💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Allah razı olsun canım Rabbim inşallah sizede buraları görmeyi nasip etsin inşallah zaten bugun adı koyamadığım bir sevinç sürekli mutluluktan gülüyorum ne güzel insanlarsınız ya cennet vatanımın melek insanları
Cok tatlisin :-)

Kac yasindasin cnm.
2 cocugun oldugunu hatirliyorum sadece suan

Hastalık kalıcı mısafır gıbı 2 gundur bende dısarı bıle cıkmıyom burnum akıyor kotu olmamak ıcın evdeyım gekrar gecmıs olsun

Hangı kabak

Bız dun konustuk ama ben adımı yazmadım unuttum bende özlem 32 yasındaykm bekarım agıstosta 77,700 basladım spor saglıklı beslenme sayesınde cuma 64,800 dum bakalım bu cuma guzel bır eksı beklıykrum
Kiz ozlem ben seni daha kucuk saniyorum ne 32 si kizz

Su odem attırır metabolızma calıstırır ben 3 lt ıcıyoruö yatmadan oncede 2 bardak kı benım metoö agır calısıyor o yzuden su ıcmem onemlı ayranda kalorı varda suda yok geecmıs olsun canım neden sancın var
Adet olamadim ya ondan cok sancilandim ama oldum sukur. Menume ve diyetime haftaya pazartesi tam teskil baslayabilirim..

Ters yazmis gibi gozukebilir ama ole bi hisle yazmadim yanlis anlamayasin tamam canim.. ben yiyip icip yattim ya o yuzden ole oldu dedim yani.. wc ckmaynca tabi atamassan arti oluyor erkende tartildigim icin.

Selamlar güzeller :KK24:

Topiğimizin hırslı azimli sevgili dolu çıtır adayları :KK68:

Misafirler gittikten sonra biraz mutfağı toparladım, bide size bakayım dedim

@ilkay80
Ilkay çok güzel incelmişsin bitanem Heralde aramızda fazla fark yok

Nha Nha
Tatlım ne güzel bi enerjin var ben taaa burdan hissettim
Sende akşam menünü suyunu sporunu yaz ve herkesin menüsüne yorumunu yap
Pazartesi cuma tartı günümüz

BBD BBD
Birgülüm gerçekten beni çok şaşırttın bi okadarda sevindirdin

Leylinga Leylinga
Kübra nickini görünce sana Leyla demek geliyor içimden
Bende bugün kabak yicem

muska77 muska77
Defne daha iyimisin tatlım

Patates gününden istediğim sonucu alamadım normalde ilk gün çok güzel giderdi, az eksi olmuş. O yüzden bugün normal menü yapıcam

Hastalık kalıcı mısafır gıbı 2 gundur bende dısarı bıle cıkmıyom burnum akıyor kotu olmamak ıcın evdeyım gekrar gecmıs olsun

Hangı kabak

Bız dun konustuk ama ben adımı yazmadım unuttum bende özlem 32 yasındaykm bekarım agıstosta 77,700 basladım spor saglıklı beslenme sayesınde cuma 64,800 dum bakalım bu cuma guzel bır eksı beklıykrum
Cümlemizden hayatım valla burası bana da çok iyi geldi kış nedeniyle hiç bi yere çıkamıyorum sıkıntıdan patlardım heralde ama burada çok arkadaşım ve destekçim var tam motivasyon mekanı
Evet aynen bende öyle düşünüyorum

Erken ama menüm belli veriyim şimdiden
Sabah 10:30
1 bardak ılık su
Kahvalti 11:00
2 yumurta 2 yk lor peynirli omlet
2 çeri domates
1 salatalık
1 dlm tb ekmeği
Akşam 16:30
5-6 kaşık kabak yemeği yagsiz
1 tabak salata
1 kase yogurt
Su
3 olmak uzere
Spor
Yarım saat yurudm
Yemekleri artık erken yiycem sporda yapamiyorum en azından ordan dengelerim diye dusunuyorum hem menumu yazarsam dışına cikmam başka bisey yemem inşallah

ayy ilk atandığım yer.güze bir yer.
Tatlım Hatice gece Sahur yaptıysa zaten sabaha tam aç karna olmaz
Bide kimi insan içtiği ölçüde atamaz suyu
Tabi artının sebebi illa bu olacak diye bişey yok
Sebeblerden biri olabilir
neden ki.turşu gibi birşey yesem çok oluyor bende.
Ablanvar yaaa bni cok ii tanimissin ama seni sasirtcam su an:))
Dun bulgr koftesndn uc tane yedm bol yogurtlu. Envai cesit tatli poaca ve bilimum selerin tadina dahi bakmadim. Sor neden. Walla snn dediklern geldi aklima. Bi gn de tatli yeme dedin. Aha da yemedim cok da mutluyumm:KK19:
ben de utancımdan yemedim kız birgül.dolapta tatlı var yani.
Emelcan bn bebem cok emdigi gnler snn gbi hssediorm. Ole bisey olablr mi?
benee de öyle oluuor.gözüm dönüyor rwsmen.
Daha iyiyim canım sağol hapşırıkla biraz halsizlik kaldı sadece..
iyi hadi nu akşam inişte rahat edwcek:-)
Kızlar bu kabak gerçekten iyiymiş dünden bugüne 300 400 gr gitmiş zaten çok seviyorum artık bol bol yerim
yarın kabak yiyeyim bari.
Merhabalar bende cok memnun oldum müge o kadar musmutluyum ki sizin sayenizde yazdıklarınızı okudukça motive oluyorum vallahi
hoşh3ldin nuray.inşallah güzel kilolar verirsin.

Adet olamadim ya ondan cok sancilandim ama oldum sukur. Menume ve diyetime haftaya pazartesi tam teskil baslayabilirim..

Ters yazmis gibi gozukebilir ama ole bi hisle yazmadim yanlis anlamayasin tamam canim.. ben yiyip icip yattim ya o yuzden ole oldu dedim yani.. wc ckmaynca tabi atamassan arti oluyor erkende tartildigim icin.
. Yok kız bızde cozmeyw calıstık ben adete bagladım bazı ınsanlarda 2 kılo bıle artı oluyomus 2,3 gun oncesınden yanlıs anlamadım sende yanlıs anlama sakın bazen yemeden bıle artı cıkılıyor garıp bır durum hele ben bır ogun az abartıyım hemen cıkıyor artıya reglıde sabıt kaldım anlamadım reglıde daha hızlı calısırmıs meto guzel menuler yap avantaja cevır bende reglı yuzunden gojıden bıse anlamadım bakalım bu hafta anlıycam

Selamlar güzeller :KK24:

Topiğimizin hırslı azimli sevgili dolu çıtır adayları :KK68:

Misafirler gittikten sonra biraz mutfağı toparladım, bide size bakayım dedim

@ilkay80
Ilkay çok güzel incelmişsin bitanem Heralde aramızda fazla fark yok

Nha Nha
Tatlım ne güzel bi enerjin var ben taaa burdan hissettim
Sende akşam menünü suyunu sporunu yaz ve herkesin menüsüne yorumunu yap
Pazartesi cuma tartı günümüz

BBD BBD
Birgülüm gerçekten beni çok şaşırttın bi okadarda sevindirdin

Leylinga Leylinga
Kübra nickini görünce sana Leyla demek geliyor içimden
Bende bugün kabak yicem

muska77 muska77
Defne daha iyimisin tatlım

Patates gününden istediğim sonucu alamadım normalde ilk gün çok güzel giderdi, az eksi olmuş. O yüzden bugün normal menü yapıcam
Afiyet olsun vitamin olsun kalori olmasın inşallah

1 bardak ılık su
2 çeri domates
1 salatalık
1 dlm tb ekmeği
1 tabak salata
1 kase yogurt
Su
3 olmak uzere
Spor
Yarım saat yurudm
Yemekleri artık erken yiycem sporda yapamiyorum en azından ordan dengelerim diye dusunuyorum hem menumu yazarsam dışına cikmam başka bisey yemem inşallah

Guzel menu aksam cok erken acıkmazmısın canım

1 bardak ılık su
2 çeri domates
1 salatalık
1 dlm tb ekmeği
1 tabak salata
1 kase yogurt
Su
3 olmak uzere
Spor
Yarım saat yurudm
Çok güzel canım inşallah erken olduğu için acıkmazsın

Hangı kabak

Sağol tatlım.
Sanada geçmiş olsun.
Yeşil kabak bacım.

Allah iyilik versin
Aminnn.

. Yok kız bızde cozmeyw calıstık ben adete bagladım bazı ınsanlarda 2 kılo bıle artı oluyomus 2,3 gun oncesınden yanlıs anlamadım sende yanlıs anlama sakın bazen yemeden bıle artı cıkılıyor garıp bır durum hele ben bır ogun az abartıyım hemen cıkıyor artıya reglıde sabıt kaldım anlamadım reglıde daha hızlı calısırmıs meto guzel menuler yap avantaja cevır bende reglı yuzunden gojıden bıse anlamadım bakalım bu hafta anlıycam
Valla biraz melankoli oldum karisiktim ya i smdide yatiyorum habire. Halledicem insallah.. dogru anlamsizlik oluyor vucudda ama ben cumaya 67 olacam bananee yaa taktim varya su 67ye acayip. Regl de beni cok tuttu. Zaten 37 gunde hasta oluyorum 1 hafta geciksin 45. Bekle dur iste. Su adet donemlero sinirlermi bzuyor:) neysem oldum şu siskinligim insin cumada kina flan gecsin. Artk reset atiyorum kendime.:)

Back
X