💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Su spor yok mu. Yemekten kısa zaman önce çok olmuş meyveler. Keşke ögle yemeğine yeseydin kuşum.

Ama bugun benim ilk günüm. Spor yok. Su konusunda sıkıntımda yok en az 2 lt icerim hergün. Bugun disarida oldugum icin tum gun.O yuzden pek icemedim. Ama menulere sspor ve su bildirimi de yazarim.

Ama bugun benim ilk günüm. Spor yok. Su konusunda sıkıntımda yok en az 2 lt icerim hergün. Bugun disarida oldugum icin tum gun.O yuzden pek icemedim. Ama menulere sspor ve su bildirimi de yazarim.
Gün gün daha iyi olur cnm
Ben sana adını sormuştum
İsim takıntım varda yoksa hitabta sorun yaşıyom

Cnm benim meyve cok olmus sanki bide ozellikle muzda dikkat et sabahlari yemeye calis cnm

Esim meyveyi hep yemekten once 30 dk ya da 1 saat once yer. Bu bizde ic degismedi. Evet mikatrini ayarlayamadim. Ama duzene girecek zamanla.

Esim meyveyi hep yemekten once 30 dk ya da 1 saat once yer. Bu bizde ic degismedi. Evet mikatrini ayarlayamadim. Ama duzene girecek zamanla.
Esim aksam evde oldugu icin bizdede hep aksam yenir beraber olsun diye ama yanlis alismisiz iste cnm.
Evet ac karnina olmasi cok iyi

Guzel cnm az olmus

Yazmayi unuttum bugun
Kilo veren herkese kocamannnnn tebrikler

Aaaa super olur aslinda tarcinlj sut iciyoruzya cnm degilmi

Menun guzel cnm zuhal abla neder bilmem ama ben dukanda salam sucuk yedim protein turu oldugu icin kilo aldirmaz genel olarak menun guz3l olmus tatlim

Kuzum hafif gornuo menun kurabiye de hic rahatsiz etmedi bni cnku abartmamissin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…