- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Amaaann dikkat. Dikkatli yer üzerine su içersen çıkmazsınSelam kızlar ben olcume gıttım tabı wc cıkamadıgım ıcın ufak bır + varona degılde kollar 3 cmıncelmıs dıger bolgeler 1 cm devamlı grup derlerıne gırmekten pek kardıo yapamıyodum ordakılerede soyledım grup derslerını aZaltcam dıye son 1 aylık uyelıgım kaldı moralım bozuldu hoca yavaslaması normal kılonda durabılır 5 ay bıttı dedı bacaklarım fecı bır agrı ıcınde ust ust ustte 2 grup dersı hatta 3 oldugu oldu ama demekkı ıdda ettıklerı gıbı bana yaramadı ben yıne bıldıgım gıbı yapıcam kardıo yonelcem haftada 2 grup dersı gırcem bugun teyzrm yemege sınemaya goturcek aksam belkı dısarda yerım aksam menu veremeyebılırım ıznınızle bugun bana kızabılrısınız kardesım super bır sofra kurmus yarın + çıkmam inş
Öncelikle geçmiş olsun abla sonra kolay gelsinKızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için
Meraba canım ben Husna 24 yaşındayım 2 tane çocuğum var bu topige geldiğimde 85 kiloydum p.tesi 69 a ulastim yarin yeni kilomu da ogrenicm sende hoşgeldin umarım en güzel şekilde hedefine ulasirsinSelamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
beraber yakarız ınşllh canımKk daki en azimli hatunlar buraya toplanmia maşâallah. Normalde bende azimliyimdir ama kıvılcımi yakamadim bir türlü
gülüm şimdi bugün bizim aile dostumuzun düğünü var arkadaşım abiyesini getirdi benimde huyumdur birinden elbise bişey alırkende yıkar giyer verirkende yıkar ütüler veririm abiyeyi yıkadım beyaz yerine mor tarafın boyası bulaştı çok üzüldüm sağolsun arkadaşım kız tek kötü kelime etmedi ama bana dert oldu elbise kurudu sabah kalktım bir baktım geçmiş boyanan yer geri beyaz olmuşşasya dünd3n beri merak ediyorum şu elbise meselesini.geçmişi de okuyamıyorum vaktim yok.bi özet geçsene gülüm
nasıl oldu bilmiyorum ama beyazlamışş kuruyunca dün sonra elimde yine yıkamıştım beyaz yerleri ama yine pembelik vardıOooo bu çok güzel haber cnm
Tatlım ne güzel incelme olmuşSelam kızlar ben olcume gıttım tabı wc cıkamadıgım ıcın ufak bır + varona degılde kollar 3 cmıncelmıs dıger bolgeler 1 cm devamlı grup derlerıne gırmekten pek kardıo yapamıyodum ordakılerede soyledım grup derslerını aZaltcam dıye son 1 aylık uyelıgım kaldı moralım bozuldu hoca yavaslaması normal kılonda durabılır 5 ay bıttı dedı bacaklarım fecı bır agrı ıcınde ust ust ustte 2 grup dersı hatta 3 oldugu oldu ama demekkı ıdda ettıklerı gıbı bana yaramadı ben yıne bıldıgım gıbı yapıcam kardıo yonelcem haftada 2 grup dersı gırcem bugun teyzrm yemege sınemaya goturcek aksam belkı dısarda yerım aksam menu veremeyebılırım ıznınızle bugun bana kızabılrısınız kardesım super bır sofra kurmus yarın + çıkmam inş
Hoşgeldin tatlımKk daki en azimli hatunlar buraya toplanmia maşâallah. Normalde bende azimliyimdir ama kıvılcımi yakamadim bir türlü
Hoşgeldin fıstıkSelamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Sağolasın bitanemÖncelikle geçmiş olsun abla sonra kolay gelsin
Canım yapmadigim şey kalmadı.Günaydın fıstıklar
İlkay teşekkür ederim cnm
Emel tartıya takılma çok güzel gidiyon cnm
Birazda spor eklemeye çalış
Yürüyüş leslie falan
Esra kız ben atlamışım sen mantımı yedin
Defne kremle bacağına masaj yapsan faydası olurmu acaba
Ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum kızlar
Sonra görüşürüz
Off kolay gelsin.Kızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için
Aaayyy inşallah ben de o kilolara inerim.Meraba canım ben Husna 24 yaşındayım 2 tane çocuğum var bu topige geldiğimde 85 kiloydum p.tesi 69 a ulastim yarin yeni kilomu da ogrenicm sende hoşgeldin umarım en güzel şekilde hedefine ulasirsin
Teşekkür ederim canım. Bitanesin.Hoşgeldın canım ben kefılım senın menulere dısıplınıne gelmene çok sevındım
Nasıl zuhal ablaya kendimi daha çok hatırlatırım diye geldimHoşgeldin fıstık
Biyerlerden hatırlıyorum seni sanki
Hoşgeldin tatlım
Kendini tanıtırmısın
Kilo vermenin 1.şartı disiplin bunun içinde cuma yarışmalarını tavsiye ederim sana
Ben 9.takımdayim gelmek istersen
İnersin canım hiç merak etme biz kadınların istedikten sonra yapamiycagi şey yokturAaayyy inşallah ben de o kilolara inerim.
Teşekkür ederim canım. Bitanesin.
Nasıl zuhal ablaya kendimi daha çok hatırlatırım diye geldim
Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
Hadi gozun aydınkızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Naber fıstık?Kizlar yeni motivasyona ihtiyacim var. Vermek istiyorum artik kilolarimi 87 oldum geldim moralim bozuk
@ilkay80
benita_ask
Romatizma canım.bacagına ne oldu defne.
ayy herkes hasta ya da cocugu hasta.
Allah korusun...
İzin senin benim tarafında sorun yok fazlasıyla hakettin.Selam kızlar ben olcume gıttım tabı wc cıkamadıgım ıcın ufak bır + varona degılde kollar 3 cmıncelmıs dıger bolgeler 1 cm devamlı grup derlerıne gırmekten pek kardıo yapamıyodum ordakılerede soyledım grup derslerını aZaltcam dıye son 1 aylık uyelıgım kaldı moralım bozuldu hoca yavaslaması normal kılonda durabılır 5 ay bıttı dedı bacaklarım fecı bır agrı ıcınde ust ust ustte 2 grup dersı hatta 3 oldugu oldu ama demekkı ıdda ettıklerı gıbı bana yaramadı ben yıne bıldıgım gıbı yapıcam kardıo yonelcem haftada 2 grup dersı gırcem bugun teyzrm yemege sınemaya goturcek aksam belkı dısarda yerım aksam menu veremeyebılırım ıznınızle bugun bana kızabılrısınız kardesım super bır sofra kurmus yarın + çıkmam inş
Ben Zühal cnm 44 yaşındayımKendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?