💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ah o kaloriler zaten başımıza bela.
Yürüyerek mi gideceksin, yakın oturuyorsunuz sanırım?
Yuruyerek giderim zaten diyete basladigim günden bu yana hiç arabayı kullanmadı yakın annemler 1 km falan dır en fazla o da yollar dolambaçlı olduğu icin

Yuruyerek giderim zaten diyete basladigim günden bu yana hiç arabayı kullanmadı yakın annemler 1 km falan dır en fazla o da yollar dolambaçlı olduğu icin

Aaa iyiymiş öyleyse canım.
Benim annemlere ulaşmam için kara yolu, deniz yolu ve hava yolunu aynı gün kullanmam gerekiyor
Ki zaten 8-9 senedir görmedim bile.

Sihirli elma bugub gıremedın galıba benmı kacırdım unuttum :)
Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine muz yemeye çalış rahatlatır biraz

Gözün aydın inşallah tezkeresinide görürsünüz

Kızlar ben daha beterim gece ateş fırladı birazdan dra gidecem gene..
O yüzden menü yorumu yapamıcam kusura bakmayın.

geçmiş olsun canım
Teşekkürler.
menün gayet iyi canım sporuda 20 dakika iyi yapmışsın benim bu havalarda dışarı çıktığımla girdiğim bir oluyor 12 dakika tempolu yürüyüşten sonra yağ yakılmaya başlanıyormuş zaten
Bunu bilmiyordum sevindim..
Ablis az olmus yaa sen o demir ilacni sabah ac icsene. Midenmi bulaniyor.ben sabah iciyorum
Sabah mide bulantısı yapıyor canım..

Canım benım çok geçmiş olsun evet fena bır salgın var ben hafıf atlatıyorum korkudan sokaga cıkmadım dıkkat et kendıne dınlen guzelce

İnşallah hayırlısıyla sağ salim tezkerede alıp gelir canım..
Çok geçmiş olsun nurcum..
Bende fenayım ateşim hiç çıkmazdı ölüyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…