Aminn cumlemize insallah allah herkese agiz tadi versin. Ben kactm gorusurz aeoÇok güzel çıkmışsın canım maşallah. bir ömür mutlu huzurlu yaşayın inşallah
Kızlar benim koca beni beklemeye dayanamadı uyudu bende yatıyorum hayırlı geceler
Oy oy oy pek kötü olmuş hadi yedin bir dilim ye bari ince bişey nefsini köreltirdi
Nerde yaziodu ki bu cnm dun gecmise cok bakamadm kacirdm herhalTovbe ya yazcak bisey bulamadilar peki anlamindan cok bunu oyle anliycak adam nerde
Bulcaz napim degistireyimmi acaba
Bu arada aydinlattiginiz icin sagolun ortmenim
Banada dinci diyolar takma kafani
Bnde de olcum yapabilecgmayyy ölçü almsdım hiç galiba.hep korkutuyor beni .neden acabaa.
Anacum o merette öyle dil ıiucuyla tadılmıyor kş :)mstb yok gerckten iki veya uc kasik kadardir yaa bes olmamistir. Tabi cay kasigi:) ama spordan snra nasi gozum donduyse artik:) sporu sifirladm herhal
Bak bak yicegni yemis snra aksam yemicm dierek de gunah cikartmisMENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 tk labne1kk.b peynir
SAAT 10.00 (Arkdasim geldi bide onla yedim) 2 puaca simit buyuklugu yoresel ekmek pideye benziyordu ama cok.lezizidi peynir ve acuka
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 saat 10 dakinin benzeri ama puaca yok az yoresel pide ve peynir acuka
SAAT 16.30 3 cips
AKSAM yemicem
Su 3 lt olacak
Tamam Can'ım dikkat ederimCanim.menulerini daha net yazsan fazlaliklari gorebiliriz. Ekmek ama kac dilim. Zeytin ama kac tane adet kasik falan yazsan
İstanbul'da oturuyorum evliyim Bi oğlum var 8 aylık sürekli onunla uğraşıyorum maalesef başka bişeye vakit kalmıyorTatlım biraz kendini anlatırmısın
Ne yapıyon ne ediyon
inşallahhhHem poğaça bi de iki tane. Hem de lahnacun çok olmuş sanki tatlım
Uyyyy sabah 4 dilim ekmek mii
Pesss yani gerçekten vur deyip öldürmüşsün tatlım
Senin de mercimek köfteleri olmamış geç mi yedin
Afiyet olsun asyacım gayet güzel
Ayyy inşallah . Hadi hayırlı haberlerin olsun
Suyun az yemeklerin güzel olmuş
Akşam olmamış tatlım
Hem pide bir decet suyuna batırılmış
Kaç bi kaç kaşık 3 mü veş mizaten sabah da muffinleri götürmüşsün
Tarçınlı sütü gece yatarken içince yağ yakıyor diyorlar
Cipse bişey demiycem menün güzel
Güzel olmuş canım
İnşallah
Süperrr
Anacım kuş kadar yiyosun şimdi farkettim kahvaltıyı taaa 12 de yapmışsın erken ye öğün kaymasıın
Ayy valla senin maşallahın var ben iki tarafa yetişemiyorum bu aralar
Harikasın tatlım
Ben hiç almadım sadece bi beliime bakmıştım
Benimki yer sonra göbek yapar sonrada bana dönüp meliha senin göbeğin iyice çıkmış der
Geçmiş olsun canım. Ben de tam aksi zorla giderim. Hiç sevmem
Menülerini yazarken saatlerini ve ölçülerini de yazarsan daha iyi olur mesela tavuk kaç kaşık ekmek kaç dilimyumurta zeytin kaç tane
Çok geçmiş olsun acil şifalarGünaydın kızlar.
Dün uğrayamadım.
Hastaneye gitmiştim akşama kadar ordan oraya koşturduk.
Doktor başta bir şey yok dedi ateşimi ölçtü.
Ateş yüksek çıkınca akciğer filmi istedi onu çektirdim.
Arkadaşıma solunum fonksiyon testi yaptırdık öğleden sonra.
Saat 15.30'da ancak test sonuçlarını gösterebildik.
Ciğer filmim temiz çıktı şükür.
Sonunda bu doktor antibiyotik yazdı.
Hastaneden sonra bir de pazara gidince dışarıda akşamı ettim.
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Merhaba hanımlar geçmişin tamamını okudum ay 150 msj birikmisti akşam bir bel ağrısı aldiki beni sormayın kalkamadim yerimden sabahtan beride temizlik falan derken ancak oturdumMefkurem benim ölçülerin var basladigm zamandan ama bayadir olcmedem ya olcelim bakalım
Kuzum bi kiyafet aldim ustunde yaziyo ya ilkayda diyince baktim netten anlamina oda lezbiyen falan dediNerde yaziodu ki bu cnm dun gecmise cok bakamadm kacirdm herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?