- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Nurcum sana bu hafta demeyi unuttumBenim de böyle bir not defterim vardı.ölçu de yazmıştım. Sağolsun eşim defteri kaybetmiş. Sadece hafta hafta tel baskulün fotosunu çekmiştim onlar duruyor ölçuler gitti..
Oo maşallah.Ben bugun 10.288 adım atmısım 6,5 km yapmısım :)
Senin günün ne kadar geçti cnmBenm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsanazla kapadik ustunu bakalim.. cok mizmizlar cook.. saglikli olsnlarda nabal8m abla.. iyidir gene sagolsun
Yaparım tabi. Sadece patates mi yiyoruz o gun. Ölçüsü nedir.Nurcum sana bu hafta demeyi unuttum
Haftaya perşembe 1 günlük yağsız tuzsuz patates yaparmısın
Bana çok iyi geliyor belki sanada faydası olur
Anacım heryerde birileri hastaDün gece benim de eşim hastaydı. Sadece 2 saat uyudum. Ben de nane limon kaynattım ama sonrasını yazmayayım... ev battı resmen.. kendine dikkat et.
Her öğün 3 orta boy patatesYaparım tabi. Sadece patates mi yiyoruz o gun. Ölçüsü nedir.
Ama orda çok abartma kuzumKzlar bu arada ben yarn kuzenimin yanna gdicem esimle beraber dogum gunu suprizi yapcaz p.tesiye kadar orda olucm bildirim menu paylasimi yapamya bilirim haberiniz olsun simdiden iyi hafta sonlari hepinizi öpüyorum bol bol eksiler verin insallah :-*
Süpersin tatlımBen bugun 10.288 adım atmısım 6,5 km yapmısım :)
Benim bugün gittiğim doktor gecikmenin farklı sebepleri olabilir ama stres ve kilo kaybı en çok görülen nedenidir dedi. Diyette yumurtalar iyi beslenmediğinden hastalıkta gecikiyor dedi. Şu anda parmaklarım bile davul gibi ödemden.Benm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsanazla kapadik ustunu bakalim.. cok mizmizlar cook.. saglikli olsnlarda nabal8m abla.. iyidir gene sagolsun
Basit karbon doyurmuyoki cnmZuhal abla kurbannn benim.bir ogunde yedigimi bir hunde yemissin
Ama hakikaten ben ne kadar cok yersem o oranda cok aacikiyorum. Dunyayi.yedim hala acimmmmm.
Hepinize iyi geceler.
Ozlemm kizz o kadar km yapmisin.motoru dinlendir :) optummmm sizi grsrz canlarimm
Tmm perşembe yapicam inşallah.Her öğün 3 orta boy patates
Yağ tuz yok üstüne istediğin baharatı atabilirsin
Tamam canım yazarım bundan sonra o zaman :) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleriOlurmu tatlım öyle şey
Herkes birbirine yorum yapacakki destek olsun
Sonuçta hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama uygulamada sorun yaşıyoruz karşıdaki birileri söyleyince, daha etkili oluyor
Kimse burda Dr yada diyetisyen değil
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Bende karar aldım
Eğer birisi emek verip kimseye menü yorumu yapmıyorsa bende onun menüsüne yorum yapmıcam
Çünkü yeri geliyor çoğumuz tek tek menüleri okuyup yorum yapıcaz diye saatlerimizi harcıyoruz
Tabi hasta oluruz yada başka bişey olur o zaman başka
İstisnalar kaideyi bozmaz
Esracım süper vermişsin ben okadar versem yetecek zaten bende tutuyordum defter sonra yerimde saymaya başlayınca bıraktım tekrar tutayım ölçülerimide yazıyordum
Geçmiş olsun canımmmAnaaam ben bugün kimseye yorum yapmadım ya kız.
Kizma ama hasta oldum ben.
Hapsiriyom tiksiriyom kimseye nazda yapamıyor
Evde herkes hasta. Onlar bana naz yapiyo..
Benm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsanazla kapadik ustunu bakalim.. cok mizmizlar cook.. saglikli olsnlarda nabal8m abla.. iyidir gene sagolsun
Geçmiş olsun kızlarr eşler hasta olmasın çocuktan beter oluyorlar:)Dün gece benim de eşim hastaydı. Sadece 2 saat uyudum. Ben de nane limon kaynattım ama sonrasını yazmayayım... ev battı resmen.. kendine dikkat et.
Ne guzel benim hep istiyo.Sağol bitanem
Bugün nedense canım bişey istemedi
Benimkide helva yedi şimdiNe guzel benim hep istiyo.
Az önce esime 1 ekmekten tost yaptım yiyo ama almıyo gıcık!
Ayy insallah abartmam korkuyorum kendmdnAma orda çok abartma kuzum
Biliyon kilolar gittiği gibi yavaş gelmiyor
Sağol tatlım. Ama ben esimi ilk kez bu kadar hasta gördüm. Bir de doktora gitmemek icin inatlaşırlar. Ben hastayken biri DOK dese DOKTOR MU DEDİN TAMAM der koşa koşa giderim..Tamam canım yazarım bundan sonra o zaman :) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
Esracım süper vermişsin ben okadar versem yetecek zaten bende tutuyordum defter sonra yerimde saymaya başlayınca bıraktım tekrar tutayım ölçülerimide yazıyordum
Geçmiş olsun canımmm
Geçmiş olsun kızlarr eşler hasta olmasın çocuktan beter oluyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?