💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüm:
10.30
2 poğaça, yarım KK peynir, 4 y.zeytin
16.30
1 lahmacun,ayran,salata
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus
100 yerde bisiklet çevirme hareketi
200 IP atlama

Hem poğaça bi de iki tane. Hem de lahnacun çok olmuş sanki tatlım

Slm kzlar menumu veriyim
Sabah 4dim kepek ekmegi
peynir
1zeytin
1ck tahin pekmez
Siyah cay

Ara
Yes cay
Kayisi hosafi

Aksam 2kepce mercimek corbasi
5 yk etli kuru
1buyuk ardak kaysi hosafi

Uyyyy sabah 4 dilim ekmek mii

Pesss yani gerçekten vur deyip öldürmüşsün tatlım

Senin de mercimek köfteleri olmamış geç mi yedin

Afiyet olsun asyacım gayet güzel

ay pazartesi randevum var bakalım yumurtalar cvp vermiş mi ilaca ne merak ediyorummm şu sıralar

Ayyy inşallah . Hadi hayırlı haberlerin olsun

Suyun az yemeklerin güzel olmuş

Akşam olmamış tatlım
Hem pide bir decet suyuna batırılmış

Kaç bi kaç kaşık 3 mü veş mi zaten sabah da muffinleri götürmüşsün

Tarçınlı sütü gece yatarken içince yağ yakıyor diyorlar

Cipse bişey demiycem menün güzel

Güzel olmuş canım

Rica ederim tatlım
Herşey hepimiz için
Inşallah oraya birçok kişi hedefine ulaşmıştır yazıcaz

İnşallah

Süperrr

Anacım kuş kadar yiyosun şimdi farkettim kahvaltıyı taaa 12 de yapmışsın erken ye öğün kaymasıın

Tatlım arada tabiki yorum yapmadığımız gün olabilir
Ben sürekli yapmayanları kastediyorum

Ben bugün 2 tarafada yapamadım gücüm kalmadı

Ayy valla senin maşallahın var ben iki tarafa yetişemiyorum bu aralar

Ben bugun 10.288 adım atmısım 6,5 km yapmısım :)

Harikasın tatlım

Kızlar bu pazartesi herkes ölçülerini yazsınmı ne dersiniz

Ben ilk başladığımda almamıştım
14 kilo verdikten sonra almıştım ilk olarak
Yani 99 kiloyken
Bakalım ne kadar fark olmuş

Ben hiç almadım sadece bi beliime bakmıştım

Benimkide helva yedi şimdi
Bu yemesine göre o da almaz

Benimki yer sonra göbek yapar sonrada bana dönüp meliha senin göbeğin iyice çıkmış der

Sağol tatlım. Ama ben esimi ilk kez bu kadar hasta gördüm. Bir de doktora gitmemek icin inatlaşırlar. Ben hastayken biri DOK dese DOKTOR MU DEDİN TAMAM der koşa koşa giderim..

Geçmiş olsun canım. Ben de tam aksi zorla giderim. Hiç sevmem

Menülerini yazarken saatlerini ve ölçülerini de yazarsan daha iyi olur mesela tavuk kaç kaşık ekmek kaç dilimyumurta zeytin kaç tane

Zaten zayiflamanin etkisi oldugunu dusunuyorum kesnlkle ondan gecikiyor ihtimal olarak aslinda bn bol bolda incir yemistm flan kuru meyve türu süt yogurt pek eksk etmedm ama kilo kaybida adeti etkiliyor dedigin gibi.

Dimi olmasinlar insallahhhh :)

Oluur zuhal abla yazalim vallaa.. cuma gnu ölcüliyim.. doktora randevu alayim.doktorlarada sinir smdi beni hastadan da saymazlar kilonda ne var derler. 80 kiloyken gittigimde bile ayni tepkiyi aldm smdi gtsem hiiic bakmazlar. Ben herseymi ogrenmek istedigim icin cok detayli doktordan olclmek istiorum salonda da basen olculerni flan alirim.. yazariiz

Isteyen yazsın güzelim

Sen kilonu boyunu profiline yazmamışın
Yazdım canom ama çıkmadı sanırım yanlış yere yazdım:)
Zaten zayiflamanin etkisi oldugunu dusunuyorum kesnlkle ondan gecikiyor ihtimal olarak aslinda bn bol bolda incir yemistm flan kuru meyve türu süt yogurt pek eksk etmedm ama kilo kaybida adeti etkiliyor dedigin gibi.
Canım bende tam tersi oldu çok kiloluyken sürekli geç gelmeye başlamıştı kilo verdikçe düzene girdi şimdi erken geliyor hep

Yazdım canom ama çıkmadı sanırım yanlış yere yazdım:)

Canım bende tam tersi oldu çok kiloluyken sürekli geç gelmeye başlamıştı kilo verdikçe düzene girdi şimdi erken geliyor hep
Gecen bnde esimle konusuyodum ben zayfk3n erken gelirdi smdi neden ole olmuyr acaba diye.. blmiorumki pek anlam veremiorum iste. Şu siralar kafam rahat doktora gidicem gene sure verdm kendme biraz..esim de gecen sen ne fit olmussun boyle dedii konu atladi ama aklma geldi

Ne güzellll Herkesi bırak eşten duyulan bu söz için herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…