💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tesekur ederim canim mugem neredeyse herkesinn.mmenusune yorum yazdim. bugun ama benim.menume tek sen.yorum yaptin sagolasin

Senun.menunu cok begendim. Yavrunada bol su iicirmeyi unutma.

İyi geceler mugecigim.
Yavrum bende hepinize tek tek yazmak isterim ama bebisle ugrasmaktan yazamyorum mslesef menulere yorum yaplnca insan daha cok motive oluyo kndimden biliyorum baknca anca begeniyorum yada toplu yazyorum kusuruma bakmayn canlar ama aklm hep sizde :KK68:

MENUM

KAHVALTİ 10.00 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1kk.b peynir

ARA tek sekerli t.kahvesi

OGLE 13.30 2 kepce yayla corbasi 2 tavuk baget

SAAT 17.30 3 k.kayisi

AKSAM 19.00 8 yk y.fasulye 3 yk p.pilavi salata 1 sb ayran (yiyecegim)

Su 3 lt olacak

Baget 1 tane yeseydın keske uzerındekı derıyı yemeıdn dımı akşam abartmamıssın suyun 3 lt olması çok iyi

Aksamdan beri yazamadim gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim
Zuhal abla defne meliha
Ins cabuk iyilesir
Ameliyat gunum belli oldu kizlar bu arada 26 sindaymis doktoru aradim

Amanın bişey kalmamış. Hayırlısıyla al kurtul inşallah. Oğluş nasıl oldu şimdi.

mstb mstb valla wc cıkardı azda olsa sıkılasma oluyomus duzenlı 15 gun kullanıyım dıyorum ona gore bende devam edıcem cuma anlamaya bılırım reglı olucam beklıyorım sıskınlıgı hıssedıyorum ama cok olumlu seyler okudum bır arastır ıstersen

Ya ben onu aktara sormuştum kolestrol vs saydı ben de öyle olunca çok ilgilenmedim bi bakayım olmazsa

MENUM

KAHVALTİ 10.00 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1kk.b peynir

ARA tek sekerli t.kahvesi

OGLE 13.30 2 kepce yayla corbasi 2 tavuk baget

SAAT 17.30 3 k.kayisi

AKSAM 19.00 8 yk y.fasulye 3 yk p.pilavi salata 1 sb ayran (yiyecegim)

Su 3 lt olacak

Sanki bugün bol kepçe mi olmuş öğlen akşam sıkı olmuş ;))

Kızlar eşimle kavga ettim. Evimize çok yakın güzel bir pastane var, gelirken ordan pasta almış çeşit çeşit. Ona hep soylüyorum şunları eve getirme diye. Dayanamıyorum eve gelince. Birazini yedi birazinı da bana ayırmış ben de aldım çöpe attım. Allah affetsin valla nimeti çope attım. Ya benim çabamı görüp, bana üzülüyor bir de üstüne buni yapıyor. Ne diyeyim.

Ayyy bazen benim eşim de yapar da kızım kızar baba annem diyette alma yemez sadece bize göre al diye ama baba kuzı dinlemez sonra ikisi arasında paylaşırlar ;)

Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek

Öglen 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt

Akşam 1 porsiyon tavuk döner ekmeksiz pilavsızz
1 kaseye yakın salata.
1 bardak ayran.

Su 2 litre
Spor 15 dak leslie
30 dak yürüyüş.

Güzel olmuş canım

kızlar menüm
sabah
1 haşlama um
1 çay bard lor
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

öğlen
4 yk fasulye
3 yk pilav
1 parça lahana turşusu
salata

ara
2 bardak çay
ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak mercimek çorbası

su 1,5
spor 1 saat yürüyüş
birazdan eşim mısır istedi patlatıcam az ondan yerim

Afiyet olsun tatlım. Mısır yağsız olursa 1 çb yitebilirsin canım

Benim menüm gelsin
9:30 2 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
3/zeytin

12:00 muz
Süt

15:00 1.5 haşlanmış patates

18:30 1 tbk türlü
1/2 kase yoğurt

Su 2 civarıdır sanirim

Keşke muzu tercih etmeseydin.

Benimde oğlanı bir ishal tuttu 2 saat 2 kere yikadim yetişemedik vcye 2 kere :-) geçti ama sanırım ilaç muz patates haşlanmış :-) bakıma aldım hemen... Yediği bisey dokundu herhalde

Oyyyy kıyamam geçmiş olsun. Bol bol su tüketsin canım

Iyi aksamlar kzlar menumu veriyim
Goji suyu ve meyveleri
11.30
2dlm kepek ekmegi
Peynir
Sivri biber
Siyah cay
Yarim haslanms yumurta

13:30
Buyuk bardak tarcnli ilik sut

18:00
2kucuk mandalina

19:30
1dolma
2catal patates kavurmasi
1kase yogurt icine keten tohumu pul biber kekik k.biber maydonoz tarcn koydum blendrdan gecirip ayran gibi ictim

Afiyet olsun canım güzellll

Ozlemcigim baget toplam 60 gr di zaten.menumde de 60 gr a ggore ayarlamam gerekliydi

Deriden nefret ederim :KK43: hasladim köri sosu ekledim yedim :)

Afıyet olsun canım derıyke bıle haşlamayın dıyolar ondan dedım tavuk çok masum sanıyoruz bende gogsune bayılıyorum :KK48:

mstb mstb arastır nettende bak benım gıttıgım slonda kadınlar kullanıyor hatta bırı enerjı verıyor ından yıyorum dedı netten baktım sıkılasma saglıyor wc cıkarıyor dıye okudum burdada kullananlar var dıkkatlı kullanmak lazım hatta hıc hava almıycak şekılde saklamak gerekıyormus bır degısık meyve

mstb mstb arastır nettende bak benım gıttıgım slonda kadınlar kullanıyor hatta bırı enerjı verıyor ından yıyorum dedı netten baktım sıkılasma saglıyor wc cıkarıyor dıye okudum burdada kullananlar var dıkkatlı kullanmak lazım hatta hıc hava almıycak şekılde saklamak gerekıyormus bır degısık meyve
Ya bi de emziriyorum ya :((

Melihacigim aslinda 140 gr corba aldim 90 kalori ediyor toplamda 1000 kalorilik bi diyet uyguluyorum bugun 980 almisim :) aksam pilav ve y.fasulyeyi azicik yedim yazdigimdan daha az
Tamam kızma ya bişey demedim :mad:
afiyet olsun canım benimmm

Eşimin bana diyeti biraktirma nedenlerinin biri o aliyo bana da ısrar ediyordu bende bu konuda tartışıyordum son tartışmanın sonunda olan güzelim tqbletime oldu fırlatınca ekranı kirdim:KK61:

Anammmm.... bu adamlat hep mi ayni yaa.
benim ki de gecer karsima o nutellayi nasil nisbetle yer sorma. Yemiyorum dedikçe bir kere isir bak yeter diyor. Eee sonrada devami gelince niliyordum devamini getirecegini diye gülüyor. su da var uzattigini yemeyince de surat yapiyor

Anammmm.... bu adamlat hep mi ayni yaa.
benim ki de gecer karsima o nutellayi nasil nisbetle yer sorma. Yemiyorum dedikçe bir kere isir bak yeter diyor. Eee sonrada devami gelince niliyordum devamini getirecegini diye gülüyor. su da var uzattigini yemeyince de surat yapiyor
:KK48: ya cinslerr yaa:-)

Ya birde esim de kilolu. Onunda yememedi gerek. Şubatta diyete başlayacakmış. Onun da 15 kilo fazlası var ama ben zayıflamadan o zayıflamasın diye karışmıyorum.

Canim erkekler diyete basladimi daha iradeli ve daha hizli kilo veriyorlar

Back
X