaman sağlıksız diyetler yaptım verdim aldım.en Son iki sene önce tartıda çıktım 123 olmuşum.Sağlıklı beslenerek ve sporla 88 düştüm.hayatımın hatasınıyaparak hem sporu bıraktım(o dönem ameliyat olmuştum)hemde yediklerini dikkat etmedim sonuç geçen hafta bi tartıldım 113 küsür olmuşum . Biraz dikkat etmeye başladım bugün 110,6ya indim.bugün öncelikle KK üye oldum bu sefer çok kararlıyım. Eminim bu sefer başarıcam.Bu yolda hem motivasyon için hemde hırs yapmak için aranıza katılmak istiyorum.Ne dersiniz
merhaba, içtiğin şey nedir acaba?Çörek otu yağı içilebilir bisey ben kullanıyorum.
Olur tabi ama minik dişlerde gerek kalmıyor zaten.
Olur aşkım.
Evet bana 3-4 günden sonra fayda etti.
Neredeyse 1 aydır iciyorum saclarimin dökülmesi durdu gurlesti.
Cildimede renk geldi.
Nasıl oldun asyam?slm kızlar sabaha kadar uyuyamadım eşimle sabahı sabah ettik kv gelmişti sabahtan o gitti ancak girebildim
Sarımsak yutuyorum canım iciyorum yazmisim iştemerhaba, içtiğin şey nedir acaba?
Sağol bitanemharikasın abla
diyet gruplarında mı, bende bi bakayımSağol bitanem
Kendi Mesajımı ararken seninkinide gördüm
saçları gürleştiriyor demişsin, diğer tüyleri azdırmasınNasıl oldun asyam?
Sarımsak yutuyorum canım iciyorum yazmisim işte
saçları gürleştiriyor demişsin, diğer tüyleri azdırmasın, bende denemek isterim
aman olsun gazda neymişyok azdirmiyor. Bende esmerim yoksa kullanır miyim?
Ama vücut çok dinç oluyor.
Tek kötü yanı içince azıcık gaz yapıyor
Canım ben tursusunu kurdum o olana kadar gece yatarken bir diş yutuyordum.aman olsun gazda neymiş, saçlar gürleşsinde , akşam mı sabah mı içiyorsun, kokuyor mu acaba
ben diş olarak yutayım, zaten önceden hep söyleniyordu sarımsak iyi geliyor diye, ama bir türlü başlamaıştım, sen vesile oldun bana, teşekkürler canımHaa kokmuyor.
İçince azıcık bi koku oluyor (tursusunun) ama diş olarak kokmuyor hiç.
Ne demek hem devamlı yaparsan bir süre sonra wcyede rahat çıktığını göreceksin.ben diş olarak yutayım, zaten önceden hep söyleniyordu sarımsak iyi geliyor diye, ama bir türlü başlamaıştım, sen vesile oldun bana, teşekkürler canım
evde ufak dişli sarımsağım var, organikNe demek hem devamlı yaparsan bir süre sonra wcyede rahat çıktığını göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?