- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Çok şükür yapti bizimki çişini bizim ev düğün yeri gibi oldu valla ilaclarni verdim bide fiitil nasil rahatladi yavrum uyudu biraz terledi simdi keyfi yerine geldiyarinda ultrasonu temiz ckarsa tahlillerle beraber değmeyin keyfimize çok sukur rabbime dua edin kzlar gecmis olsun insallah
Selamlarrrrrr fıstıklar
Hastanedeyim Eşimi biraz önce odaya getirdiler uyuyor şimdi
Bütün geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
Emelcim sizinde bebeşiniz hayırlı olsun Allah bahtını açık etsin
Resimlere eve gidince bakayım
Hepinizi öpüyorum
Güzel emelim menunnnMENUM
KAHVALTİ 07.45 1 salatalik 1h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 kk b.peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
1 elma 1 mandalina
OGLE 13.30 2 tb.ekmegi 1 kkb.peynir 3 yk yumurtali kabak
AKSAM 18.00 2 kase yogurt corbasi 2 tavuk baget 1 tb.ekmegi
T.kahvesi
Su 3 lt olur
Güzel emelim menününMENUM
KAHVALTİ 07.45 1 salatalik 1h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 kk b.peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
1 elma 1 mandalina
OGLE 13.30 2 tb.ekmegi 1 kkb.peynir 3 yk yumurtali kabak
AKSAM 18.00 2 kase yogurt corbasi 2 tavuk baget 1 tb.ekmegi
T.kahvesi
Su 3 lt olur
Cok güzel birgülllKizceler spora gideblrm. Menumu paylasayim
Sabah
Bes kasik yogurt
Icine ceyrek mango ve bi muz
Uzerine bi tatli kasigi bal
Uzerune yulafli musli
Uzerine az biraz sut ve tarcin
Cok cok lezzetli doyurucu:)
Oglen
Iki parca pestil el buyuklugnde
Icine 4 ceviz
Aksam
Bi tabak bulgr koftesi
Bol yogurtla
oglusuma mehve sikicam. Blki kndm de posasini yerim gene:)
ya evet abla ya yengem sabah içinde ne var ne yok döktü bana ne diyor biliyormusun sabah kahveye çağarmıştı eski resimlerine baktım geçen sanki eski asya ölmüş seni baştan yaratmışlar, eskiden sen elbisemi giyebilirdim şimdi istediğini giyiyorsun ne güzel oluyor istediğin şeyleri giyebilirsin falan daha hani böyle şeyler söylediİyi Akşamlar kızlar mesajlarınızı okudum
Bugün hem erken kalkınca hemde bütün gün sandalyede oturunca koltukta uyumuş kalmışım
Menüler genelde çok güzel
Esra akşam yemedinmi kuzum
Ayrıca bebişe geçmiş olsun. Seninki nekadarlıkdıda meyve suyu dokunmuş
Asya elbise için tabiki olmasa daha iyiymiş ama olmuşla ölmüşe çare yok en azından arkadaşın anlayışlıymış.kız göze geldin haa
Müge eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu cnm
Artık bisüre nazını çekecez
Herkese iyi geceler
Bak ne güzel en azından düşündüklerini doğruca söylemiş sanaya evet abla ya yengem sabah içinde ne var ne yok döktü bana ne diyor biliyormusun sabah kahveye çağarmıştı eski resimlerine baktım geçen sanki eski asya ölmüş seni baştan yaratmışlar, eskiden sen elbisemi giyebilirdim şimdi istediğini giyiyorsun ne güzel oluyor istediğin şeyleri giyebilirsin falan daha hani böyle şeyler söylediböyle kaldım şaşkınlığımı nasıl gizliceğimi elimi ayağımı nasıl koyacağımı şaşırdım daha bi kaç bişey daha söyledi eşime dedi böyle böyle diyor sonra elbiseyi yıkadım böyle oldu eşimde diyor senin başını yemediğine şükret ilk kez bu kadar açık konuştu çok şaşırdım ne yalan söyleyim bi maşallah demedi mübarek
Çok şükür yapti bizimki çişini bizim ev düğün yeri gibi oldu valla ilaclarni verdim bide fiitil nasil rahatladi yavrum uyudu biraz terledi simdi keyfi yerine geldiyarinda ultrasonu temiz ckarsa tahlillerle beraber değmeyin keyfimize çok sukur rabbime dua edin kzlar gecmis olsun insallah
size de cook geçmiş olsun Zuhal abla.hepsi zor yaa hastaneye gidince .hani Allah eksik de etmesin muhtaç da derler ya.İyi Akşamlar kızlar mesajlarınızı okudum
Bugün hem erken kalkınca hemde bütün gün sandalyede oturunca koltukta uyumuş kalmışım
Menüler genelde çok güzel
Esra akşam yemedinmi kuzum
Ayrıca bebişe geçmiş olsun. Seninki nekadarlıkdıda meyve suyu dokunmuş
Asya elbise için tabiki olmasa daha iyiymiş ama olmuşla ölmüşe çare yok en azından arkadaşın anlayışlıymış.kız göze geldin haa
Müge eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu cnm
Artık bisüre nazını çekecez
Herkese iyi geceler
Geçmiş olsun bitanemsize de cook geçmiş olsun Zuhal abla.hepsi zor yaa hastaneye gidince .hani Allah eksik de etmesin muhtaç da derler ya.
ben de pztden beri işhalim çıkarıyordün hep kızlar.bugün yediklerim karnimda kaldu sukur.sebebi usutmekmis.mikrobik birsey değil.ama hala iyileşmedi tam olarak.
Geçmiş olsun canımsize de cook geçmiş olsun Zuhal abla.hepsi zor yaa hastaneye gidince .hani Allah eksik de etmesin muhtaç da derler ya.
ben de pztden beri işhalim çıkarıyordün hep kızlar.bugün yediklerim karnimda kaldu sukur.sebebi usutmekmis.mikrobik birsey değil.ama hala iyileşmedi tam olarak.
Günaydınn :)Gunaydinnnn.
Cananimmm g.olsunn bol su ic arkadasim
:)
Canım tekrar çok geçmiş olsunGeçmiş olsun bitanem
Hem ishal hem kusma varsa mide bağırsak üşütmesi olmuş
Aman bol içmeyi ihmal etme muzda iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?