💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim de böyle bir not defterim vardı.ölçu de yazmıştım. Sağolsun eşim defteri kaybetmiş. Sadece hafta hafta tel baskulün fotosunu çekmiştim onlar duruyor ölçuler gitti..
Nurcum sana bu hafta demeyi unuttum
Haftaya perşembe 1 günlük yağsız tuzsuz patates yaparmısın
Bana çok iyi geliyor belki sanada faydası olur

Ama orda çok abartma kuzum
Biliyon kilolar gittiği gibi yavaş gelmiyor

Benm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsa nazla kapadik ustunu bakalim.. cok mizmizlar cook.. saglikli olsnlarda nabal8m abla.. iyidir gene sagolsun
Benim bugün gittiğim doktor gecikmenin farklı sebepleri olabilir ama stres ve kilo kaybı en çok görülen nedenidir dedi. Diyette yumurtalar iyi beslenmediğinden hastalıkta gecikiyor dedi. Şu anda parmaklarım bile davul gibi ödemden.

Basit karbon doyurmuyoki cnm

Tamam canım yazarım bundan sonra o zaman :) iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri

Esracım süper vermişsin ben okadar versem yetecek zaten bende tutuyordum defter sonra yerimde saymaya başlayınca bıraktım tekrar tutayım ölçülerimide yazıyordum
Anaaam ben bugün kimseye yorum yapmadım ya kız.
Kizma ama hasta oldum ben.
Hapsiriyom tiksiriyom kimseye nazda yapamıyor
Evde herkes hasta. Onlar bana naz yapiyo..
Geçmiş olsun canımmm
Benm regl olmamam onun hasta oluşu savas cikardi biraz sessiz savasta olsa nazla kapadik ustunu bakalim.. cok mizmizlar cook.. saglikli olsnlarda nabal8m abla.. iyidir gene sagolsun

Dün gece benim de eşim hastaydı. Sadece 2 saat uyudum. Ben de nane limon kaynattım ama sonrasını yazmayayım... ev battı resmen.. kendine dikkat et.
Geçmiş olsun kızlarr eşler hasta olmasın çocuktan beter oluyorlar:)

Sağol tatlım. Ama ben esimi ilk kez bu kadar hasta gördüm. Bir de doktora gitmemek icin inatlaşırlar. Ben hastayken biri DOK dese DOKTOR MU DEDİN TAMAM der koşa koşa giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…