💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.

Amaaann dikkat. Dikkatli yer üzerine su içersen çıkmazsın

Öncelikle geçmiş olsun abla sonra kolay gelsin

Meraba canım ben Husna 24 yaşındayım 2 tane çocuğum var bu topige geldiğimde 85 kiloydum p.tesi 69 a ulastim yarin yeni kilomu da ogrenicm sende hoşgeldin umarım en güzel şekilde hedefine ulasirsin

Hoşgeldın canım ben kefılım senın menulere dısıplınıne gelmene çok sevındım

Kk daki en azimli hatunlar buraya toplanmia maşâallah. Normalde bende azimliyimdir ama kıvılcımi yakamadim bir türlü
beraber yakarız ınşllh canımkendimi tenzih ederm ama arkadaslarım cok azimli.

asya dünd3n beri merak ediyorum şu elbise meselesini.geçmişi de okuyamıyorum vaktim yok.bi özet geçsene gülüm
gülüm şimdi bugün bizim aile dostumuzun düğünü var arkadaşım abiyesini getirdi benimde huyumdur birinden elbise bişey alırkende yıkar giyer verirkende yıkar ütüler veririm abiyeyi yıkadım beyaz yerine mor tarafın boyası bulaştı çok üzüldüm sağolsun arkadaşım kız tek kötü kelime etmedi ama bana dert oldu elbise kurudu sabah kalktım bir baktım geçmiş boyanan yer geri beyaz olmuşşhavalara uçtummmm

Tatlım ne güzel incelme olmuş
Bence bölgesel aletlerden çok bantta yürüyüşü artır
Bak ben sadece yürüyüş yaptım
Normalde benim bacaklarımda kalındı
Millet nasıl inceldi diyor

Kk daki en azimli hatunlar buraya toplanmia maşâallah. Normalde bende azimliyimdir ama kıvılcımi yakamadim bir türlü
Hoşgeldin tatlım
Kendini tanıtırmısın
Kilo vermenin 1.şartı disiplin bunun içinde cuma yarışmalarını tavsiye ederim sana
Ben 9.takımdayim gelmek istersen

Hoşgeldin fıstık
Biyerlerden hatırlıyorum seni sanki

Canım yapmadigim şey kalmadı.
Off kolay gelsin.

Meraba canım ben Husna 24 yaşındayım 2 tane çocuğum var bu topige geldiğimde 85 kiloydum p.tesi 69 a ulastim yarin yeni kilomu da ogrenicm sende hoşgeldin umarım en güzel şekilde hedefine ulasirsin
Aaayyy inşallah ben de o kilolara inerim.

Hoşgeldın canım ben kefılım senın menulere dısıplınıne gelmene çok sevındım
Teşekkür ederim canım. Bitanesin.

Hoşgeldin fıstık
Biyerlerden hatırlıyorum seni sanki
Nasıl zuhal ablaya kendimi daha çok hatırlatırım diye geldim

Hoşgeldin tatlım
Kendini tanıtırmısın
Kilo vermenin 1.şartı disiplin bunun içinde cuma yarışmalarını tavsiye ederim sana
Ben 9.takımdayim gelmek istersen

Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.

Hosgeldin umarim pes etmezsun cocukta buyumus hedefinde var yaparsin

kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Hadi gozun aydın
Kizlar yeni motivasyona ihtiyacim var. Vermek istiyorum artik kilolarimi 87 oldum geldim moralim bozuk
@ilkay80
benita_ask
Naber fıstık?
bacagına ne oldu defne.
ayy herkes hasta ya da cocugu hasta.
Allah korusun...
Romatizma canım.
İzin senin benim tarafında sorun yok fazlasıyla hakettin.

Ben Zühal cnm 44 yaşındayım

Öğünlerinde doğru şeyleri doyuncaya kadar yersen kaçamak yapmanı engeller
Böylece emzirmeni avantaja çevirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…