- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Maalesef öyle olmadı abla senin artın artimidir benim artım yanindaGunun ilk bildirimi ve son artisi benden.gelsin
Gecen cuma 76.9
Bugun 77.5
Fark +600 gr
Hakettim ne diyimm
Amin abla inşallah 5 kız kardeşiz bitane erkek kardeşimiz var allahım bütün askerleri korusun içlerinde de benim kara kuzumuA Artemis580 Allah tez zamanda temelli kavustursun canim
Amin canim hepsini bekleyenlerine kavustursun insaAllahAmin abla inşallah 5 kız kardeşiz bitane erkek kardeşimiz var allahım bütün askerleri korusun içlerinde de benim kara kuzumu
Bilmiyorum ki abla odemdir diye avutuyorum bende kendimi regl haftam geldi diyorum ama bi taraftan da çok canım sıkıldıAYNEN mugeee cok sinir bu durum.
Husneeee be var kiz aramiz da bisey yok.seninki odemdir benim ki yag
Kilo verenleri tebrik.ederimmm
Ozlemmmm noldu boru mu donmus patladi mi yaz merak etti
.g.olsun
Karne verip yola cikicaz grsrz kizlarrr
Canım yaaaa nasıl olxu bizimde başımıza gelmişti bulaşık makina hortumu yırtulmış allahtan temiz suydu bütün odalara girmiş biz uyurken kış günü nasıl hallettin canım yaaa çok üzüldüm...Günaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım
Canım geçmiş olsun nesi var eşinin Allah tez şifa versin sen bırakma kendiniYa esim yine kötü oldu psikolojikman çöktüm hic hevesim yok suan kilo bildirimine brazdan doktora gidicez yine. Karnima agrilar giriyor.. inanin dün kahvaltidan baska bsy yiyemedim jstahim kacti.bugun de bi corba ictm sabah.aksamda amcamin kizinin kinasi var off. Ben ne yapacam bilmiorum kizlar. Cok dar canliyim o iyilesemedkce ben kötü oluyorumgorsrz kizlar g.olsun diyenlere tesekkur ederim kilo verenlere tbrkler
Kazasız gidin inşallah canım orda yazarsın dimi özleriz bizAYNEN mugeee cok sinir bu durum.
Husneeee be var kiz aramiz da bisey yok.seninki odemdir benim ki yag
Kilo verenleri tebrik.ederimmm
Ozlemmmm noldu boru mu donmus patladi mi yaz merak etti
.g.olsun
Karne verip yola cikicaz grsrz kizlarrr
Cann gecmisi cok takip edemedim. Neyi var ki esinin? Allah sifa versn.Ya esim yine kötü oldu psikolojikman çöktüm hic hevesim yok suan kilo bildirimine brazdan doktora gidicez yine. Karnima agrilar giriyor.. inanin dün kahvaltidan baska bsy yiyemedim jstahim kacti.bugun de bi corba ictm sabah.aksamda amcamin kizinin kinasi var off. Ben ne yapacam bilmiorum kizlar. Cok dar canliyim o iyilesemedkce ben kötü oluyorumgorsrz kizlar g.olsun diyenlere tesekkur ederim kilo verenlere tbrkler
Bilmiyorum ki abla odemdir diye avutuyorum bende kendimi regl haftam geldi diyorum ama bi taraftan da çok canım sıkıldı
Kiz tatil olmaynca kendi aileni cok goremezsn ki zaten calsmaktan ev is okul. Sen onu ikna et de ki tatillern yarisi sizn orda yarisi bzm burda:) @EMELinEMELiOlsun yaaaa e gidilir tabi haliyle de ya tatilinde 2,5 ay kalmakta sıkar yanı benimde bir öğretmen arkadasim var eside ole İstanbul da yasiolar birinin ailesi Edirne de diğeri burdur da oda sınır oluo göçebe gibi yaşıyoruz dio
GunaydinnnnGüzel görünüyor cnm
Yarın tartıyla yüzleşecen desene
Aaaaa gecmis olsun cnm ya cok uzuldum cokmuGünaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım
P.tezinden bu yana bekliyorum gitmedi yaSkma canını odemdir o gider tez vakitte uzulme
E ndn uxgnsn cnm vermssn negzelBende bildirimimi yapayım bari
Geçen cuma 86.5
P tesi 86.7
Bugün 85.9
Fark - 600
Gec olsn guc olmasn canmcim. Sen spor yapio muydnGunaydinnnnn bende yapiyim bildirim çok parlak diil ama :-(
Geçen cuma 97
Bugün 96.7
Fark -300
Gr gr gitmeye devam :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?