Aman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bu ara fena salgın var ilaçlarınozı ihmal etmeyin yoksa tekrarlıyorKızlar ben daha beterim gece ateş fırladı birazdan dra gidecem gene..
O yüzden menü yorumu yapamıcam kusura bakmayın.
Teşekkürler.
Bunu bilmiyordum sevindim..
Sabah mide bulantısı yapıyor canım..
Bugün benimde çok içim sıkıldı nedense bir saat yürüdüm iyi gelir diye ama hala bir can sıkıntısı varAmanndefnemm zati ates varsa bogaz enfeksiyonudur. İlaclarini iihmal etme birazda iyi besken ki topalayabil canimmm
Evde durmak cok sıkıci asya ara ara cil canim.insan kendini iyi.hissediyor.
Asya kendine Sikinti mi yapiyosun.neden aagriyo basin migren falan.var mi?
Yarin.karne verip adanaya gidicez hazirlik yapicam.canlar gorusuruz.
Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
geçmiş olsunnnn defnecim allah acil sifa versin insallah
Gecmıs olsun defnecım
geçmiş olsun ablacım
Amanndefnemm zati ates varsa bogaz enfeksiyonudur. İlaclarini iihmal etme birazda iyi besken ki topalayabil canimmm
Evde durmak cok sıkıci asya ara ara cil canim.insan kendini iyi.hissediyor.
Çooook sağolun benim can arkadaşlarım...Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bu ara fena salgın var ilaçlarınozı ihmal etmeyin yoksa tekrarlıyor
Deli yaa!!!Adanada ne etçen kız?
Geçmiş olsun abliş.
Ben iğne vurulmayı çok seviyorum yahu.
Bir ara totomda çıban çıkmıştı.
Her sabah iğne oluyordum.
Bağımlılık yapmıştı.
Sabah olsa da iğne olsam diye deliriyordum
Deli yaa!!!
>Sağol tatlım..
Korkmam iğneden ama ağırmış feci yaktı...
Amaan bu senede oturalım evimizde kocacığım... deseydin ya..Benim kadar ulasamamisindirr reyhanimm 9 ay hergun vuruldum.bebegim dusmesin.diye
Adanada esimin ailesi var :) 15 tatil yaz tatili muhakkak gideriz hic eksik.kalmayiz
İlkayyy havadan mi ki ic sikintin
Benim kadar ulasamamisindirr reyhanimm 9 ay hergun vuruldum.bebegim dusmesin.diye
Adanada esimin ailesi var :) 15 tatil yaz tatili muhakkak gideriz hic eksik.kalmayiz
İlkayyy havadan mi ki ic sikintin
Allah allah derdi neymiş kış gününe ya..Adam karneyi verir vermez cikartiyo defne ne oturmasi
Kız 1 haftadır sana geçmiş olsun diyoruz inşallah antibiyotik işe yararda bu sefer geçerDeli yaa!!!
>Sağol tatlım..
Korkmam iğneden ama ağırmış feci yaktı...
DoğruKız 1 haftadır sana geçmiş olsun diyoruz inşallah antibiyotik işe yararda bu sefer geçer
Beslenmenede dikkat et
Abla bu griip ole lanet ki yakaladimi birakmio yaaaa nasıl bir iş buKız 1 haftadır sana geçmiş olsun diyoruz inşallah antibiyotik işe yararda bu sefer geçer
Beslenmenede dikkat et
Adam karneyi verir vermez cikartiyo defne ne oturmasi
Bu seneki yeni bir virüsmüş vücudumuz tanımadığı için atlatamıyormuş.Abla bu griip ole lanet ki yakaladimi birakmio yaaaa nasıl bir iş bu
Inşallah cnm Bu sene herkesde hastalık geçmek bilmiyorDoğru
Ama napıyım elimde değil bu sefer iyi olurum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?