- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Karbonhidrat yesem yesem kilo versem Birgül gibiAhhh sonrasıda tatlı olsa ya
Burnumuzdan geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonhidrat yesem yesem kilo versem Birgül gibiAhhh sonrasıda tatlı olsa ya
Burnumuzdan geliyor
abliş ekledim fotoyuKarbonhidrat yesem yesem kilo versem Birgül gibi
![]()
Gordum aşkım bebek gibisin maşallah sana.abliş ekledim fotoyu
sağol ablacımm.. işin tuhafı millet beni 68 lerde falan sanıyor ya kimmse 70 lerde olduğuma inanmıyor mevlüttede konusu geçti hatta neden acabaGordum aşkım bebek gibisin maşallah sana.
Elbise boydan ya dahada zayıf gösterir uzun elbiseler.sağol ablacımm.. işin tuhafı millet beni 68 lerde falan sanıyor ya kimmse 70 lerde olduğuma inanmıyor mevlüttede konusu geçti hatta neden acaba![]()
yaaa sabah yedim ekmek oglen yemem diye teelli oldum kendi kendime.öğlen yine ywdim.bu kısır döngü.akşam kesinlikle ağzıma koymayacağım inşallah.Çünkü karbon bağımlılık yapıyor cnm
Yedikçe doymuyosun daha çok canın istiyor
hımm ondan demekElbise boydan ya dahada zayıf gösterir uzun elbiseler.
Giysilerin goruntumuzdeki farkı büyük canım.hımm ondan demek![]()
şöyle 5 kilo verim zaten çeşit çeşit elbise alıp koyucam dolaba gönlümce alıcam pantolonu kv gile giderken falan giyeerimGiysilerin goruntumuzdeki farkı büyük canım.
Mesela elbiseyle pantolondan daha ince gorunecegimiz kesin.
ah emelim nolcak bizim halimiz hem b2nimkiler beyaz ekmwkti bir de.offfAhhhh ahhh canan bugun bende sapittim sabah 2 simdide 4 dilim yedim
Asya iyi gozukuyosun :)
Al tabi, sefan olsunşöyle 5 kilo verim zaten çeşit çeşit elbise alıp koyucam dolaba gönlümce alıcam pantolonu kv gile giderken falan giyeerim
Of ekmek çok olmuş hakikaten.Bugunluk bu kadar
MENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka yarim kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 3 yk kirmizi ve yesil biber sote 4 dilim ekmek 1 tk acuka
AKSAM 18.00 2 tavuk baget (haslama) salata 1 sb ayran
Su 3 lt olur
Biliyorum cooook.ekmek yedim sabah erken.yiyip ara yapmadim esimde 2 de geldi bide regl olunca cok aciktim![]()
Odem modem gitmiş ya ona bak. Tebrikler arkadaş!Benim de misafirler gitti simdi. Bildirimi yapayim menümü aksama yazarim
cuma 87.6
pazartesi 85.9
fark 1.7 kg
tabi bu giden odem
İşim vardı ben kaçırdım asyamsağol ablacımm.. işin tuhafı millet beni 68 lerde falan sanıyor ya kimmse 70 lerde olduğuma inanmıyor mevlüttede konusu geçti hatta neden acaba![]()
Emelim evet öğlen biraz fazla olmuş ama yarından sonra hemen geçen haftaki menünü uygulaBugunluk bu kadar
MENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka yarim kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 3 yk kirmizi ve yesil biber sote 4 dilim ekmek 1 tk acuka
AKSAM 18.00 2 tavuk baget (haslama) salata 1 sb ayran
Su 3 lt olur
Biliyorum cooook.ekmek yedim sabah erken.yiyip ara yapmadim esimde 2 de geldi bide regl olunca cok aciktim![]()
Gitmiş ya güzelim sen ona bakBenim de misafirler gitti simdi. Bildirimi yapayim menümü aksama yazarim
cuma 87.6
pazartesi 85.9
fark 1.7 kg
tabi bu giden odem
Canan yarın tartıl cnm belki ozaman kendine gelirsinah emelim nolcak bizim halimiz hem b2nimkiler beyaz ekmwkti bir de.offf
Valla olurmu olur..Canan yarın tartıl cnm belki ozaman kendine gelirsin
Bakmışın sende Birgül gibi eksi çıkıyon![]()
Aynen güzelim yaaaValla olurmu olur..
Bu kızlar çatlatıyo beni kıskançlıktan..![]()