- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Geçmiş olsun bitanemDün tahlilimi aldim vitamin şeker troid hepsi normal cikti. Ama hafif kansizligm varmis. Tam da doktorun ye dedigi seyleri yillardir duzenli dogru durust yemeyen biri olarak..
Mandalina portakal kirmizi et.(aram yok)
:)
Demir şurubuna basladim 3 ay kullanicam.insallah kilo yapmaz istah acmaz.
Bu arada demir eksikligi olan kilo veremez zorlasirmis vermesi bunuda ilk defa duydum.pancar kuruyemis kirmizi et ve bitakim meyveler alinmasi sart.ben sakiniyodum birazda ama artk bnlardan yemedklermi yicem kirmizi eti kofte olarak sadece :)
Anacım birileri bizim guruba tuzakmı hazırlıyor yoksaGece bende giremdim ama bu sayfaya sadece çok ilginç açılmadı burası
Tatlım ne zaman fırsatın olursa o zaman gelirsinçookkk sevindim adına asyam ne gurur verici insan bir başkalaşıyor mutluluktan Rabbim daha güzel günler göstersin bu anların tadını çıkar canım hakettin :)
Dün akşam internetle ilgili sorundan dolayı buraya giremedim dünkü menümü yazayım
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?
Emelim yarın kahvaltıya dışarı gitmiyonuz değilmiGunaydinnnnnnnnnn.
Kizzzzz birgul hanim ve ozlem hanim (misafir) kizzz sizin sacinizi basiniz yyolarim
Ben o menulerle ayda 6 kilo verdiydim naberrrrr
Size kayseriden dil cikarttim gordunuz mu? Neyse birazdan kahvatiya gidicez biraz yiyim de eksiye duseyim
günaydın kızlar birazdan kahvaltı edip çıkıcaz eşimi ikna ettim hava güzel bugün spor aletlerinin olduğu bir alan var oraya götürecek pek sevmiyor sosyal hayatı zor ikna ettimgeldikten sonra grşrz
Günaydın bende uyandım erkenden spora gıdıcem sımdı sonra gezmelere gıdıcem :) herkeze mutlu huzurlu bır haftasonu bılerım bol bol eksılı bol neşelı
Valla bilemiyorum ama ben faydasını böyle gordum.Defnem okulda bir abla var sarimsagi soledimde aksam zararliymis sarumsak sabah cok faydaliymis dogrumudur acaba.
Hatta bunla ilgili bir atasozu soyledi unuttum
Bugün nasılsın tatlımGünaydın kızlar!
Valla bilemiyorum ama ben faydasını böyle gordum.
Ayrıca sabah yutunca iştah açıyor bende.
Tekrar geçmiş olsun bitanemGünaydın kızlar nasılsınız?
Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Ben kaç gündür yataktan çıkamadım.
Akciğer enfeksiyonum var öksürükten boğuldum kaç gündür.
Bugün kazınarak da olsa çıktım yataktan çok sıkıldım çünkü.
Buraya da yazamadım ne zamandır.
Hastalandığımdan beri beslenmem bozuldu.
Su içemedim, hareketsiz kaldım.
Umarım toparlayınca kaldığım yerden devam edebilirim.
Tekrar geçmiş olsun bitanem
Aman dikkat kuzum tam geçmezse ilerde bile sorun olur
Önce menülerini oturtmaya çalış
Spor bu durumda zaten yapamazsın
Ilık suyunu bitki çayınıda ihmal etme
Zencefil bal karışımınıda alıyosundur inşallah
Günaydın cnmGünaydın kizlar :)
Sagol abla.. ben hic sevmemki yaa oöğ. Et yemem anca kofte. Onuda kim yapck surekli:) bakalimm zaten etle aram hic yok.ben cay hic icmemki ablacim.kahvaltida bileGeçmiş olsun bitanem
Ciğerde kansızlıkta için iyiymiş
Bide et yedikten sonra hemen arkasına siyah çay içilmemesi gerekiyor demir emilimini engelliyor
Gecmis olsn allab sifa versin cannÇok teşekkür ederim.
Zaten 2008'den beri her kış oluyor ablam kalıcı çözüm bulamadım şuna
Sıcak şeyler içiyorum ablacım ama zencefil bal aklıma geldiği halde yapamadım.
Birazdan yapayım o iyi geliyor cidden.
Iyi cok sukur abla kendini kasip aglyodu ciyak ciyak tam birsey demedi dr ama ondan olabilir dedi portakal asitli ya gaz yapyo bebislerdeGünaydın cnm
Senin bebiş nasıl oldu
Kız ben halâ anlayamadım meyve suyumu dokunmuş ona
çook geçmişvolsun canım.hasta olunca ne dwnkgelirse onu yiyor insan ne kolay olursa.bugün daha iyisinöinşallah yataktan çıkabildiğine göre.?Günaydın kızlar nasılsınız?
Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Ben kaç gündür yataktan çıkamadım.
Akciğer enfeksiyonum var öksürükten boğuldum kaç gündür.
Bugün kazınarak da olsa çıktım yataktan çok sıkıldım çünkü.
Buraya da yazamadım ne zamandır.
Hastalandığımdan beri beslenmem bozuldu.
Su içemedim, hareketsiz kaldım.
Umarım toparlayınca kaldığım yerden devam edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?