Valla 1 ayı geçti Önceden bir taramada dökülen saçın miktarı şimdi 3-4 güne denk..Haşlammıs yumurta yanında ekmek pek gıtmıyor bıde hamsılerın kılcıklarını temızlerken bıraz daha küçüldü :)bugun kendımı daha ıyı hısssetım 2 gundur pek aclık hıssetmıyodum bugun acıktıgımı hıssettım yarında ölcüm var
Bu aradamuska77 gece yuttum sarmısak bıde en buyuklerınden saçlarımının dokulmesı dursun duacınım
Uçiciiim yakındaKanatlarin ciktimi anacim
Sağolasın birgülcümSporu menunle telafi etmssn. Bnce ki. Keyfnden durmuosun kuzum sporu takma kafana dinlen guzelce
Minicik dişlerdende olur bölsende olur..Ilgnvmis ama bn yapamam herhalde yaaa. Minik yapip mi yutuluo butun mu?
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.Çok şükür yapti bizimki çişini bizim ev düğün yeri gibi oldu valla ilaclarni verdim bide fiitil nasil rahatladi yavrum uyudu biraz terledi simdi keyfi yerine geldiyarinda ultrasonu temiz ckarsa tahlillerle beraber değmeyin keyfimize çok sukur rabbime dua edin kzlar gecmis olsun insallah
Daha iyi olmana sevindim canım... Suyu sıcak iç hem tokluk verir..@ilkay80 @EMELinEMELi
ayy o kadar guzel gorunuyosunuz kıı.. Bayıldım gercekten baya fark etmıs.
Bende bugun daha ıyıym ıhlamur bıtkı cayı fılan.Vıtamın de alıyorum daha dınc hıssedıyorum sabah tartılmadım.
Yarında tartılmıcam cumaya ıns bıraz olsun atarım odemımı.
Menumu vermek ıcın bıraz gec bı saat oldu ama dıkkat edıyorum burdan uzaklastım dıye kacamak yapmıyorum.
Sadece suyumu pek fazla ıcemıyorum su sıralar havalar soguk malum.
Kız asya oku kendini 11 ihlas, 3 nas, 3 felak,1 ayetel kürsi..ya evet abla ya yengem sabah içinde ne var ne yok döktü bana ne diyor biliyormusun sabah kahveye çağarmıştı eski resimlerine baktım geçen sanki eski asya ölmüş seni baştan yaratmışlar, eskiden sen elbisemi giyebilirdim şimdi istediğini giyiyorsun ne güzel oluyor istediğin şeyleri giyebilirsin falan daha hani böyle şeyler söylediböyle kaldım şaşkınlığımı nasıl gizliceğimi elimi ayağımı nasıl koyacağımı şaşırdım daha bi kaç bişey daha söyledi eşime dedi böyle böyle diyor sonra elbiseyi yıkadım böyle oldu eşimde diyor senin başını yemediğine şükret ilk kez bu kadar açık konuştu çok şaşırdım ne yalan söyleyim bi maşallah demedi mübarek
Canan çok geçmiş olsun canım zor bir hafta geçirmişsin..size de cook geçmiş olsun Zuhal abla.hepsi zor yaa hastaneye gidince .hani Allah eksik de etmesin muhtaç da derler ya.
ben de pztden beri işhalim çıkarıyordün hep kızlar.bugün yediklerim karnimda kaldu sukur.sebebi usutmekmis.mikrobik birsey değil.ama hala iyileşmedi tam olarak.
Yok anam yaDefne mrb nasilsin iyi mi bacagin.
ya dayanamadim tartildim pek fark yok gibii
Ha suda varki pazartesi basladim ama iste sabirsizim.galiba
Yazdm abla ama gormemisinİyi Akşamlar kızlar mesarınızı okudum
Bugün hem erken kalkınca hemde bütün gün sandalyede oturunca koltukta uyumuş kalmışım
Menüler genelde çok güzel
Esra akşam yemedinmi kuzum
Ayrıca bebişe geçmiş olsun. Seninki nekadarlıkdıda meyve suyu dokunmuş
Asya elbise için tabiki olmasa daha iyiymiş ama olmuşla ölmüşe çare yok en azından arkadaşın anlayışlıymış.kız göze geldin haa
Müge eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu cnm
Artık bisüre nazını çekecez
Herkese iyi geceler
çoook geçmiş olsun canım.ne kadarlikti bebeğin.
Haaa hatırladım şimdiYazdm abla ama gormemisinannemdeydim zorla yedirdi 3kasik hindi sote 4-5 kaşık ta ev mantisi
evet abla bende şaşırdımBak ne güzel en azından düşündüklerini doğruca söylemiş sana
Hani önceden bişey demiyolardıya
Oooo bu çok güzel haber cnmkızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
bacagına ne oldu defne.Yok anam ya
Kütük gibi hala..
Sabırlı ol kız biraz
evet doktor da üşütmekten dedi.yatak odamda yatagın üsnden bi badi giymiştim.az nemli gibi olmuş.o odamız rutubetli gibi.ve oyle okula gittim.o akşam başladı.hiç böyle istifra etmemiştim.cok kötü oldum.şimdi biraz daha iyiyim ama ishal devam ediyor.aman dikkat edelim kendimizi bazen önemsemiuoruz.Geçmiş olsun bitanem
Hem ishal hem kusma varsa mide bağırsak üşütmesi olmuş
Aman bol içmeyi ihmal etme muzda iyi gelir
saol canım.Gunaydinnnn.
Cananimmm g.olsunn bol su ic arkadasim
:)
teşekkürler ilkaycım.Geçmiş olsun canım
canım.kabız mı oluyor hep.yoksa portakaldan mı oldu.Tesekkurler cnm 9 aylk
asya dünd3n beri merak ediyorum şu elbise meselesini.geçmişi de okuyamıyorum vaktim yok.bi özet geçsene gülümkızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?