💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben kilolu dönemimde almamıştım canım ama 1 ay kadar önce aldım, çok istikrarlı gitmiyorum, ilk diyete başladığımda güzel verdim ama son 13 ayda 5-6 kg ancak verebilmişim
Bizimle daha fazla vakit geçir bence.
Burası motivasyon demek.

Yapar tabi skma canını kilo değildir o bu arada ölçülerin süper değişmiş maşallah in var
Sağol tatlım top gibiymisim resmen

Evet canim batmandayim 1.5 sene de daha buradayiz. Bende istedim kac dr gezdim ama yapmadilar

Anladım canım.
Ben de evlenince 1 sene Batman'da yaşadım.
Hala her yaz geliyoruz eşimin ailesi orada yaşıyor.
Merkezde misin sen?

Olabilr cnm esim de sevmemisti cunku:)

Ben de yemek konusunda yeniliklere çok açık değilim o yüzden kesin sevmem :)

Yatınca nefes alamadım kalktim bende.

Yatınca burun tıkanıyor ondandır.
Burun spreyi mi alsan ablacım?

Burun spreyi boğaz fisfisi
Ev eczaneye döndü
Bide ise yarasalar!

Birgül ve @EMELinEMELi emzirme avantajını yaşıyorsunuz he dikka edin canlarim siz emi

Yok guzelim.yyaaa bebegim bugun biraksam birakacak cunku belki gunde toplam 3 dk zor emiyodur aliyo agzina 15-20 sn cekiyo sonra birakiyor ha onceden bu tezin.dogruydu ama simdi gecersiz en.azindan.benim.icin.

Zuhal.abla kubra asya bravo :)

Genel olarak.herkes iyi + olanlar da uzulmesin cumaya gider insallah.

Muge hadi.kirdin.o rakami devami.gelsin.canisi.

Tekrar Selamlar geçmişten şimdiye geldim

Aklımda kaldığı kadarıyla yazayım

Kübra sen ne yaptın bacım süpersin, heralde bu hafta 1.koltuğuna sen oturacan

Müge çok tebrikler bitanem tartı oynadığına göre aşağı inmeye başlasın

Defne senin artın kesin ödem cnm hastalıktan
Kız süper incelmişin
Ben sabah ölçü almayı unuttum. Biraz yopundu. Haftaya pazartesi unutturmayın bana. Ama senin kadar ince değilim

Reyhan sende toparlarsin cnm bi iyileşde

Emel ve Birgül size bişey demiyorum kızlar şu anda kıskançlıktan çatlamakla meşgulüm

Asya kilon için tebrikler kuzum diğer konuda hayırlısı olsun

Benita özlem eminim cumaya eksiye düşersin fıstığım hem goji tek kilo vermek için değil birçok faydası var. Bende bugün unuttum

Ayşegül menüde pastalar olmaya devam ederse anca gel git yaparsın cnm

Hatice eminim sende eksiye düşersin

Canan sende çok iyisin o menülere göre

Ilkay hayırlısı olsun cnm birazdaha dikkat etmeye çalış

Bu arada akşam değil ama gece fazla su içilmesi sabah artıya sebep olabilir çünkü sabaha kadar vücuttan atılmamış oluyor
O yüzden tartı öncesi gün akşam 10 dan sonra sıvı içilmese iyi olur özellikle çok erken tartılanlar için

Unuttuğum kaldıysa kusura bakmasın

abliş kimseyi unutmamışın kii

Yorun için teşekkürler inşallah böyle devam eder hepimiz eksile eksile manken gibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…