💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben geldim ay ufaktan aciktim yemekler basimi donduruyo :-) yogurdu pasta hayal edip yemem gerek :-)

Kocisim goji bery ve hurmami almis yasasin :KK76:
Yarindan sonra tartida bi halt oldu oldu olmadi yedim naneyi :-)

Bu arada muska77@
Sarimsak isinden yirttin sayilir iyi gibi
Sira geldi hurma ve gojilere ise yaramassa sabah sendeyim :KK62:

Bende 125 gr lık 2 paket almıştım
Onları bitirinceye kadar devam edecem
Sözde meto hızlandırıyor ama ben düzgün menüye rağmen artı olmuşum
Abla ben de geçen hafta öyle oldum. Düzgun menu spor artıdaydım 2 gundür artilar gitti çok şükür. Yarinda kadin dogumdan rendavu aldim gidicem regl 12 gün gecikti. Bir de doktor hamilesin derse o zaman ne yapıcam bilmiyorum. Hayırlısı artık.

Abla ben de geçen hafta öyle oldum. Düzgun menu spor artıdaydım 2 gundür artilar gitti çok şükür. Yarinda kadin dogumdan rendavu aldim gidicem regl 12 gün gecikti. Bir de doktor hamilesin derse o zaman ne yapıcam bilmiyorum. Hayırlısı artık.
benimde pazartesi randevum var ama ben de tam tersi hamiş olmak için canatıyorum tabi:KK48:hayırlısı gülümm

benimde pazartesi randevum var ama ben de tam tersi hamiş olmak için canatıyorum tabi:KK48:hayırlısı gülümm
Ben de çok iatiyorum bazen bazen de biraz kilo vereyim diyorum. Bu kiloyla hamile kalırsam çok sıkintı çekerim ben de beebeģim de. Görümcem bu sebepten erken doğum yaptı, korkuyorum kücücük çocuğa eziyet olur diye.

Ben de çok iatiyorum bazen bazen de biraz kilo vereyim diyorum. Bu kiloyla hamile kalırsam çok sıkintı çekerim ben de beebeģim de. Görümcem bu sebepten erken doğum yaptı, korkuyorum kücücük çocuğa eziyet olur diye.
haklısın gülüm ama rıskı varsa zaten biz ne yada nasıl istersek isteyelim olan oluyor zaten...yalnız her zaman şu laf var dilimde en hayırlısı neyse o olsun diyorum sende onu söyle

Supersinnnn yaa
Menüm:
8,00
2 dl kız tb ekm./2 yumurta/2 cherry dmates/2 çay kaşığı reçel
14,00
5 hurma/yoğurt
16,40
3 hurma yoğurt
Su 2 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
250 ipsiz ip
100 Yerde bisiklet çevirme..

menüm
sabah 1 yum haşlama peymir 2 t k.pekmez 1 t.k.haşhaş ezmesi ve pekmez karışık
öğlen 1 kase karnabahar yemeği ypğurt
ara leblebi 1 avuçtan az
akşam18.30 da anca yerim 1 kase mercimeek çorbası 3 kaşık kıymalı yumurta yoğurt
su 1 litreyi geçti 2 yapmaya çalışıcam
spor yok

hiiiç ekmek yemedim.
"ekmek yemeywceğim artık istediim kiloya inene kadar."diye bi karar aldım ya bakalım yapabilwcek miyim
Menün güzel canimmm

Selam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates

Ara 1 mandalina

Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek

Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Guzel menuuuu
Bende menumu verıyım hazır olmak uzere

Sabah gojı ve suyu 10 dk sonra 2 hurma ve suyu

12:30 2 mını yumurta haşlama,1 çay kaşıgı fıstık ezmesi,yarım kk peynır,5 zeytın,yarım domates,2 dılım çavdar

16:20 1 kepce sarı mercımek çorbası

18:00 2 yk ıspanak sote,2 cıcek karnabahar,az brokolı, 2 kofte buyuklugunde haşlama tavuk gögsü ,1 yk yogurt,1 kase mercımeklı karabugdaylı kıvırcık salata az turp ve havuc

Su 2 ,5 lt

Buyuk fıncan yeşil çay

Yatmadan ınce yarım bardak gojı suyu
Güzel menü tebrikler

Çol sevındım canım baktı gecıcı heves degıl kararlısın destek olmaya karar verdı demek :) hayırlı olsun menun guzel suyun super
Aslında diyete devam ettiğimin farkindaymis ama bana bisey söylememiş sen beni kirmamak için yemek yedin diyette olduğun halde dedi kirdiysam özür dilerim dedi agliycaktim gözlerim doldu:KK16:

Bu arada güzel bi gelişme oldu eşim istediğim kiloya inmeme izin verdi hatta kendi başına uğraşıp durma haftaya bi spor salonuna yazdiriyim dedi:rolleyes:Bende anlamadım neden böyle bisey yaptı aramızda diyet konusu kapandı demisti ama bugün de atak yaptı resmen canım kocisim değişik bi heyecan kapladı içimi yuruyuse izin vermeyen kocam spora yolluycak:KK68:
Supermisss yaaa çok sevindim bu arada menün de suppeerrr

Öyle dusunmemek gerek ben 93 le kaldım hamile ve 38 haftada normal doğum yaptım 103 kg ile doğuma gittim o bebeğin doğacağı tarih zaten belliydi kilo bahanesi böle konuları çok dusunmemek gerek takdir allah indir vardır bir hayir

Bu kadar cevap yazınca menunu yazmayı unuttuydum yaaa :-)
9:30 2 h yumurta
2 zeytin
1 dlm ekmek
1 salatalık

12:30 7 hurma
1 kase yoğurt

Dayanamadım muska77 muska77 akşama cokkk aciktim

17:00 1 tbk turlu
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek ( yedim maalesef :-( )

20:00 1 elma
1 baardak süt

Su 2 olmuştur

Evde 30 dk yurudum sabah tempolu
10 mekik çektim

Sizin sporların yanında acik komik kaldı ammaaaa :-)

Bu arada güzel bi gelişme oldu eşim istediğim kiloya inmeme izin verdi hatta kendi başına uğraşıp durma haftaya bi spor salonuna yazdiriyim dedi:rolleyes:Bende anlamadım neden böyle bisey yaptı aramızda diyet konusu kapandı demisti ama bugün de atak yaptı resmen canım kocisim değişik bi heyecan kapladı içimi yuruyuse izin vermeyen kocam spora yolluycak:KK68:
Senin adına sevindim cnm
Artık istemeden yemek zorunda değilsin

Bu kadar cevap yazınca menunu yazmayı unuttuydum yaaa :-)
9:30 2 h yumurta
2 zeytin
1 dlm ekmek
1 salatalık

12:30 7 hurma
1 kase yoğurt

Dayanamadım muska77 muska77 akşama cokkk aciktim

17:00 1 tbk turlu
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek ( yedim maalesef :-( )

20:00 1 elma
1 baardak süt

Su 2 olmuştur

Evde 30 dk yurudum sabah tempolu
10 mekik çektim

Sizin sporların yanında acik komik kaldı ammaaaa :-)
Olurmu tatlım yapılan hiç bi spor boşa gitmez
Sabah ekmek yediğin için yumurta 1 olabilirdi
Akşam sebze yemeği olduğu için 1 dil Ekm yiyebilirsin sorun değil tabi olmasa daha iyiydi

Evet menumu yazayim ki kacamak olmasin bende bu iki gun fuuullll dikkat

sabah 6 da kahvalti esim ise bu satte gidecegi icin erken oldu

1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 kase yogurt ama kaymakli idi
esime tost yaptim.ben yemiyecem dedigim halde 3 ısırık uzatti sagolsun.
mate cayi

ara
turk kahvesi

Azcik aciktim gibi oldum
peynir atistirdim saat 12.30 da

saat 4 te de
patlican kozlemesi
1 kase yogurt yiyecegim

aksama da beyaz cay yesilcay icerim
Kiz bu ne bisey yememisinki :-) ama iyi olsun yediklerimize sayalm

Senin adına sevindim cnm
Artık istemeden yemek zorunda değilsin
Evet ablacim inan yediğim yemek beni mutlu falan etmiyordu tadını bile çıkartamıyodum yedigimin şimdi yine düzenli bi hale getiricem 65 kg da resmimi koycam sizinde fikirlerinizle ya tamam ya devam olcak

Back
X