💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşgeldin Arabistan güzeli ben Kübra biz Zaman'ında çok istedik orda yaşamayı ama nasip olmadı rabbim inşallah görmeyi nasip etsin kilolarıda takma Nasıl kolay geldilerse öylede gidecekler sadece zamana ihtiyaç var
Allah razı olsun canım Rabbim inşallah sizede buraları görmeyi nasip etsin inşallah zaten bugun adı koyamadığım bir sevinç sürekli mutluluktan gülüyorum ne güzel insanlarsınız ya cennet vatanımın melek insanları

Slmmm ayyy canim cikti okulda iki hafta gitmeyince isler birmedi yahuuu

Nuray hosgeldin. Emel ben 30 yasindayim.kayseriliyim. 1 yasinda oglum vvar. İyle iste :)

BBD BBD birgulum emince acikiyor insan ondandir.
Hoşbuldum emel allah bagışlasın benimde iki tane evladım var bende aslen hataylıyım 10yıl oldu Arabistan'da yaşıyoruz

Daha iyiyim canım sağol hapşırıkla biraz halsizlik kaldı sadece..

Hastalık kalıcı mısafır gıbı 2 gundur bende dısarı bıle cıkmıyom burnum akıyor kotu olmamak ıcın evdeyım gekrar gecmıs olsun
Kabak hep öyle bide tavuk...
Ertesi gün eksi garanti oluyo...

Hangı kabak

Merhabalar bende cok memnun oldum müge o kadar musmutluyum ki sizin sayenizde yazdıklarınızı okudukça motive oluyorum vallahi

Bız dun konustuk ama ben adımı yazmadım unuttum bende özlem 32 yasındaykm bekarım agıstosta 77,700 basladım spor saglıklı beslenme sayesınde cuma 64,800 dum bakalım bu cuma guzel bır eksı beklıykrum

Allah razı olsun canım Rabbim inşallah sizede buraları görmeyi nasip etsin inşallah zaten bugun adı koyamadığım bir sevinç sürekli mutluluktan gülüyorum ne güzel insanlarsınız ya cennet vatanımın melek insanları
Cümlemizden hayatım valla burası bana da çok iyi geldi kış nedeniyle hiç bi yere çıkamıyorum sıkıntıdan patlardım heralde ama burada çok arkadaşım ve destekçim var tam motivasyon mekanı

Arkadaşlar bişe soracam benim 5aylık bebişimiz var emziriyorum bana süt yapacak yiyecekler söylemişsin zaten su içmeyi cok seviyorum ne yesem süt olur
Meraba canım hoşgeldin ben Husna 24 yasında 2 çocuk annesiyim benimde 15 aylık oğlum var emziriyorum süt için en çok bulgur yararlı yediğim gün bebeğim hiç acikmazdi bi de bol su içersen ustune değme bebisin keyfine

Back
X