💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkesi tebrik ediyorum

Oyyy kuzum nice mutlu ve sağlıklı yılları olsun

Defnecim daha iyi olmana çok sevindim

kız abliş ben geçen hafta 71,5 muşum dün dr a yetişicem diye koştur koştur aklımda geçen hafta 71 diye kalmış meğer _500 gitmiş haberim yok takım kaptanı söyledi uyardı beni jeton sonra düştü ay ne sevindimm

Canım Rabbim sağlıklı mutlu nice yaşlar göstersin inşallah doğum gününüz kutlu olsunnnn:)

Dogru buzluga atilinca iyi olur unuttum onu.biraz fazla yapip atiyim herseyi atiyorum o gelmedi bak aklma iyi hatirlsttin:) keciboynuzu kullaniorum insallah bakalim.. ilaclarida kullaniyim bakim.hafif varmis kansizligim ama hamile kalmadan yukselse iyi olur..

M
Tatlim halsizlik varmi sende
Cok hareketliyim iste. Yorgnlk oluyor oda cok hareketli oldgmdan. B12 flan normal hafif kansizlik varmis sadece.zaman zaman ole halsizlk oluyor ama ben oyle hissederken bile harektliyim:

Deger 28 ama 37 miş sınırı.

3 ay şurub verdi iste yerine gelirmis 3 ayda

Menüm,
9.00
2 küçük poğaça, peynir
13.00
4 çorba kaşığı musakka, 1 mercimek köftesi
16.30
1 kepçe tarhana, avuçiçi kadar tavuk, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
Su 2 litre
Buraya kadar normal ama sofrayı toplayıp kahve yapmaya gidince içimdeki canavar canlandı ve ben 5-6 kaşık bulgur pilavını tencereden yedim. İnanamıyorum ya tencereye daldim resmen
Sanki başıma börek çörek kiytirik bulgur pilavına saldirilirmi ya!

Oyyy kıyamam. Demekki pilav güzel olmuş

kızlar menüm
sabah
2 yum menemen
yarım çay bardağı lor
1 salatalık
yeşilçay

ara
1 bardak tarçınlı süt
1 mandalina

öğlen
4 yk kadar bamya
1 köz biber

ara
bitkiçayı naneli şeker attım bir tane(ilaç mide bulantısı yapıyor)

akşam
tavuk fırın
salata

yeşilçay içerim birde eşim mısır almış akşamm yağsız patlatırım kendime

su 1,5 lt
spor spor aletlerini 40 dk kullandım
40 dk yürüyüş tempolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…