- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Belki dişlerinden falandır kuzum İnşallah yarına daha iyi olurMugecigim zuhal.abla valla suan uyuttum umarim.hasta olmaz.huzursuzdu iyibsimdi uyuyor sukur.
İyi geceler kizlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki dişlerinden falandır kuzum İnşallah yarına daha iyi olurMugecigim zuhal.abla valla suan uyuttum umarim.hasta olmaz.huzursuzdu iyibsimdi uyuyor sukur.
İyi geceler kizlar.
Aynn abla hafta sonuna kadar bole hafif gecirmem lazm cunku haftasonu kuzenin dgm gunu onu kutlamaya gidicez orda illaki yerim icerim dengelensin bari dedimSabah güzel bitanem sadece krem peynir yerine beyaz peynir yersen daha sağlıklı olur
Sonrasında yemek olarak 1 dolma yemişin
Bana az geldi kuzum gününü ayranla geçirmişin
Bence ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz kızlar sadece Kelimeler farklıAyriyeten kötü bisey yazmadım ben sana rahatlatmak için yazmıştım moral olsun DİE o karar
Dayanabiliyonmu cnmAynn abla hafta sonuna kadar bole hafif gecirmem lazm cunku haftasonu kuzenin dgm gunu onu kutlamaya gidicez orda illaki yerim icerim dengelensin bari dedim
Insallah cnm hasta olmasnlarda benim bebste bir dis ckmaya baslamsMugecigim zuhal.abla valla suan uyuttum umarim.hasta olmaz.huzursuzdu iyibsimdi uyuyor sukur.
İyi geceler kizlar.
Yok stres yok canim çok sagol. Ben düşndum sonra umarim kırmamışimdır diye.Bende onu soykuorumki bu ay hamileyken eğer daha dusunme bisey yok diilsen devam kilo vermeye yanı dusunup kendine stres yapma die
Aynn abla ayran cok tok tutuyo iyimis hic bole denememistimDayanabiliyonmu cnm
Her zamanki gibi :)hurmayla ben basladim bakalim topige yayilcak sanirim abla :)) tek tip az beslenildigi icin hafifliyosun.. ben 1 haftaya yakin yapmistm onceden 4 kilo verdm sanirimMenüm:
8,00
2 dl kız tb ekm./2 yumurta/2 cherry dmates/2 çay kaşığı reçel
14,00
5 hurma/yoğurt
16,40
3 hurma yoğurt
Su 2 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
250 ipsiz ip
100 Yerde bisiklet çevirme..
Bende cooktan biraktm yemeyi cok nadir.. ama yinede aralarda ye 1 2 tamamen kisma.menun iyi gayettmenüm
sabah 1 yum haşlama peymir 2 t k.pekmez 1 t.k.haşhaş ezmesi ve pekmez karışık
öğlen 1 kase karnabahar yemeği ypğurt
ara leblebi 1 avuçtan az
akşam18.30 da anca yerim 1 kase mercimeek çorbası 3 kaşık kıymalı yumurta yoğurt
su 1 litreyi geçti 2 yapmaya çalışıcam
spor yok
hiiiç ekmek yemedim.
"ekmek yemeywceğim artık istediim kiloya inene kadar."diye bi karar aldım ya bakalım yapabilwcek miyim
Iyi azar azar olmus hepsii iyii menunn :)Bende menumu verıyım hazır olmak uzere
Sabah gojı ve suyu 10 dk sonra 2 hurma ve suyu
12:30 2 mını yumurta haşlama,1 çay kaşıgı fıstık ezmesi,yarım kk peynır,5 zeytın,yarım domates,2 dılım çavdar
16:20 1 kepce sarı mercımek çorbası
18:00 2 yk ıspanak sote,2 cıcek karnabahar,az brokolı, 2 kofte buyuklugunde haşlama tavuk gögsü ,1 yk yogurt,1 kase mercımeklı karabugdaylı kıvırcık salata az turp ve havuc
Su 2 ,5 lt
Buyuk fıncan yeşil çay
Yatmadan ınce yarım bardak gojı suyu
Seninde iyii gayet yeterli :)Selam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates
Ara 1 mandalina
Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek
Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş
Hrr zamanki gibi.. kilo durumun ney meliha abla kac oldun mrk ettm:)Menümü bildireyim
Sabah 7 30 1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu brokoli 1 parça haşlanmış et
Akşam 18 00 1 kase sebze çorbası yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Himm evet biraz duzensiz olmus aksam yemedysen iyii :)Bende yazayim Menumu
Bugun bi tuhaf oldu kizlar kahvalti falan yapmadim cocukla ugrasip okula gelcem diye kosturdum evde.
Oglen yarim kase mercimek
Ara 4 ceviz
Okulda 4 kayisim vardi kuru onu yedim
Aksamda yagsiz tussuz patates salatasi
Evde yogurt yicem
Hrr zManki gibi az ve öz verdnmi kilo menulerin az ve öz ya mrk ettm senide canm :)kızlarr menüm
sabah
1 tabak menemen
yarım çay bardağı lor
yeşilçay
ara
bitkiçayı
öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
ara bitkiçayı
akşam
tavuk ızgara(2 parça)
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş(5 km),20 yarım mekik,100 twist
Oo iyii senn hedfe yaklastin yaa :)İyi akşamlar herkese menüm
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvalti
11:00
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1 salatalık
1 tk Nutella
2 dilim ekmek
Akşam
17:30
1 kase şehriye çorbası
1 kase yogurt
1 tabak salata
Su 4 litre olmaya azcik kaldı
Spor
1 saat bisiklet
Oldugu kadar ole yurumek yerine ip atla evde oda iyi yag yakiyor cogaltarak :)menun iyiBu kadar cevap yazınca menunu yazmayı unuttuydum yaaa
9:30 2 h yumurta
2 zeytin
1 dlm ekmek
1 salatalık
12:30 7 hurma
1 kase yoğurt
Dayanamadımmuska77 akşama cokkk aciktim
17:00 1 tbk turlu
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek ( yedim maalesef :-( )
20:00 1 elma
1 baardak süt
Su 2 olmuştur
Evde 30 dk yurudum sabah tempolu
10 mekik çektim
Sizin sporların yanında acik komik kaldı ammaaaa![]()
Slm kzlar menu yorumundan anca sira geldi menuye biryandanda bebis huzursuz
07:30 goji suju ve meyveleri
08:00
2dlm kepek ekmegi
Beyaz peynir
Azck krem peynir
Tavada prasali yumurta
Siyah cay
10:00 kayisilarida geceden suya koymustm suyuyla beraber yedim
12:301buyuk bardak ayran 1sade soda
15:00 1 dolma 1bardak ayran
18:30
1bardak kahveli tarcnli sut
19:30
1buyuk bardak ayran icine keten tohumu ve tarcn koydum
22:00
1kucuk bardak ayran sade soda
12 günde az degil hani. Ama bende olsam 1 ay gecse gene bakmam sanirimYok stres yok canim çok sagol. Ben düşndum sonra umarim kırmamışimdır diye.
Alışınca kolay..Kb hesaplamasi yapmak bana cok karmasik bisey geliyor. Verdigin kiloyu görünce yapilabilir aslinda diye düsünmedim deil:))
İnşallah olmazsın özlemcimDefnem evdekiler hasta ya sarimsagi sabah 2 ye cikardimbelki grip olmam
Geçmiş olsun emelcim.Slm kizlar bugun oglum surekli agliyor gelemezsem menu vebyorumda yazamazsam k.bakmayin.
Grsrz
Canımsağlık ocağına götür.Oyle bir salgin var ki bir de 2 cocuk domuz gribinden ölünce. Ve hastanelerde yatanlar olduhunu duydum tedirgin oluyorum haliyle. Hastaneler tiklim tiklim
Hakkaten tuhaf olmuş..Bende yazayim Menumu
Bugun bi tuhaf oldu kizlar kahvalti falan yapmadim cocukla ugrasip okula gelcem diye kosturdum evde.
Oglen yarim kase mercimek
Ara 4 ceviz
Okulda 4 kayisim vardi kuru onu yedim
Aksamda yagsiz tussuz patates salatasi
Evde yogurt yicem
Sana eleştiri yapamamaktan sıkıldım amakızlarr menüm
sabah
1 tabak menemen
yarım çay bardağı lor
yeşilçay
ara
bitkiçayı
öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
ara bitkiçayı
akşam
tavuk ızgara(2 parça)
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş(5 km),20 yarım mekik,100 twist
Menü çok iyi su mükemmel Spor harika...İyi akşamlar herkese menüm
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvalti
11:00
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1 salatalık
1 tk Nutella
2 dilim ekmek
Akşam
17:30
1 kase şehriye çorbası
1 kase yogurt
1 tabak salata
Su 4 litre olmaya azcik kaldı
Spor
1 saat bisiklet
Kıyamamıştır sana...Bu arada güzel bi gelişme oldu eşim istediğim kiloya inmeme izin verdi hatta kendi başına uğraşıp durma haftaya bi spor salonuna yazdiriyim dediBende anlamadım neden böyle bisey yaptı aramızda diyet konusu kapandı demisti ama bugün de atak yaptı resmen canım kocisim değişik bi heyecan kapladı içimi yuruyuse izin vermeyen kocam spora yolluycak
![]()
Orda dur bakalım!Ben geldim ay ufaktan aciktim yemekler basimi donduruyoyogurdu pasta hayal edip yemem gerek
Kocisim goji bery ve hurmami almis yasasin
Yarindan sonra tartida bi halt oldu oldu olmadi yedim naneyi
Bu arada muska77@
Sarimsak isinden yirttin sayilir iyi gibi
Sira geldi hurma ve gojilere ise yaramassa sabah sendeyim![]()
günaydın, teşekkür ederim ablam, daha iyiyim yeme ataklarım kesildi, diyete adapte olmaya başladımSağol saraycam
Aynı şekilde debelenip duruyoz işte
Sen neler yaptın nasılsın
günaydın, teşekkür ederim canım, daha iyiyim diyet konusunda, adapte olmaya başladım nihayet,Biz iyiyiz sen nasılsın kaçak?![]()
Bizede haber ver olurmu sonucu..Abla ben de geçen hafta öyle oldum. Düzgun menu spor artıdaydım 2 gundür artilar gitti çok şükür. Yarinda kadin dogumdan rendavu aldim gidicem regl 12 gün gecikti. Bir de doktor hamilesin derse o zaman ne yapıcam bilmiyorum. Hayırlısı artık.
Çok iyi olmuş canım.Aslında diyete devam ettiğimin farkindaymis ama bana bisey söylememiş sen beni kirmamak için yemek yedin diyette olduğun halde dedi kirdiysam özür dilerim dedi agliycaktim gözlerim doldu![]()
Beni çok tok tutuyodu seni niye tutmadıki?Bu kadar cevap yazınca menunu yazmayı unuttuydum yaaa
9:30 2 h yumurta
2 zeytin
1 dlm ekmek
1 salatalık
12:30 7 hurma
1 kase yoğurt
Dayanamadımmuska77 akşama cokkk aciktim
17:00 1 tbk turlu
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek ( yedim maalesef :-( )
20:00 1 elma
1 baardak süt
Su 2 olmuştur
Evde 30 dk yurudum sabah tempolu
10 mekik çektim
Sizin sporların yanında acik komik kaldı ammaaaa![]()
Teşekkür ederim..3hurma benim dişimin kavuguna yetmez kiz helal valla sana super gidiyosun
Ayran günü ha? Afiyet olsun.Slm kzlar menu yorumundan anca sira geldi menuye biryandanda bebis huzursuz
07:30 goji suju ve meyveleri
08:00
2dlm kepek ekmegi
Beyaz peynir
Azck krem peynir
Tavada prasali yumurta
Siyah cay
10:00 kayisilarida geceden suya koymustm suyuyla beraber yedim
12:301buyuk bardak ayran 1sade soda
15:00 1 dolma 1bardak ayran
18:30
1bardak kahveli tarcnli sut
19:30
1buyuk bardak ayran icine keten tohumu ve tarcn koydum
22:00
1kucuk bardak ayran sade soda
Ben kahvaltı yaptığım için o kadar gitmiyo tatlım..Her zamanki gibi :)hurmayla ben basladim bakalim topige yayilcak sanirim abla :)) tek tip az beslenildigi icin hafifliyosun.. ben 1 haftaya yakin yapmistm onceden 4 kilo verdm sanirim
Bugün sabitim ya..Gunaydinnnnn. Kar yagmisss :)
Zuhal ablaaaa kac kilosunnnnn bugun senin.tarti gununnn.
Defneee sen de mi bugun tartiliyordun ki oyleysee sen de kac kilosunnnn :)
Sevindim canım bi soğuyunca geri dönmek zor oluyor.günaydın, teşekkür ederim canım, daha iyiyim diyet konusunda, adapte olmaya başladım nihayet,![]()