- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Bende kahvaltimi yaptım önce bankaya sonra kresten kızımı almaya sonra da annemlere gidecem insallah
En azından akşamki yemeklerin kalorilerin birazı yakılmış olur belkiOoo hadi bakalım, yoğun tempo desene :)
En azından akşamki yemeklerin kalorilerin birazı yakılmış olur belki
Yuruyerek giderim zaten diyete basladigim günden bu yana hiç arabayı kullanmadı yakın annemler 1 km falan dır en fazla o da yollar dolambaçlı olduğu icinAh o kaloriler zaten başımıza bela.
Yürüyerek mi gideceksin, yakın oturuyorsunuz sanırım?
Yuruyerek giderim zaten diyete basladigim günden bu yana hiç arabayı kullanmadı yakın annemler 1 km falan dır en fazla o da yollar dolambaçlı olduğu icin
günaydınn kızlar
Neden çok uzun 8-9 sene sen nerde oturuyosun annemlerde nerde oturuyoAaa iyiymiş öyleyse canım.
Benim annemlere ulaşmam için kara yolu, deniz yolu ve hava yolunu aynı gün kullanmam gerekiyor
Ki zaten 8-9 senedir görmedim bile.
Günaydın abla napiyosunHerkese günaydınlarrrrr
Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.Sihirli elma bugub gıremedın galıba benmı kacırdım unuttum :)
Eyvah eyvahGunaydin kizlar bu birkacgun icinde ye birsey olmaz dedikceler yedim valla +kac oldum bilmiyorum tartlmaya korkuyorum
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine muz yemeye çalış rahatlatır birazAman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
Gözün aydın inşallah tezkeresinide görürsünüzKızlar bugün kardeşim izine geliyor askerden dua edin hayirlisiyla gelsin Hakkari Şemdinlinlideydi 2 haftadır vanda bekliyordu dağıtım merkezinde bugün çıkabileceklermis inşallah akşam sivasta olacak yemeğe annemlerde olurum menü bildirimi yapamam büyük ihtimalle zaten bu hafta hep + lardaydim akşamki yemekte tuzu biberi olacak gibi
@EMELinEMELi Kız biz neden takipleşmiyoruz
Teşekkürler.geçmiş olsun canım
Bunu bilmiyordum sevindim..menün gayet iyi canım sporuda 20 dakika iyi yapmışsın benim bu havalarda dışarı çıktığımla girdiğim bir oluyor 12 dakika tempolu yürüyüşten sonra yağ yakılmaya başlanıyormuş zaten
Sabah mide bulantısı yapıyor canım..Ablis az olmus yaa sen o demir ilacni sabah ac icsene. Midenmi bulaniyor.ben sabah iciyorum
Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
İnşallah hayırlısıyla sağ salim tezkerede alıp gelir canım..Kızlar bugün kardeşim izine geliyor askerden dua edin hayirlisiyla gelsin Hakkari Şemdinlinlideydi 2 haftadır vanda bekliyordu dağıtım merkezinde bugün çıkabileceklermis inşallah akşam sivasta olacak yemeğe annemlerde olurum menü bildirimi yapamam büyük ihtimalle zaten bu hafta hep + lardaydim akşamki yemekte tuzu biberi olacak gibi
Çok geçmiş olsun nurcum..Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?