💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım Hatice gece Sahur yaptıysa zaten sabaha tam aç karna olmaz
Bide kimi insan içtiği ölçüde atamaz suyu
Tabi artının sebebi illa bu olacak diye bişey yok
Sebeblerden biri olabilir

Tabıko oyledır gecıcı bısedır onemlı olan cumaya kadar vermek ıns verır - gorunce ınsan keyıflenıyor :)

Tabıko oyledır gecıcı bısedır onemlı olan cumaya kadar vermek ıns verır - gorunce ınsan keyıflenıyor :)
Aynen tatlım
Bakalım biz ne yapacaz cumaya

Hadi bende yattım

Kızlar sabah sohbet var gelemem yarın öğlen görüşürüz

Ayy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorum

En son güneşi 20 gün once gördüm

Adın ne tatlım orda hangi şehirdesin iş içinmi ordasınız
Amma çok sordum
Sen bi bismillah de takıl bize kilolarda zaten gidecek
Burdakilerin hepsinde olduğu gibi

Bu arada ben yattım ama halâ uyuyamadım sabah nasıl kalkacaksam

Adım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığına

Çıkamıyoruz arabamız yok her yer uzak güven yok dışarıda yani anlayacağınız kapalı cezaevi gibi

Allah kolaylık versın guzel menulerle evdede kılo verırsın yeterkı ıste nette egzersız vıdeoları var onlarlada yerırsın hergun duzenlı menu ver emın ol ısıne yarar sen yeterkı ıste ve dısıplınlı ol

Ay
Adım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığına
Ay heyecanlandım ben ya inşaallah Rabbi yessir velatu esir rabbi temmim bil hayr
İnşallah çok teşekkürler

Hoşgeldinnn bende ilkay iki çocuk annesiyim hamilelikdışında gördüğüm en yüksek kilo 105ti şimdi 86lardayım isteyince oluyor biraz menülerini kıs birazda hareket tamamdır:)

Bende menumu yazayim
Sabah 12 gec uyandim ya
Yarim haslama patates
1 haslama yumurta
2 xatal peynir
1 kasik elma pekmezi

Ara
1 kasik goji
2 kasik yogurt 1 hurma
1 tane bir liradan az buyuk kandil simidi kurabiye

Aksam 7
4 kasik yumurtalu ispanak

Menun gayet guzel bence[/QUOTE]

Guzel menuleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…