💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Valla 1 ayı geçti Önceden bir taramada dökülen saçın miktarı şimdi 3-4 güne denk..
Kanatlarin ciktimi anacim
Uçiciiim yakında
Sporu menunle telafi etmssn. Bnce ki. Keyfnden durmuosun kuzum sporu takma kafana dinlen guzelce
Sağolasın birgülcüm
Ilgnvmis ama bn yapamam herhalde yaaa. Minik yapip mi yutuluo butun mu?
Minicik dişlerdende olur bölsende olur..
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

Daha iyi olmana sevindim canım... Suyu sıcak iç hem tokluk verir..
Kız asya oku kendini 11 ihlas, 3 nas, 3 felak,1 ayetel kürsi..
Canan çok geçmiş olsun canım zor bir hafta geçirmişsin..

Günaydın fıstıklar

İlkay teşekkür ederim cnm

Emel tartıya takılma çok güzel gidiyon cnm
Birazda spor eklemeye çalış
Yürüyüş leslie falan

Esra kız ben atlamışım sen mantımı yedin

Defne kremle bacağına masaj yapsan faydası olurmu acaba

Ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum kızlar
Sonra görüşürüz

Yazdm abla ama gormemisin annemdeydim zorla yedirdi 3kasik hindi sote 4-5 kaşık ta ev mantisi

Kızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için

Geçmiş olsun bitanem
Hem ishal hem kusma varsa mide bağırsak üşütmesi olmuş
Aman bol içmeyi ihmal etme muzda iyi gelir
evet doktor da üşütmekten dedi.yatak odamda yatagın üsnden bi badi giymiştim.az nemli gibi olmuş.o odamız rutubetli gibi.ve oyle okula gittim.o akşam başladı.hiç böyle istifra etmemiştim.cok kötü oldum.şimdi biraz daha iyiyim ama ishal devam ediyor.aman dikkat edelim kendimizi bazen önemsemiuoruz.
Gunaydinnnn.

Cananimmm g.olsunn bol su ic arkadasim

:)
saol canım.
Geçmiş olsun canım
teşekkürler ilkaycım.
Tesekkurler cnm 9 aylk
canım.kabız mı oluyor hep.yoksa portakaldan mı oldu.

kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
asya dünd3n beri merak ediyorum şu elbise meselesini.geçmişi de okuyamıyorum vaktim yok.bi özet geçsene gülüm

Selam kızlar ben olcume gıttım tabı wc cıkamadıgım ıcın ufak bır + var ona degılde kollar 3 cmıncelmıs dıger bolgeler 1 cm devamlı grup derlerıne gırmekten pek kardıo yapamıyodum ordakılerede soyledım grup derslerını aZaltcam dıye son 1 aylık uyelıgım kaldı moralım bozuldu hoca yavaslaması normal kılonda durabılır 5 ay bıttı dedı bacaklarım fecı bır agrı ıcınde ust ust ustte 2 grup dersı hatta 3 oldugu oldu ama demekkı ıdda ettıklerı gıbı bana yaramadı ben yıne bıldıgım gıbı yapıcam kardıo yonelcem haftada 2 grup dersı gırcem bugun teyzrm yemege sınemaya goturcek aksam belkı dısarda yerım aksam menu veremeyebılırım ıznınızle bugun bana kızabılrısınız kardesım super bır sofra kurmus yarın + çıkmam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…