💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar bu sabah iyi başladı
Sabah k k peynir 5 zeytin haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek salata
Öğle sebze yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek
Akşamıda rabbim hayır etsin inşallah
Zamanla hafta sonu içinde alışırsın tatlım
Sadece hamurişinden tatlıdan uzak dur yeter

Bide hangi sebze yemeği yada hangi çorbası olduğunuda yaz
Biz meraklayız herşeyiz bilmek isteriz

Akşam ayrıntılı tüm menünü, suyunu sporunu yazarsın

Reyhannnnn g.olsunnn.

Canannn mutlu yaslar canim.profildeki sen misin?

Kizlarrrr vurun beniii zuhal ablaaaaaaa kiz bana kizzz. Menumu yazmaya utamniyorum.ama yemeye utanmadim

Kizlar flo da cizmede 2 al bir ode vardi hayatta ayaagimdan diz kapagima kadar cizme.gecmezdi ve bugun iki.cizme aldim bacagima oldu kizzzz cok.mutluyummm veee elbise giycemmm ozaman.gizel oluyor eklem.yuzukleri.ve birde kalin. Bileklik aldim (ozlemi kiskandim heralll)
birazdan menu de yazayim.

MENUM

KAHVALTİ 10.30 2 tb.ekmegi 1 tk acuka1kk.b peynir 10-15 p.kizartma

ARA tek sekerli t.kahvesi

OGLE AKSAM 16.00 2 sb ayran simit buyuklugunde 4 lahmacun yesillik

Su 3 lt olur
Patates kızartması ve lahmacun çok olmuş ya diyetisyenim haftada bir tane patatese izin vermişti oda fırında

Durmak yok yola devam
bugün hiçç durmadımm ya sabah evi şöyle bir toparlayıp pazara gidip geldim yürüyüş yapıyordum ki banttayken şak kaynanam geldi ona hizmet falan akşam yemeğini koydum bitki çayı yaptım yeni oturdum ama sabahtan bu yana başım çatlıyorr

Baş Ağrısı bendede var zaten migrenim var diyette tetikliyor galiba bende yarın kaynanama gidicem inşallah zorla bişeyler yedirmeye çalışmaz

Geçmiş olsun canim.

Baş Ağrısı bendede var zaten migrenim var diyette tetikliyor galiba bende yarın kaynanama gidicem inşallah zorla bişeyler yedirmeye çalışmaz
bende de var migren gülüm ya duş aldım biraz önce dahada beter oldu saçımıda kuruttum gerçi ama

Bugün ben de diyete uymaya çalıştım.
Artık devam etmem lazımdı.

Sabah: 2 yumurtadan sade omlet.
Öğle: 7 tane tavuk köftesi, az ketçap.
Ara: Yarım muz, 1 armut.
Akşam: 2 kepçe tavuklu barbunya yemeği, marul salatası.

Su: 1.5 lt. 2 olur yatana kadar.
Spor yok daha o kadar iyi hissetmiyorum.

geçmiş olsun gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…