- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Pazartesi özellikle bakıcam senin kilonaAyy insallah abartmam korkuyorum kendmdn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi özellikle bakıcam senin kilonaAyy insallah abartmam korkuyorum kendmdn![]()
Olur ama benim kalça basen ne olacak. Valla utanirım yazmaya çok çokKızlar bu pazartesi herkes ölçülerini yazsınmı ne dersiniz
Ben ilk başladığımda almamıştım
14 kilo verdikten sonra almıştım ilk olarak
Yani 99 kiloyken
Bakalım ne kadar fark olmuş
Ha ha ha dimi ama... Allah acil şifa versin canımSağol tatlım. Ama ben esimi ilk kez bu kadar hasta gördüm. Bir de doktora gitmemek icin inatlaşırlar. Ben hastayken biri DOK dese DOKTOR MU DEDİN TAMAM der koşa koşa giderim..
Sanki biz 90 60 90 nız kızzOlur ama benim kalça basen ne olacak. Valla utanirım yazmaya çok çok![]()
Tamam yazalım benim 105 kiloluk ölçülerimde duruyor:)Pazartesi özellikle bakıcam senin kilona
Olur bende almıştımKızlar bu pazartesi herkes ölçülerini yazsınmı ne dersiniz
.
Ben ilk başladığımda almamıştım
14 kilo verdikten sonra almıştım ilk olarak
Yani 99 kiloyken
Bakalım ne kadar fark olmuş
Ne sinir bozucu dimi ya!Benimkide helva yedi şimdi
Bu yemesine göre o da almaz
Utanacak ne var kız?Olur ama benim kalça basen ne olacak. Valla utanirım yazmaya çok çok![]()
Sanki biz 90 60 90 nız kızz
Eski ölçüleride yazıcam ya sizde görütsünüz
Insan nasıl incelebiliyor
Bende kendimi 50 kilo falan zannediyom heralde![]()
Olur bende almıştım
Ne sinir bozucu dimi ya!
Utanacak ne var kız?
Bizde manken değiliz ya!
Yaaa benimkide öyle sinir oluyorum üç ay önce benden kiloluydu spora beraber gittik şimdi benden zayıf devam edecekti ettirmedim :) şimdi yiyo yiyo zayıflıyo sinir oluyorum iki gün önce 86 geliyordu bugün 84.5 geldi anlayamıyorumNe guzel benim hep istiyo.
Az önce esime 1 ekmekten tost yaptım yiyo ama almıyo gıcık!
Tavsiye ederim canım oda ayrı bi motivasyon oluyor :)Ayy ben hic cmedim simdiye kadar bu olcide nerden vkti abla bole iyiydik![]()
Sorma, deli ediyor beni.Yaaa benimkide öyle sinir oluyorum üç ay önce benden kiloluydu spora beraber gittik şimdi benden zayıf devam edecekti ettirmedim :) şimdi yiyo yiyo zayıflıyo sinir oluyorum iki gün önce 86 geliyordu bugün 84.5 geldi anlayamıyorum
İyi uykular canım.İyi geceler kızlar. Uyku bastı dayanamıyorum.![]()
Leslie diye bir program var canım evde yürüyüş... Onu yapabilirsin önce leslie 1, leslie 2, leslie 3 diye gidiyorYa kızlar bide ben sürekli evdeyim yürüyüş falan yapamıyorum evde Nasıl spor önerirsiniz
Ekmekde kaç dilim? Hangi ekmekten?Benim menüm kahvaltı zeytin peynir yumurta ekmek
Öğle sebze yoğurt salata ekmek
Arada yeşil çay
Akşam tavuk salata ekmek
Bir hafta bu listeye devam
Sizin listeler sanki bana göre daha sıkı ben çok rahat yapıyormuşum gibi geldi
Niye kız?Mefkurem ölçülerimizide albümemi yazsak acaba...
Zıpla dans et bölgesel hareket yap. Spor aletin varsa kullan.Ya kızlar bide ben sürekli evdeyim yürüyüş falan yapamıyorum evde Nasıl spor önerirsiniz
Tamam canım teşekkürlerLeslie diye bir program var canım evde yürüyüş... Onu yapabilirsin önce leslie 1, leslie 2, leslie 3 diye gidiyor
Spor aleyim yok aslında dans etmeyi çok seviyorum biraz ses yaparsam alt kattaki şikayete gelir diye korkuyorum buradakiler biraz garip site huzur evi gibi olsun istiyorlarEkmekde kaç dilim? Hangi ekmekten?
Niye kız?
Zıpla dans et bölgesel hareket yap. Spor aletin varsa kullan.