- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tatlım Hatice gece Sahur yaptıysa zaten sabaha tam aç karna olmaz
Bide kimi insan içtiği ölçüde atamaz suyu
Tabi artının sebebi illa bu olacak diye bişey yok
Sebeblerden biri olabilir
Aynen tatlımTabıko oyledır gecıcı bısedır onemlı olan cumaya kadar vermek ıns verır - gorunce ınsan keyıflenıyor :)
Aynen tatlım
Bakalım biz ne yapacaz cumaya
Hadi bende yattım
Kızlar sabah sohbet var gelemem yarın öğlen görüşürüz
Ayy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorumAllah adını verince bişey diyemedim cnm
Aslında listemiz çok dolu
Ama seni son kişi olarak alıyorum
Bundan sonrada babamın oğlum gelse almam
Çünkü liste yapması çok zor oluyor Bide menü yorumlarına yetişemiyorum
Işe kendini tnıtmakla başlayabilirsin
En son güneşi 20 gün once gördümAyy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorum
En son güneşi 20 gün once gördüm
Çıkamıyoruz arabamız yok her yer uzak güven yok dışarıda yani anlayacağınız kapalı cezaevi gibiNeden???
Adın ne tatlım orda hangi şehirdesin iş içinmi ordasınızAyy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorum
Adım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığınaAdın ne tatlım orda hangi şehirdesin iş içinmi ordasınız
Amma çok sordum
Sen bi bismillah de takıl bize kilolarda zaten gidecek
Burdakilerin hepsinde olduğu gibi
Bu arada ben yattım ama halâ uyuyamadım sabah nasıl kalkacaksam
Çıkamıyoruz arabamız yok her yer uzak güven yok dışarıda yani anlayacağınız kapalı cezaevi gibi
Ay heyecanlandım ben ya inşaallah Rabbi yessir velatu esir rabbi temmim bil hayrAdım nuray tebuk tayız evet iş için yaklaşık 10yıl etti her 2 3 yılda bir türkiyeye gideriz 2 3 aylığına
İnşallah çok teşekkürlerAllah kolaylık versın guzel menulerle evdede kılo verırsın yeterkı ıste nette egzersız vıdeoları var onlarlada yerırsın hergun duzenlı menu ver emın ol ısıne yarar sen yeterkı ıste ve dısıplınlı ol
Tatlım Niye kendi payını yağsız tavada yapmıyosunki
Hoşgeldinnn bende ilkay iki çocuk annesiyim hamilelikdışında gördüğüm en yüksek kilo 105ti şimdi 86lardayım isteyince oluyor biraz menülerini kıs birazda hareket tamamdır:)Ayy allah razı olsun çok teşekkür ederm ben arabistan'dan iki cocuk annesiyim artık bu kilolardan nasıl kurtulacak bilemiyorum şöyle bi nette bakim dedim sizin yazınızı gördüm katılmak istedim iki cocuklar 70kilodan 100 kiloya cıktım ne bi yürüyüş ne bir acık hava gördüğüm var bunalıma girdim resmen napacaz bilmiyorum
Bende menumu yazayim
Sabah 12gec uyandim ya
Yarim haslama patates
1 haslama yumurta
2 xatal peynir
1 kasik elma pekmezi
Ara
1 kasik goji
2 kasik yogurt 1 hurma
1 tane bir liradan az buyuk kandil simidi kurabiye
Aksam 7
4 kasik yumurtalu ispanak
Menun gayet guzel bence[/QUOTE][Menün ="umutfakiri, post: 44709297, member: 716031"]Menüm
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
4 tane köfte
2 çeri domates
Maydonoz roka
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Su
3 litre
Spor
Yok maalesef hiçte yapasim yok
Guzel menuleeerrSabah 11 de kahvaltı
sucuklu yumurta
1 yk tulum peyniri
10 zeytin
Ara
1 trabzon hurması
aksam
balık istavrit kizartma oldu
salata
ara
cay +2 medine hurmasi
bir muddet kb yapmaya niyet ettim ve bugun ki toplam puan.
35 40 arasi galiba.muska77 canim dogrumu
Hos geldin canım verirsin yaaaa bende müge memnun oldummmmAy
Ay heyecanlandım ben ya inşaallah Rabbi yessir velatu esir rabbi temmim bil hayr
İnşallah çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?