💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

zu

zuhal ablaaa öyle deme.senin motivasyonun olmsa ben bile çoktan pes etmiştim o kadar az geldiğim halde.çok güzel bir enwejin var mşallah.
Tatlım Hep diyorumya önce insanın kendi çaba göstermesi lazım
Çok şükür burdaki herkesde onu yapıyor
Düşe kalka ilerliyoz işte

Ayy gecnis olsun nasil yaptin koparmayi..
2 yil once bisikletten dustum dizimin karsi karsiya kaldigi hatirladigim tek darbe bu cnm.bu kurbam bayraminda etle falan ugrastim.komsuya ders calistiriyodum yerde bagdas kurmus oturuyodum perdeyi cekmek icin kalkarken cit diye ses kalkmamla dusmem bi oldu yere 2 hafta yuruyemedim kucakta hastaneler falan (burasi guzeldi bak hakkini yiyemem kocisin)
Sonra mr falan ben duzeldim yuruyorum suan.
Doktor incinmis falan diyecek diye beklerken ameliyat dedi ben sok rengim atmis.

Teşekkür ederim canımın içi
Ben zaten artık demiyomda beklentiler o yönde
Cnm gündüz yemek hiç Problem değil ama akşamları çok erken olursa hiç dayanamıyorum
Artık eski sabrım kalmadı
Bende tam tersim ha...
İkindiye kadar atlatırsam akşam yemek aklıma bile gelmiyo..
Sen erken bitir sonra bitki çaylarına yüklen ve erken yat biraz
O zaman dayanabilirsin belki..

Benjn kız oda buda :) bırı yuz bırı boydan gor dıye
Fıstıksın fıstık..

Bende tam tersim ha...
İkindiye kadar atlatırsam akşam yemek aklıma bile gelmiyo..
Sen erken bitir sonra bitki çaylarına yüklen ve erken yat biraz
O zaman dayanabilirsin belki..

Fıstıksın fıstık..
Ay ne şanlısın yaaa keşke bende öyle olsam

Ay evet ya geçen bacağım şiştiğinde kucakta taşındım pek hoşuma gitti.

Suan 60 olasim geldi.
Ani hareketler zarar vucuda iste. Ne tasirsan tasi ne yaparsan yap dengeli otur dengeli taşi dengeli kalk.ben market posetlerini bile 2 elime esit bolerim esim yuklenir gider kizarim. Buyuk gecmis olsun artk amliyat girdimide pek bitmez o ameliyat. Sen artk dikkat et. Surekli olmk zorunda kalmazsn ins. Meniskus bu dediginsanrm. İrside olabiliyor

Ogretmenim sinirden cikolata yerim smdi bak.
Ole deme 6 aydir doru durust hapur hupur yiyonmu diyee sorrrr bii.
Hallederiz cnm orasini uzulme sen sozluye 100 eder 150 bol ikiye tammdir.
Bu arada ogretmenim degil
Örtmenim ogrenemedinmi birgulden BBD
Cok ayip

Ay abla bende erken yatarimki yemiyim bisey diye. Esim vardiyali oldugunda o gidiyor bende xok guzel ve rahat uyguluyorum yeme duzenimi:)
Cnm Ben erken kalksamda erken uyuyamıyorum hele işe gittiğimde 12 den önce yatamam
Çünkü kadın ozaman yatıyor
Gerçi evdede yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…