💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Esim sehir disinda kizlar. Evde tum sorumluluk bana kalmca frsat bulamadm menunyazmaya. Bu durum bi kac gn daha surebilir

Dun gece lopur lopur yedigmz icn sabah uyandgmda acikmamistm doal olarak. Oglene dogru
Bi yas hurma

Ogledn snra
yarim muz
Uc ymrtali peynrli omlet
Domates peynir

Aksam
Bi kase sehriye corbasi
Bi tabak pirasa

Cayla bernaer bi parca pestil ve iki ceviz.

Ah ah nasi toparlicam bu hafta cumaya da bsey kalmadi. Yerimde saymaktan da cok skildm dkkt etmem lazm artik. Esim yokken brz daha uzerne duseyim diyetin en iisi.

Gecen seneler daha kotuydum aglayarak az gıtmedım hastanelere 50 burnum aktı bır keresınde spey pek kullanmak ıstemıyorjm bır sure sonra kanıyır burun
Spreye alisio bi de. Fena bisey ya. Bana bi tek kirmizi bi lambamiz var evde sanrm kizil otesi isik yayip isitio o ii gelio. Bi de buhar banyosu. Hamileligim bynca hormonlardan dolayi burnm tamamen tikaliydi korkunc bi donemdi gerckten. Ve sonrasnda kacinilmaz olan sinuzit, bas agrisndan her syi cift gordgmu htrliorum. Tuylerm diken diken oldu anlatirken yalniz

Bende aglayıp acıllere gıdıyodum belıme gelıyordı sacım kısa kestırdım sırf kısın kolay olsun dıye bu sene daha ıyı ama

Evet evet bu yorumlardan sonra emelden kacamak haberleri geliyor.
Borek hopletirken kameralara yalakandi flas flas
Az sonra !!!!!!

Bingo

Kiz okadar heyecan yaptim guzelmis menu lavastan bisey olmaz bende 1 tepsi borek yidi dedim

bu yazidan sonra sen normalsin yani demi
Simcik 2 özlem olunca ustume alinamadim catlak lakabini alan gizemli kizimiz kim acaba

Sanmam bana dedi .
Dur hayir bnm o lakap

Ozlemmm elbetteki sana ait baska catla var mi.kizzzzz

Kacamak yainacmi guzel diyom ben pissss artik butun.elestirwlirimi senin.menulerine yapicam.een acimasizlarini

Benitam sen catlak.olamazsin kizzz

Esraaas bende artiyim sorms

GUNAYDİNNNNNNN

Kız alıntı ya da etiketleme olmayınca gözümden kaçıyor benim kusura bakma.
Ben de seni seviyorum kız :)

sanada geçmiş olsun canım ,bende geçen akşam babamı yüksek tansiyondan hastaneye götürdüm hastanedekilerin yüzde 80 i gripti inşallah banada bulaşmaz

Teşekkür ederim canım. Babana da çok geçmiş olsun.
Sorma ya insan hastaneye sağlam gitse de oradan kapabiliyor.
Herkes grip dediğin gibi. İnşallah kapmazsın.

Sulu birseylerde koysan ya da sebze cok iyi oluur salata türü yorumlari okudum azcik zahmet ama sebze kilo vermede cok etkili canim :)
Ah kuzum benim pişmiş sebzelerle hiç aram yok.
İşte salatayı çok seviyorum ona da acaip üşeniyorum.
Bakalım yarın pazara gidicem.
Kabak falan alayım diyorum. Ve kafama uyan ne bulabilirsem artık :)

Aaaa reyhanimmm 2694. Sayfada seni sevdigimide yazdimm kizzz :)

Emoşum geç oldu ama gördüm kuzum

Kızlar bugün kardeşim izine geliyor askerden dua edin hayirlisiyla gelsin Hakkari Şemdinlinlideydi 2 haftadır vanda bekliyordu dağıtım merkezinde bugün çıkabileceklermis inşallah akşam sivasta olacak yemeğe annemlerde olurum menü bildirimi yapamam büyük ihtimalle zaten bu hafta hep + lardaydim akşamki yemekte tuzu biberi olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…