Hoşgeldin Arabistan güzeli ben Kübra biz Zaman'ında çok istedik orda yaşamayı ama nasip olmadı rabbim inşallah görmeyi nasip etsin kilolarıda takma Nasıl kolay geldilerse öylede gidecekler sadece zamana ihtiyaç varAdım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığına
Maşallah allah nazarlardan korusun.@benita_ask bnm oglum bu ablasi
Hoşgeldin canım için zormuş.Ayy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorum
Kiyamam. Çok zor olmalı.En son güneşi 20 gün once gördüm
Tatil moduna girdik uyuyoruz valla
Maşallah ne güzel incelmissin.Kızlar 105 kilo olduğum ölçüler
Bel:102 89
Kalça:120 110
Göğüs:114 103
Üst baldır:72 62
Yanındakilerde dünkü ölçümlerim:)
Helal birgulume!Ablanvar yaaa bni cok ii tanimissin ama seni sasirtcam su an:))
Dun bulgr koftesndn uc tane yedm bol yogurtlu. Envai cesit tatli poaca ve bilimum selerin tadina dahi bakmadim. Sor neden. Walla snn dediklern geldi aklima. Bi gn de tatli yeme dedin. Aha da yemedim cok da mutluyumm
Kızlar 105 kilo olduğum ölçüler
Dun aksamki oglumdu 6 yasinda bnmki cnm bebek yegenBu avatarndaki bebe snn olablr mi:))
Yok kizzzzz be gostermesi doyalim diye ikram ederlerSeminerde bol bol vikolata tatli islender citir citir ekmekler mi
Gosterckler:)) katilirm walla ise yaricaksa:)
Kız profildeki mi oğlun
İşe yaradı tatlım çok sağol.
Olsun onada maşallah.Dun aksamki oglumdu 6 yasinda bnmki cnm bebek yegen
Nasil oldun kuxum bugun kizlar suspus kimseler yokİşe yaradı tatlım çok sağol.
Rahat uyudum gece şükür..
Olsun onada maşallah.
Tebrikler büyük başarıKızlar 105 kilo olduğum ölçüler
Daha iyiyim canım sağol hapşırıkla biraz halsizlik kaldı sadece..Nasil oldun kuxum bugun kizlar suspus kimseler yok
Kabak hep öyle bide tavuk...Kızlar bu kabak gerçekten iyiymiş dünden bugüne 300 400 gr gitmiş zaten çok seviyorum artık bol bol yerim
Hos geldin canım verirsin yaaaa bende müge memnun oldummmm
İşe yaradı tatlım çok sağol.
Rahat uyudum gece şükür..
Adım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?