- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Su spor yok mu. Yemekten kısa zaman önce çok olmuş meyveler. Keşke ögle yemeğine yeseydin kuşum.
Yaşa ve gör inşallah canımEllerine sağlık canim.
Ayyy ciddi mi bu degisimi gormek istiyorum..
Gün gün daha iyi olur cnmAma bugun benim ilk günüm. Spor yok. Su konusunda sıkıntımda yok en az 2 lt icerim hergün. Bugun disarida oldugum icin tum gun.O yuzden pek icemedim. Ama menulere sspor ve su bildirimi de yazarim.
Cnm benim meyve cok olmus sanki bide ozellikle muzda dikkat et sabahlari yemeye calis cnm
Gün gün daha iyi olur cnm
Ben sana adını sormuştum
İsim takıntım varda yoksa hitabta sorun yaşıyom
Memnun oldum ayşegülümKusura bakma yaa farkettim ama arada kacti galiba. Ismim Ayşegül
Esim aksam evde oldugu icin bizdede hep aksam yenir beraber olsun diye ama yanlis alismisiz iste cnm.Esim meyveyi hep yemekten once 30 dk ya da 1 saat once yer. Bu bizde ic degismedi. Evet mikatrini ayarlayamadim. Ama duzene girecek zamanla.
Guzel cnm az olmuskızlar menüm
sabah
1 çatal lor 3 zeytin,yeşilçay koştur koştur dr a gittim
ara
sade türk kHVESİ
öğlen
1 çay bardağı lor
5 zeytin
4 yk yoğurt
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak bamya
salata
su ancak 1,5
spor yok ayaklarımı dinlendirdim
Yazmayi unuttum bugun---25 Aralık -----8.0cak ----
Mefkurem _____76.8
Storeperde ____ 72.3/73.1/-0.8/%-1.11
Dunyadamisafir _ 68.8/68.5/0.3/%0.44
Canan456 ______ 63.5
EMELinEMELi __ 78,7/77.4/1.3/%1.65
BBD ___________ 79.5 /79.1/0.4/%0.50
Ekim85 _______ 97 /kilosu sabit
Ylmzesra _______ 86.6/85.9/0.7/%0.81
Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70
Muska77 _______69/ bildirim yapmadı
Benita_ask _____64.9/64.8/0.1/%0.15
Mstb __________/69.5/68.6/0.9/%1.29
Umutfakiri _____69/67.5/1.5/%2.17
Brcstegul _______69.6/bildirim yapmadı
xDerinmavix______105.4/106/-0.6/%-0.57
İlkay80 ____________88/87.5/0.5/%0.57
Sihirli elma _______87.5
Tatlitambak ______87.6
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.____umutfakiri _______%2.17
2.____EMELinEMELi _____%1.65

3.____mstb________________%1.29
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Aaaa super olur aslinda tarcinlj sut iciyoruzya cnm degilmiEvet kendımı gaza getırıyorum :) bu arada çorekotu yagınıda sordum bır ıkı marka vardı ama belle bır marka var bıttı getırcem dedı faydalarıyla ılgılı bır kağıt verdı metabolızmayı hızlandırıyormus kan dolasımını hızlandırıyormus reglı sancılarına ıyı gelıyomus sadece ben degık evde hepımız kullanabılırız romatızma var annemde onada ıyı gelırms cocuklarsa kardesım cocuk degıl ama astım bronşıt ıyı gelıyormjs benım kardesımde alerjık astım başladı belkı ondada işe yarar bıse sorcam sute katıp ıcsek olurmu
Menun guzel cnm zuhal abla neder bilmem ama ben dukanda salam sucuk yedim protein turu oldugu icin kilo aldirmaz genel olarak menun guz3l olmus tatlimİyi aksamlar hanimlarrrr menumu yaziyim
8;00 2 dilim ekmek
2 zeytin
Tost makinasında sucuk kizarttim esinle oğluna tost yaptım Bende 3-4 ince dilim yedim
Peynir
12:30 1 kase yoğurt
1 kucuk muz
15:30 ıspanak
Yoğurt
3 lokma Ekmek
18;30 mercimek çorbası
Salata
Su 1-1,5 arası boğaz fena yarin bir özel hastaneye gidicen KBB ye randevu aldım bu şehirde diğer turlu Dr a gitmek imkânsız gibi bisey
Defnem okulda bir abla var sarimsagi soledimde aksam zararliymis sarumsak sabah cok faydaliymis dogrumudur acaba.Hiç bilmiyorum ben bir çay kaşığı içip üzerine ılık su içtim hep.
Zuhal abla gun gun daha iyi olur yazinca emel geldi aklima nedense simdi kizcak bana.ilk menuleri yazdikca cnm cekerdiGün gün daha iyi olur cnm
Ben sana adını sormuştum
İsim takıntım varda yoksa hitabta sorun yaşıyom
Aaaa super olur aslinda tarcinlj sut iciyoruzya cnm degilmi
Sor cnm bana yakin bisey yok burda dizim rahatsiz diyede rampaya tirmanmiyom aktar falan uzakAktara sorcam ben bunu
Sor cnm bana yakin bisey yok burda dizim rahatsiz diyede rampaya tirmanmiyom aktar falan uzak
Yok cnmKızlar sayfaya giriyorum ama beni geri çıkarıyor anlamiyorum. 6 denemede tam girebildim. Sizde de sorun var mı.
Kuzum hafif gornuo menun kurabiye de hic rahatsiz etmedi bni cnku abartmamissin:)MENUM
KAHVALTİ 08.30 1h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 kk b.peynir 1 tk acuka 5 zeytin
ARA tek sekerli t.kahvesi 1 kurabiye
OGLE 14.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 3 tb ekmegi 5 et sosis (100 gr :110 kalori) maydonoz roka
AKSAM yogurt yada musli yada salata olacak
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?