Anaaam ben bugün kimseye yorum yapmadım ya kız.Olurmu tatlım öyle şey
Herkes birbirine yorum yapacakki destek olsun
Sonuçta hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama uygulamada sorun yaşıyoruz karşıdaki birileri söyleyince, daha etkili oluyor
Kimse burda Dr yada diyetisyen değil
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Bende karar aldım
Eğer birisi emek verip kimseye menü yorumu yapmıyorsa bende onun menüsüne yorum yapmıcam
Çünkü yeri geliyor çoğumuz tek tek menüleri okuyup yorum yapıcaz diye saatlerimizi harcıyoruz
Tabi hasta oluruz yada başka bişey olur o zaman başka
İstisnalar kaideyi bozmaz
Cok az yemissin abla hic odulde vermemissin kendineKızlar bugün listelerle savaşınca kafam kazan gibi oldu
Bugün yorum yapamadım kusura bakmayın
Heralde cumaları böyle olacak
Menümü yazıp iyi geceler diliyorum
10.00 __2 incir
12.00__2 tb Ekm.,3 kş omlet, 5 zeytin, peynir
15.00__10 çiğ badem, 1 bar kefir
19.00 __haşlanmış tavuk üstüne baharatlı yoğurt
Su 2 lt
Tatlım arada tabiki yorum yapmadığımız gün olabilirAnaaam ben bugün kimseye yorum yapmadım ya kız.
Kizma ama hasta oldum ben.
Hapsiriyom tiksiriyom kimseye nazda yapamıyor
Evde herkes hasta. Onlar bana naz yapiyo..
Evet dogru guzelim toplu olarak ole. Aaman gitsn de yavas az ve oz gitzinnHehh sonunda oldu :) her hafta caba sarfediyoruz bazen verdigimiz kilolar az diye yaknyoruz ama sknuca baknca hicte kucumsencek gibi degil gercekten notlarimi tekrar duzenledim boyle goruncede mutlu oldum surekli bizdolabmda asili duruyo buda beni motive ediyo sizle paylasmak istedim
Gecmis olsn cnmBenmde esim hasta basinda bekliyom nane limon bekliyorumbndde olmam insallah
Sagolasinn..Gecmis olsn cnm
Çok güzel yapmışın bitanemHehh sonunda oldu :) her hafta caba sarfediyoruz bazen verdigimiz kilolar az diye yaknyoruz ama sknuca baknca hicte kucumsencek gibi degil gercekten notlarimi tekrar duzenledim boyle goruncede mutlu oldum surekli bizdolabmda asili duruyo buda beni motive ediyo sizle paylasmak istedim
Eşinede geçmiş olsun bitanemBenmde esim hasta basinda bekliyom nane limon bekliyorumbndde olmam insallah
Ödülü haketmedim cnmCok az yemissin abla hic odulde vermemissin kendine
Eee hanı ödül ogunun?Kızlar bugün listelerle savaşınca kafam kazan gibi oldu
Bugün yorum yapamadım kusura bakmayın
Heralde cumaları böyle olacak
Menümü yazıp iyi geceler diliyorum
10.00 __2 incir
12.00__2 tb Ekm.,3 kş omlet, 5 zeytin, peynir
15.00__10 çiğ badem, 1 bar kefir
19.00 __haşlanmış tavuk üstüne baharatlı yoğurt
Su 2 lt
Bende yazıyorum hafta hafta takıntı oldu.Hehh sonunda oldu :) her hafta caba sarfediyoruz bazen verdigimiz kilolar az diye yaknyoruz ama sknuca baknca hicte kucumsencek gibi degil gercekten notlarimi tekrar duzenledim boyle goruncede mutlu oldum surekli bizdolabmda asili duruyo buda beni motive ediyo sizle paylasmak istedim
Geçmiş olsun canım.Benmde esim hasta basinda bekliyom nane limon bekliyorumbndde olmam insallah
Oyy kiyamam sana. Dinlen biraz hadi..Tatlım arada tabiki yorum yapmadığımız gün olabilir
Ben sürekli yapmayanları kastediyorum
Ben bugün 2 tarafada yapamadım gücüm kalmadı
Benim de böyle bir not defterim vardı.ölçu de yazmıştım. Sağolsun eşim defteri kaybetmiş. Sadece hafta hafta tel baskulün fotosunu çekmiştim onlar duruyor ölçuler gitti..
Sağol bitanemEee hanı ödül ogunun?
Bende yazıyorum hafta hafta takıntı oldu.
Geçmiş olsun canım.
Oyy kiyamam sana. Dinlen biraz hadi..
Benm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsaEşinede geçmiş olsun bitanem
Şimdi onun nazıda çekilmezya
Dün gece benim de eşim hastaydı. Sadece 2 saat uyudum. Ben de nane limon kaynattım ama sonrasını yazmayayım... ev battı resmen.. kendine dikkat et.Benmde esim hasta basinda bekliyom nane limon bekliyorumbndde olmam insallah
Hadi yaa gecmis olsunn.. iyilesirler insallahh henuz batmadm bakalim midesi dd cok hassaz..Dün gece benim de eşim hastaydı. Sadece 2 saat uyudum. Ben de nane limon kaynattım ama sonrasını yazmayayım... ev battı resmen.. kendine dikkat et.
Sagol ablamEee hanı ödül ogunun?
Bende yazıyorum hafta hafta takıntı oldu.
Geçmiş olsun canım.
Oyy kiyamam sana. Dinlen biraz hadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?