- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Yeşil olan canıımMerhaba Muska77 bahsettiğin kabak yeşil olanmış yoksa bal kabağı mı
Evet iyi oldıu nefes alabiliyorum artık :))Sevindim ablacım cidden işe yarıyor ben çok rahat ettim onunla şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil olan canıımMerhaba Muska77 bahsettiğin kabak yeşil olanmış yoksa bal kabağı mı
Evet iyi oldıu nefes alabiliyorum artık :))Sevindim ablacım cidden işe yarıyor ben çok rahat ettim onunla şükür.
Allah razı olsun canım Rabbim inşallah sizede buraları görmeyi nasip etsin inşallah zaten bugun adı koyamadığım bir sevinç sürekli mutluluktan gülüyorum ne güzel insanlarsınız ya cennet vatanımın melek insanlarıHoşgeldin Arabistan güzeli ben Kübra biz Zaman'ında çok istedik orda yaşamayı ama nasip olmadı rabbim inşallah görmeyi nasip etsin kilolarıda takma Nasıl kolay geldilerse öylede gidecekler sadece zamana ihtiyaç var
Hoşbulduk canımCanım hoş geldin. Ben de Reyhan.
Bu arada bende Defne.. 38 yaşındayım iki çocuğum var..Hoşbulduk canım
Saol canım Allah razı olsun hoşbuldumBu arada bende Defne.. 38 yaşındayım iki çocuğum var..
Yazdım daha önce ama tekrar hoşgeldin..
Hoşbuldum emel allah bagışlasın benimde iki tane evladım var bende aslen hataylıyım 10yıl oldu Arabistan'da yaşıyoruzSlmmm ayyy canim cikti okulda iki hafta gitmeyince isler birmedi yahuuu
Nuray hosgeldin. Emel ben 30 yasindayim.kayseriliyim. 1 yasinda oglum vvar. İyle iste :)
BBD birgulum emince acikiyor insan ondandir.
Daha iyiyim canım sağol hapşırıkla biraz halsizlik kaldı sadece..
Kabak hep öyle bide tavuk...
Ertesi gün eksi garanti oluyo...
Merhabalar bende cok memnun oldum müge o kadar musmutluyum ki sizin sayenizde yazdıklarınızı okudukça motive oluyorum vallahi
Bundan sonra en iyi dostum tavukla kabakKabak hep öyle bide tavuk...
Ertesi gün eksi garanti oluyo...
Cümlemizden hayatım valla burası bana da çok iyi geldi kış nedeniyle hiç bi yere çıkamıyorum sıkıntıdan patlardım heralde ama burada çok arkadaşım ve destekçim var tam motivasyon mekanıAllah razı olsun canım Rabbim inşallah sizede buraları görmeyi nasip etsin inşallah zaten bugun adı koyamadığım bir sevinç sürekli mutluluktan gülüyorum ne güzel insanlarsınız ya cennet vatanımın melek insanları
Tavuk oldum olası benim de kankamBundan sonra en iyi dostum tavukla kabak![]()
Saol canım Allah razı olsun hoşbuldum
Rezene su ve yeşillikArkadaşlar bişe soracam benim 5aylık bebişimiz var emziriyorum bana süt yapacak yiyecekler söylemişsin zaten su içmeyi cok seviyorum ne yesem süt olur
Allah iyilik versinDaha iyiyim canım sağol hapşırıkla biraz halsizlik kaldı sadece..
Nasil yapmistin cnmKızlar bu kabak gerçekten iyiymiş dünden bugüne 300 400 gr gitmiş zaten çok seviyorum artık bol bol yerim
Meraba canım hoşgeldin ben Husna 24 yasında 2 çocuk annesiyim benimde 15 aylık oğlum var emziriyorum süt için en çok bulgur yararlı yediğim gün bebeğim hiç acikmazdi bi de bol su içersen ustune değme bebisin keyfineArkadaşlar bişe soracam benim 5aylık bebişimiz var emziriyorum bana süt yapacak yiyecekler söylemişsin zaten su içmeyi cok seviyorum ne yesem süt olur
Yok ya sideetli gibi duruyor ama siddetl8 yazmadim ablacim :) cok sancim vardi bi an ole yazmis olablrm:)Kız ne oldu ne bu şiddet bu celal
Kuzum zaten gece Sahur yaptıysan sabahki doğru kilon olmaz
Iftar öncesi tartılman gerekir