Tatlım Hep diyorumya önce insanın kendi çaba göstermesi lazımzu
zuhal ablaaa öyle deme.senin motivasyonun olmsa ben bile çoktan pes etmiştim o kadar az geldiğim halde.çok güzel bir enwejin var mşallah.
Özlem xok guzel gozukuyosun yuzune yansimiss bilee yediklerin:) az kaldii yaa devam
süpersin özlemimmmBenjn kız oda buda :) bırı yuz bırı boydan gor dıye
2 yil once bisikletten dustum dizimin karsi karsiya kaldigi hatirladigim tek darbe bu cnm.bu kurbam bayraminda etle falan ugrastim.komsuya ders calistiriyodum yerde bagdas kurmus oturuyodum perdeyi cekmek icin kalkarken cit diye ses kalkmamla dusmem bi oldu yere 2 hafta yuruyemedim kucakta hastaneler falan (burasi guzeldi bak hakkini yiyemem kocisin)Ayy gecnis olsun nasil yaptin koparmayi..
Bende tam tersim ha...Teşekkür ederim canımın içi
Ben zaten artık demiyomda beklentiler o yönde
Cnm gündüz yemek hiç Problem değil ama akşamları çok erken olursa hiç dayanamıyorum
Artık eski sabrım kalmadı
Fıstıksın fıstık..Benjn kız oda buda :) bırı yuz bırı boydan gor dıye
süpersin özlemimmmbir album yap görelim bir seni
Ay ne şanlısın yaaa keşke bende öyle olsamBende tam tersim ha...
İkindiye kadar atlatırsam akşam yemek aklıma bile gelmiyo..
Sen erken bitir sonra bitki çaylarına yüklen ve erken yat biraz
O zaman dayanabilirsin belki..
Fıstıksın fıstık..
Ay evet ya geçen bacağım şiştiğinde kucakta taşındım pek hoşuma gitti.2 yil once bisikletten dustum dizimin karsi karsiya kaldigi hatirladigim tek darbe bu cnm.bu kurbam bayraminda etle falan ugrastim.komsuya ders calistiriyodum yerde bagdas kurmus oturuyodum perdeyi cekmek icin kalkarken cit diye ses kalkmamla dusmem bi oldu yere 2 hafta yuruyemedim kucakta hastaneler falan (burasi guzeldi bak hakkini yiyemem kocisin)
Sonra mr falan ben duzeldim yuruyorum suan.
Doktor incinmis falan diyecek diye beklerken ameliyat dedi ben sok rengim atmis.
Ani hareketler zarar vucuda iste. Ne tasirsan tasi ne yaparsan yap dengeli otur dengeli taşi dengeli kalk.ben market posetlerini bile 2 elime esit bolerim esim yuklenir gider kizarim. Buyuk gecmis olsun artk amliyat girdimide pek bitmez o ameliyat. Sen artk dikkat et. Surekli olmk zorunda kalmazsn ins. Meniskus bu dediginsanrm. İrside olabiliyor2 yil once bisikletten dustum dizimin karsi karsiya kaldigi hatirladigim tek darbe bu cnm.bu kurbam bayraminda etle falan ugrastim.komsuya ders calistiriyodum yerde bagdas kurmus oturuyodum perdeyi cekmek icin kalkarken cit diye ses kalkmamla dusmem bi oldu yere 2 hafta yuruyemedim kucakta hastaneler falan (burasi guzeldi bak hakkini yiyemem kocisin)
Sonra mr falan ben duzeldim yuruyorum suan.
Doktor incinmis falan diyecek diye beklerken ameliyat dedi ben sok rengim atmis.
Bende ikindiye kadar cebelleşiyom ama..Ay ne şanlısın yaaa keşke bende öyle olsam
Hallederiz cnm orasini uzulme sen sozluye 100 eder 150 bol ikiye tammdir.Ogretmenim sinirden cikolata yerim smdi bak.
Ole deme 6 aydir doru durust hapur hupur yiyonmu diyee sorrrr bii.
Ay abla bende erken yatarimki yemiyim bisey diye. Esim vardiyali oldugunda o gidiyor bende xok guzel ve rahat uyguluyorum yeme duzenimi:)Ay ne şanlısın yaaa keşke bende öyle olsam
Cakmak cakalimmi kizzzDuyudjlarım ıc yaglarını erıtır spora gerek kalma zaten 15 gundur verıyolar gazı :)
Hallederiz cnm orasini uzulme sen sozluye 100 eder 150 bol ikiye tammdir.
Bu arada ogretmenim degil
Örtmenim ogrenemedinmi birguldenBBD
Cnm Ben erken kalksamda erken uyuyamıyorum hele işe gittiğimde 12 den önce yatamamAy abla bende erken yatarimki yemiyim bisey diye. Esim vardiyali oldugunda o gidiyor bende xok guzel ve rahat uyguluyorum yeme duzenimi:)
Ay evet ya geçen bacağım şiştiğinde kucakta taşındım pek hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?