O sinuzit coknilletHasta gibiyim ama ayakta atlatiyorum galiba bide bende sinizut var spey kullanmiyim dedim ama az once kullandimsen nasilsin
O sinuzit coknillet
Bsey ya. O basagrisi yok mu hele. Gecmisler olsun cnm atlat bi an evvel
Spreye alisio bi de. Fena bisey ya. Bana bi tek kirmizi bi lambamiz var evde sanrm kizil otesi isik yayip isitio o ii gelio. Bi de buhar banyosu. Hamileligim bynca hormonlardan dolayi burnm tamamen tikaliydi korkunc bi donemdi gerckten. Ve sonrasnda kacinilmaz olan sinuzit, bas agrisndan her syi cift gordgmu htrliorum. Tuylerm diken diken oldu anlatirken yalnizGecen seneler daha kotuydum aglayarak az gıtmedım hastanelere 50 burnum aktı bır keresınde spey pek kullanmak ıstemıyorjm bır sure sonra kanıyır burun
Spreye alisio bi de. Fena bisey ya. Bana bi tek kirmizi bi lambamiz var evde sanrm kizil otesi isik yayip isitio o ii gelio. Bi de buhar banyosu. Hamileligim bynca hormonlardan dolayi burnm tamamen tikaliydi korkunc bi donemdi gerckten. Ve sonrasnda kacinilmaz olan sinuzit, bas agrisndan her syi cift gordgmu htrliorum. Tuylerm diken diken oldu anlatirken yalniz
Aman cnm iyi olsn zatn ddkkt etBende aglayıp acıllere gıdıyodum belıme gelıyordı sacım kısa kestırdım sırf kısın kolay olsun dıye bu sene daha ıyı ama
Aman cnm iyi olsn zatn ddkkt et
Evet evet bu yorumlardan sonra emelden kacamak haberleri geliyor.
Borek hopletirken kameralara yalakandi flas flas
Az sonra !!!!!!
Bingo
Kiz okadar heyecan yaptim guzelmis menu lavastan bisey olmaz bende 1 tepsi borek yidi dedim
bu yazidan sonra sen normalsin yani demi
Simcik 2 özlem olunca ustume alinamadim catlak lakabini alan gizemli kizimiz kim acaba
Sanmam bana dedi .
Dur hayir bnm o lakap
Hesapladim 1.040 kalori. Zaten 1000 i asmazsam gidiyo kilolar da.
Neyse yarin tavuk.haslayim +300 gitse kar
:)
Kiz ben sizi seviyommm valla zuhall abla hele senii :) defneyii :) mugeyiii :) ozlemi :) catlak ozlemii :) birgulu haticeyi :) husneyi :) asyayi :) melihayi :) fusun ablayi :) feyzayi :) reyhani :) kubrayi :) nurayi da :)
Kizzzzz daha varmi oldummm kizzz yazana kadar unuttuysam affola hepinizi seviyommmm
sanada geçmiş olsun canım ,bende geçen akşam babamı yüksek tansiyondan hastaneye götürdüm hastanedekilerin yüzde 80 i gripti inşallah banada bulaşmaz
Ah kuzum benim pişmiş sebzelerle hiç aram yok.Sulu birseylerde koysan ya da sebze cok iyi oluur salata türü yorumlari okudum azcik zahmet ama sebze kilo vermede cok etkili canim :)
Aaaa reyhanimmm 2694. Sayfada seni sevdigimide yazdimm kizzz :)
Günaydın hayırlı sabahlar
Napiyosunuz nasılsınızGünaydın canımcım.
Napiyosunuz nasılsınız
Bende kahvaltimi yaptım önce bankaya sonra kresten kızımı almaya sonra da annemlere gidecem insallahTeşekkürler kuzum iyiyim sen nasılsın?
Kahvaltımı yaptım markete gidicem eksikleri almaya.
Sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?